Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با انتقاد از بی‌توجهی مدیران برای کاهش بحران در کشور از رسانه‌ها خواست تا در این باره مطالبه‌گر باشند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا،‌اکبر نصرالهی رئیس دانشکده ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در لایو اینستاگرام با موضوع «چالش‌های دولت‌های مختلف در مدیریت بحران» گفت: تمامی کشورها در معرض بحران‌های مختلف هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحران‌ها می‌تواند در ابعاد اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، طبیعی و ... بروز کند. تاکنون تعداد 45 بحران در دنیا شناسایی که 32 بحران در کشور ما مستعد وقوع است در واقع در کشور ما تنوع وقوع بحران در رتبه 5 قرار گرفته و باید در تمامی بخش‌ها تجدیدنظر کرد.

وی افزود: تمامی افراد و دستگاه‌ها در زمینه بحران‌ها مسئول بوده و نمی‌توان گفت مدیریت بحران در برابر بحران مسئول و آموزش‌وپرورش، مجلس و دیگر سازمان‌ها بدون مسئولیت هستند. البته برخی از سازمان‌ها وظایف بیشتری و برای مدیریت، ‌پیش‌بینی و پیشگیری بحران طراحی شده است. سازمان مدیریت بحران باید بتواند از بخش‌های متعدد استفاده کرده و مواجه با بحران را در کشور کاهش دهد.

نصرالهی تاکید کرد: تمامی کشورها در معرض بحران هستند. هرچند استفاده از ظرفیت فعالیت افراد غیرحرفه‌ای و عدم استفاده از ظرفیت رسانه‌ها مطرح است. در کشور بعد از بحران توجه نمی‌شود. هیچ سازمانی نسبت به مدیریت بحران حساس نیست و باید توجه مسئولان در این زمینه جلب شود.

رسانه‌ها در مدیریت بحران مطالبه‌گر باشند

رئیس دانشکده ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی درباره عدم توجه رسانه‌ها به بحران‌ها افزود: سازمان بحران کشور باید هر هفته با رسانه‌های مختلف برنامه داشته باشد. بنابراین عدم آگاهی و حساسیت رسانه‌ها به‌دلیل عدم توجه سازمان مدیریت بحران است. در حالی که رسانه باید مطالبه‌گر باشد.

نصرالهی گفت: در کشور بحران‌خیز ایران باید آموزش مدیریت بحران از مهدهای کودک آغاز شود. در این شرایط در صورت عدم ارائه خدمات آموزشی در وزارت علوم یا مدارس می‌توان از سوی رسانه‌ها مورد پیگیری قرار گیرد.

وی تاکید کرد: سازمان بحران کشور با توجه به تحولات پیرامونی نسبت به قبل کارهای مناسبی انجام داده است. هرچند با توجه به تحولات و انتظارات عملکرد سازمان مدیریت قابل قبول نیست؛ چرا که عدم‌هماهنگی سازمان‌ها فعالیت سازمان بحران را در حوادث بی‌اثر کرده است.

نصرالهی درباره سواد مدیریت بحران رسانه‌ها تاکید کرد: به‌طور کلی عملکرد مدیریت بحران کشور وضعیت مناسبی نداشته است.

تهران آمادگی وقوع زلزله 7 ریشتری را ندارد

به گفته وی بحران‌های به دو دسته قابل پیش‌بینی و غیر قابل پیش بینی تقسیم بندی می‌شوند به طور مثال در بحران زلزله می‌توان آمادگی لازم را برای وقوع آن ایجاد کرد چرا که تهران آمادگی زلزله 7 ریشتر را ندارد و دستگاه‌های مختلف باید در این زمینه برنامه داشته باشند.

رئیس دانشکده ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی درباره اولویت اقدامات در سازمان مدیریت بحران گفت: اولین اقدام سازمان مدیریت بحران دعوت از دانشگاهیان، رسانه‌ها و سازمان‌های درگیر است که با همفکری یکدیگر بتوانند به‌حل مشکلات بپردازند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان مدیریت بحران سازمان بحران بحران کشور سازمان ها بحران ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۳۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه

افشین یگانه مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت : محمدحسن نامی معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به منظور بررسی میزان آمادگی این استان در حوادث غیرمترقبه سفری یک روزه به استان کرمانشاه خواهد داشت.

وی افزود: هدف از این سفر بررسی مجموعه موضوعات و آخرین اقدامات پیشگیرانه در حوزه مدیریت بحران در کرمانشاه است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه به برنامه‌های این سفر اشاره کرد و گفت: قرار است رئیس سازمان مدیریت بحران بازدیدی از مناطق زلزله زده سرپل ذهاب داشته باشد و از نزدیک در جریان آخرین اقدامات ساخت و ساز در منطقه قرار بگیرد.

یگانه افزود: بازدید از بافت فرسوده، بررسی آخرین اقدامات انجام شده و روند پیشرفت ساخت و ساز در این مناطق و بازدید از آبشوران به عنوان یک نقطه حادثه خیز در شهر کرمانشاه از دیگر برنامه‌های این سفر است.

وی خاطرنشان کرد: در نهایت جلسه ستاد مدیریت استان کرمانشاه با ریاست دکتر نامی و حضور مدیران استانی برگزار می‌شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • انتقاد شدید باشگاه تراکتور از مجریان شبکه تلویزیونی «سهند»
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند