Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تبیان، واکسن‌هایی که در برابر کووید- ۱۹ ساخته شده‌اند بسیار موثرند و ۸۰ تا ۹۰ درصد ایمنی ایجاد می‌کنند؛ اما به این معنی نیست که صد در صد افراد، صد در صد مواقع قرار است در برابر این بیماری ایمن باشند.

هیچ واکسنی برای هیچ بیماری وجود ندارد که تا این اندازه ایمنی ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین در هر برنامه‌ی واکسیناسیونی هر چند نادر اما مواردی از ابتلا در میان کسانی که کاملا واکسینه شده‌اند و کسانی که هنوز کاملا واکسینه نشده‌اند وجود خواهد داشت. علت چنین چیزی این نیست که واکسن‌ها موثر نیستند و مشکلی دارند، بلکه به این دلیل است که همانطور که گفتیم هر کسی که واکسینه می‌شود، صد در صد ایمن نخواهد بود.

چیزی که همه‌ی پزشکان و کارشناسان روی آن تاکید دارند این است که حتما باید واکسن دریافت کنید زیرا این واکسن‌ها واقعا موثر بوده و این شانس را به شما می‌دهند که به کووید – ۱۹ مبتلا نشوید

چند مسئله که باید مد نظر داشته باشید:

اول این است که بعد از واکسینه شدن، در صورتی که مبتلا به عفونت شوید، شدت بیماری‌تان بسیار کمتر از کسی خواهد بود که واکسن نزده و به این عفونت دچار شده است و در عرض مدت کوتاه‌تری این ویروس از بدنتان پاکسازی خواهد شد.

ضمنا در صورتی که بعد از واکسینه شدن به کووید – ۱۹ دچار شوید، مقدار ویروسی که در بینی و پشت حلق‌تان دارید و ممکن است آن‌ها را به دیگران انتقال دهید بسیار کمتر است. یعنی تراکم کمتری از ویروس در بدن شماست و کمتر ممکن است آن‌ها را به بقیه منتقل کنید.

پس واکسن به چند طریق عمل می‌کند؛ اول اینکه از ابتلا به بیماری به طور کل پیشگیری می‌کند و دوم اینکه حتی اگر فرد واکسینه به بیماری مبتلا شود، شدت این بیماری کمتر خواهد بود.

دومین مسئله‌ای که باید به آن توجه کنید این است که ابتلای فرد به کووید – ۱۹ بعد از واکسینه شدن به ندرت روی می‌دهد که البته بین همه‌ی افراد یکسان نیست. کسانی که در گروه ریسک هستند، یعنی افرادی که نقص سیستم ایمنی دارند، افراد سنین بالا و کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند بیشتر احتمال دارد حتی بعد از واکسینه شدن هم به کووید – ۱۹ مبتلا شوند.

واکسن به چند طریق عمل می‌کند؛ اول اینکه از ابتلا به بیماری به طور کل پیشگیری می‌کند و دوم اینکه حتی اگر فرد واکسینه به بیماری مبتلا شود، شدت این بیماری کمتر خواهد بود

مسئله‌ی دیگری هم که وجود دارد این است که افراد بعد از واکسینه شدن، دیگر پروتکل‌های مربوط به کاهش احتمال انتقال ویروس را جدی نمی‌گیرند. بنابراین وقتی ویروس شروع می‌کند به انتقال داده شدن با سرعتی بیشتر و بیشتر و با تکرار بیشتر، قرار گرفتن در معرض این ویروس نیز برای همه‌ی افراد بیشتر خواهد شد، از جمله کسانی که واکسینه شده‌اند.

چیزی که در حال حاضر باید برای قطع زنجیره‌ی انتقال کووید ۱۹ انجام دهیم واکسن زدن و رعایت تمام پروتکل‌هایی است که تاکنون انجام می‌داده‌ایم. خصوصا اینکه هنوز پروسه‌ی واکسیناسیون کامل نشده است. بنابراین الان وقت آن نیست که رعایت‌ها را کاهش دهیم در حالی که هنوز در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که به طور کامل واکسینه نشده است.

پربیننده ترین ۱۶ فایده شگفت انگیز رسیدگی به پوست صورت چرا آسترازنکا کمیاب شده است؟ ثبت نام واکسن کرونا ( بروزرسانی جدید ) آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۶/۳۱) مسافران به خارج کشور برای کارت واکسن کرونای دیجیتال هیچ پولی نپردازند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۳۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کودکان کشور وارد شد.

به گزارش ایسنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد