Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه پژوهش اجتماعی ایرنا، دی ماه سال ۹۸ بود که مقام های روسیه اذعان کردند که کرونا وارد این کشور شده است، اگر چه در ابتدا روسها هم چندان ویروس کوید ۱۹ را  را جدی نگرفتند، اما با روند ویرانگر و رو به رشد همه گیری آن، افزایش روزانه تعداد جانباختن و غافلگیری کادر درمان، تدابیر کم کم شدیدتر شد و تعطیلاتی که در نخستین گام قرار بود تنها چند هفته باشد یک شبه به سه ماه افزایش یافت و پس از آن نیز چندبار دیگر تمدید شد تا عملا دانش آموزان روس به دلیل قرنطینه اجباری، سال تحصیلی خود را در خانه بگذارنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرگئی کراوتسوف وزیر وقت آموزش و پرورش روسیه که در این کشور به او وزیر روشنگری می گویند، در نخستین کنفرانس مطبوعاتی خود برای اعلام تعطیلات کوتاه مدت کرونایی مدارس، مدعی شد که تلاش می شود بصورت آنلاین دانش آموزان آموزش ببینند و درب مدارس همواره باز خواهد ماند اما او هم به مانند خیلی های دیگر سخنان خود را در کنفرانس خبری بعدی تکذیب کرد و از تعطیلات سراسری حمایت کرد.

تعطیلات سه ماهه دوم کرونایی در روسیه همزمان شد با کشف واکسن اسپوتنیک وی، که در آن زمان نخستین واکسن ضد کرونا بود که به جهان معرفی شده بود.

افزایش تولید این واکسن و گذار از دوران بالینی آن، شرایط را برای باز شدن بسیاری از مشاغل به صورت تدریجی فراهم کرد با این حال، مقامات وزارت روشنگری روسیه اعلام کردند که از جمله دستگاه های پیشرو در بازگشت به کار خواهند بود چرا که امکانات آنلاین آنچنان که باید جوابگوی نیاز دانش آموزان نیست.

برهمین اساس بود که پارسال مدارس روسیه به روی دانش آموزان باز شد با این تفاوت که شرایط جدیدی در مدارس وضع شد که طبق نظر سازمان خدمات فدرال روسیه باید در تمامی مدارس روسیه به اجرا گذاشته می شد.

براساس قوانین جدید، تا خروج از شرایط اضطراری، برگزاری رویدادهای جمعی در مدارس، اعزام دانش آموزان به اردو، آموزش های اضافی و اوقات فراغت و هرگونه رویداد ورزشی ممنوع شد ضمن اینکه اندازه گیری اجباری دمای بدن دانش آموزان، نظافت و تهویه منظم، رعایت فاصله میان دانش آموزان در کلاس و قرنطینه دانش آموزان مشکوک به ابتلا به بیماری هم در دستور کار قرار گرفت ضمن اینکه دانش آموزان باید کل روز را در کلاس درس می گذراندند.

با توجه به اینکه بازشدن مدارس همزمان بود با شروع فصل سرما در روسیه، آمارها از افزایش ابتلا به کرونا در روسیه حکایت داشت، همین امر کافی بود تا سیلی از انتقادها از دولت برای بازگشایی مدارس به راه بیفتد با این وجود مدارس با قوانین جدیدی که اتخاذ شده بود به کار خود ادامه دادند.

امسال نیز چند هفته پیش برای دومین سال پیاپی، دانش آموزان با شرایط قرنطینه های که پارسال وضع شد و امسال تمدید گشت به مدارس بازگشتند اگرچه همچنان آمار مرگ و میر و شیوع کرونا در روسیه بالاست و کارشناسان از بروز احتمالی پیک بعدی با سردتر شدن هوا و بازشدن مدارس خبر می دهند.

در این مدت کوتاه که مدارس در روسیه باز شده اند کم نیستند والدینی که در گفت وگو با رسانه ها از بازگشایی کلاس های درس شکایت دارند و معتقدند تدابیر به کار گرفته شده توسط کودکان و نوجوانان به خاطر سن کم آنان اجرا نمی شود عملا فاصله گذاری میان کودکان و نوجوانان خنده دار است با این وجود به نظر نمی رسد که نظر مقامات روسیه در این باره که دانش آموزان باید در مدارس تربیت شوند، تغییر کند.

برخی صاحبنظران در روسیه معتقدند با وجود اینکه این کشور در تولید واکسن پیشرو بوده است اما همچنان میزان واکسیناسیون در بین روسها به اندازه کافی بالا نیست که ایمنی گله ای ایجاد شده باشد.

براساس پیش بینی ها حداقل تا پایان سال ۲۰۲۱ میلادی یا دی ماه سال جاری زمان نیاز است تا ۵۰ درصد جمعیت ۱۴۵ میلیون نفری روسیه واکسینه شوند و تنها در صورت عبور از ۶۰ درصد جمعیت واکسینه می توان گفت که ایمنی گله ای در یک کشور بوجود آمده است و دیگر نیازی نیست نگران بازشدن مدارس باشیم.

برچسب‌ها مدارس ویروس کرونا روسیه پرسش از خبر پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس ویروس کرونا روسیه مدارس ویروس کرونا روسیه پرسش از خبر دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۳۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان

مراسم زنگ سپاس  امروز در مدرسه شاهد شهید بیگلو رشت برگزارشده بود، مدیر کل آموزش و پرورش گیلان در این مراسم گفت: دانش آموزان دارای استعداد‌های بالقوه‌ای در حوزه‌های مختلف هستند که با تلاش و کوشش معلمان این مرز بوم کشف و شناسایی می‌شود.

محمد حسین رمضانی تلاش و صبرمعلمان را زمینه شکوفایی استعداد دانش آموزان دانست و افزود: دانش آموزان گیلانی در برخی از رشته‌ها در دنیا خوش درخشیده اند که مایه افتخار کشور و استان است.


وی به شهدای معلم و دانش آموزی گیلان اشاره و تصریح کرد: درهفته معلم یاد و خاطرات ۴۱ هزار شهید معلم و دانش آموز کشور و ۲۵ شهید تروریستی کرمان و یک شهیده این حادثه را گرامی می‌داریم.

مدیر کل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه تمامی جنایت‌ها و ظلم در دنیا را ناشی از جهل و نادانی است گفت: استاد شهید مطهری حلال مشکلات و پاسدار اسلام بود. 

رمضانی اسلام شناسی، گذشت و فروتنی را از خصوصیات بارز این شهید بزرگوار دانست و افزود: شهید مطهری علاوه بر استاد اخلاق، طبیب هم بود جامعه را درمان می‌کرد و دشمن به دانایی این شهید بزرگوار واقف بود و ایشان را به شهادت رساند.

وی با بیان اینکه معلمان امروز وظیفه خطیر درارتقای دانایی جامعه برعهده دارند اضافه کرد:آموزش و پرورش کارخانه تولید منابع انسانی و انسان سازی است و معلمان نقش مهندسین این کارخانه را دارند.


رمضانی با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش نیروی انسانی تولید و تربیت می‌کند، گفت: موتور پیشرفت کشور امید و اعتماد است این دو مقوله مهم در مدارس باید مورد توجه قرار گیرد. 

وی همچنین از راه اندازی دهکده ورزشی دانش آموزی و یک مرکز رفاهی درآینده نزدیک در گیلان خبرداد.
در پایان این مراسم به مناسبت فرا رسیدن هفته معلم از معلمان مدرسه شاهد شهید بیگلو رشت با اهدای شاخه گلی قدردانی شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد