Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرحوم رحمانی آبان سال گذشته در ۶۵ سالگی بر اثر بیماری کووید ۱۹ در این مرکز درمانی درگذشت و خانواده آن مرحوم ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ یک میلیارد تومان، افراد خیّر هم سال گذشته ۱۵۰ میلیون تومان  و یک شرکت معدنی هم آبان ۹۹ ،چهار میلیارد تومان به پروژه ساخت و تکمیل بیمارستان ۹۶ تختخوابی این شهرستان کمک کردند.

دکتر محمدحسین سعادت جو، روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن قدردانی از سخاوت این خانواده نیکوکار افزود: این مرکز درمانی متناسب با خدماتی که به بیماران شهرستان‌های بافق، بهاباد، کوهبنان کرمان و منطقه نوق رفسنجان ارایه می‌کند با کمبودها و نیازهای زیادی ربروست، اهدا دستگاه یادشده برای بخش اورژانس علاوه بر جلوگیری از اتلاف وقت بیماران و لزوم حضور پزشک رادیولوژی ، مشکل سونوگرافی بخش اورژانس رفع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، کمک های نقدی و اهدا لوازم پزشکی می تواند برای توسعه زیرساخت‌های درمانی و رفع برخی کمبود تجهیزات موثر باشد.

به گفته سعادت جو، کارنیک، انفاق و کمک، موهبتی است که خداوندمنان نصیب هرکس نمی کند و ضمن آرزوی توفیق روز افزون همراه با سلامتی و سعادتمندی برای این خانواده خطاب به آنها تاکید کرد: «شما یار دیار امروز و یادگار ماندگار فردا هستید.»

وی تداوم کمک‌های مردمی، اقدام نیکوکاری موسسه خیریه کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) و مجمع خیری این شهرستان را خواستار شد و افزود: ادامه کارهای نیک و خداپسندانه از سوی مردم ،خیران و شرکت‌های معدنی، در چارچوب انجام مسوولیت‌های اجتماعی و محرومیت زدایی با تمرکز بر ترمیم و بهبود شاخص‌های توسعه درمان و خرید تجهیزات بیمارستانی در شرایط کنونی ضروری است.

مدیر داخلی بیمارستان بافق با اشاره به اینکه تا پایان دهه ۶۰ خورشیدی این شهرستان معدنی بدون بیمارستان بود به دستاوردهای ارزشمند حوزه بهداشت و درمان در سه دهه اخیر اشاره کرد و گفت: در این مدت مردم شاهد کاهش مرگ و میر مادران باردار،  مبارزه و ریشه کنی بیماری « سالَک»  و اجرای طرح تحول نظام سلامت در ارایه  خدمات اساسی و اصولی به بیماران بودند.

وی  در ادامه نیروهای درمان و مدافعان سلامت شهرستان را به دلیل شیوع ویروس کرونا خسته توصیف کرد و از مردم  خواست تا با تزریق به موقع واکسن، رعایت پروتکل‌های بهداشتی ،حفظ فاصله گذاری اجتماعی و پرهیز از هرگونه تجمع و دورهمی‌های خانوادگی  به سلامتی خود و رفع خستگی کارکنان درمان بیمارستان کمک کنند.

سعادت جو تصریح کرد: موفقیت‌های حاصله در کاهش مرگ و میر ناشی از خطر این ویروس مرهون خدمات پیوسته مدافعان سلامت است، زیرا آن‌ها همانند سربازان تمام وقت لباس سفید پوشیدند تا مردم سیاهپوش نشوند.

بیمارستان بافق اواخر سال ۶۹ با ۱۲ تخت بستری، بخش اطفال، زنان و زایمان، جراحی، رادیولوژی، آزمایشگاه ، اورژانس و بخش بستری راه اندازی شد.

هم اکنون با افزوده شدن بخش سی سی یو  و آی. سی. یو تمامی تخصص‌ها به غیر از مغز و اعصاب و برخی متخصصان خاص، به صورت تمام وقت و پاره وقت به بیماران مناطق یادشده خدمات درمانی ارایه می‌کنند.

مرکز شهرستان ۵۲ هزار نفری بافق در فاصله ۱۱۰ کیلومتری جنوب شرق شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها تجهیزات پزشکی سونوگرافی کمک های مردمی بافق وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مرگ و میر بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی سونوگرافی کمک های مردمی تجهیزات پزشکی سونوگرافی کمک های مردمی بافق وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی مرگ و میر بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۳۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اجرای برنامه درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در تمام بیمارستان‌های تابعه ابن دانشگاه گفت: درمان رایگان کودکان یک سرمایه گذاری بسیار مفید روی سلامتی آن‌ها در بزرگسالی است. - اخبار اجتماعی -

 دکتر حسین قناعتی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم از آغاز اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و اظهار کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران به طور کامل در حال اجراست.

وی افزود: تا هفته‌های گذشته برخی از بیمارستان‌ها در استنباط و اجرای آیین‌نامه این برنامه دچار مشکلات کوچکی بودند و در مواردی، پس از ابلاغ این آیین‌نامه، نسبت به اخذ مبالغی بر اساس قوانین قبلی از خانواده‌های کودکان زیر هفت سال اقدام کرده بودند که در همه این موارد، بازرسان معاونت درمان تذکر دادند و مشکلات اجرایی این آیین‌نامه مرتفع شد بنابراین الان هیچ بیمارستانی نیست که از کودکان زیر 7 سال بابت درمان و بستری مبلغی دریافت کند. 

قناعتی گفت: براساس این برنامه، سازمان‌های بیمه‌گر پایه مکلفند صددرصد تعرفه دولتی برای خدمات سرپایی و سرپایی فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توان‌بخشی و همچنین خدمات بستری و بستری فوریت‌های پزشکی و جراحی‌ها را پرداخت کنند. 

وی درباره اثرات مثبت اجرای این برنامه گفت: ‌سلامت کودکان زیر هفت سال برای جامعه بسیار مهم است؛ مطالعات نشان داده هر یک دلار هزینه‌کرد برای سلامتی کودکان، معادل هفت دلار هزینه‌ای است که برای سلامتی بزرگسالان خرج می‌شود بنابراین این اقدام سرمایه‌گذاری بسیار پرفایده است.

ماجرای آغاز درمان رایگان کودکان زیر 7 سال از امروز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: از سوی دیگر سلامتی در دوران کودکی متضمن سلامتی در دوران بزرگسالی نیز هست. به عبارت دیگر کودکی که سلامت باشد و از نظر بیماری‌ها شناسایی و درمان شود یک عمر در سلامت زندگی خواهد کرد و بنابراین هزینه‌های نظام سلامت نیز از این طریق کاهش پیدا خواهد کرد. 

قناعتی خاطرنشان کرد: همچنین اگر اصول سلامتی کودک رعایت شود کودک بهره هوشی بالاتر خواهد داشت و در عملکرد شغلی‌اش نیز موفق‌تر خواهد بود که این موضوع به رشد اقتصادی کشور نیز کمک می‌کند. افرادی که کودکی خود را به سلامت طی کرده‌اند در تحصیلات خود نیز موفق‌تر خواهند بود و به بالندگی کشور در حوزه‌های علمی، سیاسی و فرهنگی نیز کمک می‌کنند. از طرفی میزان آسیب‌های اجتماعی نیز در افرادی که کودکی خود را به سلامتی طی می‌کنند کمتر است و بنابراین جوامع را نیز با مشکلات کمتری مواجه می‌کنند. 

وی با بیان اینکه مطالعات نشان داده بروز برخی از انواع بیماری‌ها در کودکی باعث اختلال در رشد کامل مغزی کودکان خواهد شد، بیان کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال که باهدف ارتقای سلامتی کودکان در حال اجراست با افزایش کمک به رشد مغزی کودکان، باعث کاهش احتمال بزهکاری و کاهش شکل‌گیری شخصیت‌های ضداجتماعی می‌شود. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این که سلامت روانی و معنوی کودکان نیز بخشی از ابعاد سلامتی آنها را تشکیل می‌دهد، تأکید کرد: خانواده‌ها باید توجه داشته باشند که از بدو تولد تا هفت سالگی، شخصیت اصلی کودک شکل می‌گیرد؛ تربیت خانواده‌ها باید مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی و فرهنگ همنوع‌دوستی، شجاعت، ایثارگری و ... باشد اما متأسفانه الان شاهد این هستیم که والدین به راحتی گوشی تلفن همراه خود را در دسترس خردسالان قرار می‌دهند که این موضوع روی رشد فرهنگی کودک اثرگذار خواهد بود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • گرد و غبار بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی را به بیمارستان‌ها کشاند
  • اقلام مورد نیاز معلولان خانواده یاسوجی تامین شد
  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی به بیمارستان‌ ها در پی گرد و غبار امروز
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری