Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - همزمان با آغاز سال‌تحصیلی جدید، افزایش قیمت لوازم‌التحریر و تهیه آن برای خانواده‌ها به یک چالش بزرگ تبدیل شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازسنندج، بوی ماه مهر همیشه برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان بوی مهربانی و عشق به یادگیری و علم می‌دهد.

معلمان و دانش‌آموزان هرساله با آغاز فصل پاییز و پایان گرمای تابستان خود را برای فراگرفتن علم و ادب در مدارس آماده می‌کردند اما در دو سال اخیر یک مهمان ناخوانده به نام ویروس کووید19 این شور و شوق را از دانش‌آموزان دریغ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا جدا از آسیب‌های جسمی با خود آسیب‌های روحی و روانی زیادی را به همراه آورد به نحوی که دانش‌آموزان و دانشجویان و خانواده‌ها را شاید بیشتر از هر قشری درگیر خود کرد.

سال‌های گذشته که هنوز پای این مهمان ناخوانده به شهرو منازل و مدارس باز نشده بود همیشه در اواخیر شهریور ماه و آستانه مهرماه شور و هیاهوی دیگری داشت و دانش‌آموزان خود را برای آغاز سال‌تحصیلی جدید و حضور در کلاس بالاتر آماده می‌کردند.

 هم‌اکنون که دو سال است مدارس به واسطه این بیماری منحوس بسته شده و یک سکوت خاموش در مدارس حکم‌فرما شده است با اعمال واکسیناسیون دانش‌آموزان مسئولان در صدد بازگشایی دوباره مدارس و بازگرداندن دوستی و محبت به مدارس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی هستند.

براساس گفته‌های مسئولان کشوری و استانی قرار است که با اعمال طرح واکسیناسیون دانش‌آموزان، از امروز مدارس با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بازگشایی و دوباره شاهد حضور آنها در مدارس هرچند متفاوت‌تر از سال‌های گذشته خواهیم بود.

جدا از همه این مباحث، از سویی تأمین لوازم‌التحریر دانش‌آموزان برای خانواده‌ها بسیار مهم بوده و از سویی دیگر در این اوضاع نامناسب اقتصادی، گرانی و مشاهدات عینی خبرنگار تسنیم از سطح بازار، تهیه این وسایل‌ها به یک چالش بسیار بزرگ این‌روزهای والدین تبدیل شده است.

برای اطلاع از چگونگی خرید مردم در این دم بازگشایی مدارس به بازار سنندج رفتیم تا از کم و کاستی خرید‌های مردم برای دانش‌آموزان با خبر شویم.

مغازه‌های زیادی در بازار همانند سالیان گذشته به فروش لوازم!التحریر مدارس تبدیل شده بودند اما مهم خریدارانی بودند که انگار زیاد رغبتی به خرید لوازم‌التحریر نداشتند و یا اگر خرید می‌کردند بسیار به اندازه و کم بود!

مهین ساعدی، یکی از شهروندان سنندجی که برای خرید لوازم‌التحریر همراه فرزند خود به بازار آمده بود، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درباره وضعیت امسال قیمت لوازم التحریر اظهار داشت: از اینکه دوباره مدارس بازگشایی می‌شوند و بچه‌ها و دانش‌آموزان قرار است باردیگر در مدارس حضور داشته باشند بسیار خوشحال و خرسند هستیم اما حضور در مدارس بدون لوازم‌التحریر که ممکن نیست و دانش‌آموزان برای تحصیل خود به دفتر و خودکار و مداد و ... نیاز دارند.

وی افزود: با این قیمت‌هایی که امروز در بازار مشاهده می‌شود به واقع خرید لوازم التحریر برای خانواده‌ها به یک دغدغه بزرگ تبدیل شده و شاید بیشتر خانواده‌ها توانایی خرید لوازم‌التحریر را نداشته باشند.

این شهروند سنندجی یادآور شد: با این قیمت‌هایی که هر سال رو به افزایش است قطعا تا چند سال اخیر شوق و ذوقی دیگر برای ماه مهر وجود نخواهد داشت چراکه یکی از جنبه‌های حضور پر شوق و ذوق دانش‌آموزان در مدارس لباس و کیف و کفش نو بوده که شاید این مهم امسال و سال‌های آینده فقط به یک خاطره از طرف ما برای فرزندانمان تبدیل شود.

توزیع 7600 بسته لوازم التحریر در "پویش مشق احسان" بین دانش آموزان محروم استان کرمان آغاز شد + تصاویر40 هزار بسته معیشتی و 10 هزار بسته لوازم التحریر میان نیازمندان در استان البرز توزیع می‌شود

مهدی کاظمی، یکی دیگر از شهروندان سنندجی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با ابراز گله‌مندی قیمت‌های نامتعارف این‌روزهای لوازم التحریر اظهار داشت: واقعا خرید لوازم‌التحریراز یک طرف توسط خانواده‌ها برای فرزندانشان بسیار سخت شده و از طرف دیگر اگر هم لوازم‌التحریر وجود نداشته باشد، یادگیری در مدارس انجام نخواهد شد.

وی تصریح کرد: متاسفانه برخی مدارس به ویژه مدارس سطح ابتدایی بدون توجه به شرایط اقتصادی جامعه خواهان برخی لوازم‌التحریر و وسایل بازی‌های آنچنانی از بچه‌ها هستند که گاهی قیمت بسیار بالایی دارند و بسیار سخت می‌توان آن را تهیه کرد و وقتی هم به مسئولان استانی آموزش و پرورش مراجعه می‌کنید، آن را انکار می‌کنند!

شهروند سنندجی اظهار کرد: واقعا بدون هیچ اغماضی تحصیل امروزه به یک چالش هم برای خانواده‌ها و هم برای دانش آموزان تبدیل شده و همین وضعیت باعث شده که دیگر شاهد آن شور و شوق سابق برای بازگشایی مدارس از طرف دانش‌آموزان نباشیم.

سیف‌الله زندی، یکی از فروشندگان لوازم‌التحریر در سطح بازار سنندج در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: قیمت لوازم‌التحریر در چند سال اخیر به صورت بسیار نا متوازنی افزایش یافته و این افزایش قیمت‌ها نه تنها به خانواده‌ها و دانش‌آموزان ضرر می‌زند بلکه من فروشنده نیز از این افزایش قیمت‌ها راضی نیستم.

وی افزود: دفتر یا خودکاری که چند سال پیش هزار تومان قیمت داشت امروز هشت برابر شده و این افزایش قیمت، سرمایه بیشتری را از من فروشنده می‌گیرد.                                                                                                                                          

این فروشنده لوازم‌التحریر می‌گوید: اگر قرار است مدارس پویا و با نشاطی داشته باشیم باید شرایط حضور پر شور را در دانش‌آموزان و خانواده‌ها فراهم کنیم  چراکه تأمین نیازمندی دانش‌آموزان و خانواده‌های مستضعف تاثیر زیادی بر امر آموزش دارد.

مسئولان اتحادیه لوازم‌التحریر و اصناف سنندج نیز گرانی لوازم‌التحریر را متناسب با شرایط اقتصادی دانسته و می‌گویند: فروشندگان در ایام کرونایی به شدت آسیب دیده و اکنون هم با تشکیل برخی از کلاس‌ها به صورت آنلاین و عدم مشخص بودن برگزاری آنها، لوازم‌التحریری‌ها از رونق افتاده و دیگر دانش آموزان چندان نیاز به لوازم‌التحریر ندارند، حال با این اوصاف تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل!

انتهای پیام/487/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خرید لوازم التحریر لوازم التحریر برای خانواده ها خبرنگار تسنیم دانش آموزان افزایش قیمت تبدیل شده قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۴۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، در آستانه روز معلم و با حضور جمعی از مسئولان، فرهنگیان و دانش آموزان زنگ سپاس معلم در مدارس استان نواخته شد.

در این مراسم که همزمان با سراسر کشور انجام شد، از تلاش‌های معلمان فداکار در امر تعیلم و تعلم دانش آموزان تقدیر شد.

 مراسم زنگ استانی سپاس معلم  در دبستان حضرت مریم (س) روستای گمبوعه شهرستان حمیدیه نواخته شد.

در این مراسم عبدالله  حبیبی، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان با تبریک روز معلم گفت: معلم انسان را به نور می‌آورد و مسیر هدایت را به دست خود گرفته است. امروز دور هم جمع شده‌ایم تا از این مقام قدردانی کنیم.

وی افزود: معلم در هر جامعه‌ای با هر دین، مذهب و فرهنگ، قابل احترام است همان گونه که تعلیم و تربیت در اسلام زمان و مکان نمی‌شناسد. دانش آنقدر جایگاه دارد که انسان‌ها  باید تمام زندگی خود را وقف آن کنند.

وی ادامه داد:  امروز کار‌های فرهنگی سپاه کمتر از معلمان نیست. روحانیت نیز در حوزه‌های علمیه همه معلم هستند و نقش هدایت جامعه را بر عهده گرفته‌اند.

 

دیگر خبرها

  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات