Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@00:03:45 GMT

مشارکت بازماندگان اربعین در طرح «بنای نور»

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۹۵۹۲۸

مشارکت بازماندگان اربعین در طرح «بنای نور»

علی کیانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، گفت: ستاد بازسازی عتبات عالیات توسط شهید سلیمانی با مشورت بزرگان کشور تأسیس شد تا نذورات مردم را سر و سامان دهند و در ساخت ابنیه از لحاظ ریالی و ساختمانی مدیریت کنند.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات چهارمحال و بختیاری افزود: با استفاده از طرح‌های ایرانی تاکنون بیش از ۲۰۰ پروژه در حرم‌های مطهر از جمله ساخت صحن حضرت زهرا(س) انجام شد که یکی از این طرح‌ها صحن عقیله بنی‌هاشم(ع) در ۴ طبقه به مساحت ۱۶۰ هزار متر است که در حال ساخت می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پنج طرح برای ادای نذورات

 وی با بیان اینکه طرح‌های کمک‌رسانی به ساخت عتبات عالیات در استان چهارمحال و بختیاری در قالب ۵ طرح شامل دو طرح استانی و سه طرح کشوری در حال اجرا می‌باشند، اظهار کرد: طرح بافت فرش از سال ۹۶ به صورت کارگاهی در شهرستان‌های شهرکرد، فارسان، شلمزار، کیار، سامان و بن ایجاد و خانواده‌ها با توجه به فرصت و برنامه کاریشان در ۴۰ کارگاه شرکت می‌کردند بعد از اتمام بافت فرش به صورت مزایده به فروش می‌رسد و مبلغ به حساب عتبات عالیات مراکز ریخته و بدون واسطه هزینه صحن مورد نظر می‌شد.

کیانی با بیان اینکه این طرح برای اولین بار در استان اجرا و سپس در سطح کشور از آن الگو برداری شد، افزود: اما با شیوع ویروس کرونا کارگاه‌ها تعطیل و جای خود را به منازل افراد دادند و هرکس در منزل خود کار بافت فرش را ادامه می‌دهد که با این روش تعداد فرش‌ها بیشتر اما سایزشان کوچکتر شد.

نذر محصولات کشاورزی و دامپروری در ساخت صحن اهل بیت(ع)

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات به طرح استانی دیگر با عنوان «برکت» اشاره و اظهار کرد: این طرح برای اولین بار در سال گذشته در چهار الی پنج روستای اطراف زاینده‌رود آغاز شد و بالای ۱۶۰ میلیون تومان محصولات باغی ائم از گردو و بادام تهیه شد و امسال نیز در اکثر روستاهای سامان در حال برگزاری است که به عنوان تجربه موفق مورد استقبال استانی استان‌های دیگر از جمله گیلان در برداشت برنج و محصولات دیگر مورد استفاده قرار گرفته و دامداران نیز از همین طریق سهم خود از دامشان را نذر عتبات عالیات کردند.

کیانی طرح «بنای نور» را یکی از طرح‌های کشوری در حال اجرا دانست و گفت: در این طرح کسانی که تمایل دارند از یک تا 200 میلیون در قالب اقساط 60 ماهه نذورات خود را بدون وثیقه و سفته تنها با پر کردن فرم به حساب بانک واریز می‌کنند.

وی با بیان اینکه سال گذشته این طرح برای اولین بار در فرخشهر اجرا و ۳۰۰ میلیون تومان جمع شد و در سال جاری نیز تاکنون حدود ۴۰۰ الی ۴۵۰ میلیون تومان فرم پر شده است، افزود: خیرین در این طرح مبلغ نذر را پیشنهاد می‌دهند و سپس به صورت قسطی مبلغ مورد نظر خود را طی ۶۰ ماه یعنی پنج سال به بانک پرداخت می‌کنند.

سند افتخاری از صحن اهل بیت دریافت کنید

کیانی طرح «سند افتخار» را یکی دیگر از طرح‌های کشوری دانست و ادامه داد: در این طرح خیران هزینه ساخت یک متر از صحن عقله را که چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است به صورت کامل پرداخت و سند معنوی دریافت می‌کنند که در سال گذشته ۳۰ نفر و امسال ۴۰ نفر در این طرح شرکت کردند.

وی گفت: طرح «کوثرانه» آخرین طرح کشوری است که افراد در این طرح کمک‌های ماهانه خود را از حداقل ۱۰ هزار تومان به کارت عتبات عالیات استان پرداخت و ارتباط دوسویه از طریق پیامک برقرار می‌شود که از سال گذشته تا کنون بالای ۲۰۰ میلیون در این طرح مشارکت شده است.

وی در پایان افزود: سازمان عتبات عالیات به صورت مردمی و انجیو محور اداره می‌شود و کارکنان این مجموعه بابت خدماتی که ارائه می‌دهند هیچگونه حقوقی دریافت نمی‌کنند و به صورت افتخاری در خدمت مردم هستند تا نذورات را در راستای نیتشان ساماندهی کنند.

انتهای پیام/۶۸۰۳۶

منبع: فارس

کلیدواژه: علی کیانی ساخت صحن عقیله بنی هاشم عتبات عالیات سال گذشته طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۵۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی مواکب در مرز مهران با شرایط جدید وفق داده شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمدسبحان حسنی ظهر چهارشنبه در نشست ستاد اربعین ایلام با موضوع تعیین تکلیف جانمایی مواکب در مرز مهران عنوان کرد: مقررات و جانمایی های اولیه اربعین در مرز مهران با توجه به قرار گرفتن اربعین در ماه‌های سرد سال صورت گرفته است.

وی افزود: در سال‌های گذشته بر خلاف امروز وجود ویزا چندان ملاک نبود و گاهی با کارت ملی انجام می‌شد ولی اکنون گذرنامه زیارتی صادر می‌شود و کار بسیار تسهیل شده و سرعت تردد بالا رفته و ما با شرایط جدیدی در برگزاری اربعین مواجه هستیم.

وی گفت: با شرایط جدید و تحولات بزرگی که در حوزه اربعین در استان ایلام صورت گرفته و جانمایی مواکب، تردد اتوبوس بازرسی‌ها باید با این شرایط جدید وفق داده شود تا زائر سریع‌تر به مرز برسد و جمعیت زودتر تخلیه شود.

حسنی تأکید کرد: موضوع ساماندهی دستفروشان باید به طور جدی دیده شود و ملاحظات نیروهای انتظامی و مرزبانی و راهور در نظر گرفته شود تا مزاحمتی در برقراری نظم و تردد زائران ایجاد نشده و خللی در تردد میلیونی زائران ایجاد نشود.

کد خبر 6087538

دیگر خبرها

  • تصمیم جدید برای بازماندگان از کنکور در مناطق سیل زده
  • تصمیم جدید برای بازماندگان از کنکور در شهرستان زیرکوه
  • برای بازماندگان از کنکور در شهرستان زیرکوه تصمیم‌گیری می‌شود
  • اسلامشهر بیشترین نذورات برای عتبات عالیات در استان تهران را دارد
  • سنگ تمام مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات
  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • میزبانی زائران اربعین مدال افتخار مردم ایلام است
  • ایلام استانی راهبردی در کشور شناخته می شود
  • اسلامشهر رتبه برتر مشارکت در بازسازی عتبات عالیات در استان
  • جانمایی مواکب در مرز مهران با شرایط جدید وفق داده شود