Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: خراسان رضوی بالاترین سطح جنگل‌های دست‌کاشت مناطق بیابانی کشور را دارد.

به گزارش قدس آنلاین،   وحید جعفریان امروز در بازدید از پروژه‌های بیابان‌زدایی شهرستان خواف بیان کرد: بیش از ۳۰ میلیون هکتار از عرصه‌های بیابانی کشور تحت تاثیر فرسایش بادی است یعنی اینکه باد می‌تواند ذرات خاک را از جایی به جای دیگر منتقل کند و این شرایط عملا باعث تخریب بسیاری از زیرساخت‌ها، بسته شدن راه‌ها، تخریب اراضی کشاورزی، آسیب به تاسیسات کارخانجات و بسیاری از آسیب‌های دیگر در حوزه بهداشت و سلامت ساکنین این مناطق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور افزود: از دیرباز فعالیت‌های بیابان‌زدایی به منظور کنترل فرسایش بادی و بهبود شرایط زیستی در این مناطق توسط دفتر امور بیابان سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور انجام شده و در دست انجام است.

وی اظهار کرد: مناطق بیابانی کشور می‌تواند قابلیت‌ها و ظرفیت‌هایی را هم داشته باشد که عملا بهره‌برداری درست، مدیریت صحیح این ظرفیت‌ها نه تنها می‌تواند ایجاد اشتغال کرده و از مهاجرت مردم در حاشیه کویر جلوگیری کند بلکه می‌تواند یک منشا از خلق ثروت و آبادی در این مناطق باشد.

جعفریان ادامه داد: خراسان رضوی بالاترین سطح جنگل‌های دست‌کاشت مناطق بیابانی کشور را دارد که این پتانسیل در این مناطق وجود دارد تا بتوانیم به عنوان یک استان پیشران و الگو برای نهادینه کردن رویکرد مشارکتی مناطق بیابانی با جوامع محلی در این ارتباط بهره بگیریم.

مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی نیز در این بازدید گفت: از کل اراضی استان ۵ و نیم میلیون هکتار اراضی بیابانی داریم که ۲ و نیم میلیون هکتار تحت فرسایش بادی شدید است و ۱/۳ میلیون هکتار کانون فرسایش است که باید توجه ویژه‌ای به آن‌ها داشته باشیم.

محسن فنودی بیان کرد: به شهرستان خواف در دو سال گذشته حدود ۲ میلیارد و هفتصد میلیون تومان اعتبار تخصیص یافته که ۷۵۰ هکتار عملیات مقابله با بیابان‌زدایی داشته‌ایم و ۵ کیلومتر نیز بادشکن ایجاد کرده‌ایم.

وی افزود: در سال ۱۴۰۰ نیز ۲ میلیارد و هشتصد میلیون تومان بیش از اعتبار ۲ سال گذشته اعتبار برای این شهرستان مصوب کرده‌ایم که با این اعتبار ۴۰۰ هکتار عملیات بیابان زدایی و ۵ کیلومتر هم بادشکن انجام خواهیم داد.

گفتنی است مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور از مدیریت رواناب‌ها، نهالکاری اسدآباد، بادشکن غیرزنده و ایستگاه تولید بذر و نهال بیاس آباد بازدید کرد.

منبع: فارس

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: جنگل دست کاشت دفتر امور بیابان سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور مناطق بیابانی بیابان زدایی بیابانی کشور میلیون هکتار خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۷۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم

روح الله احمدزاده در گفت و گو با خبرنگار مهر بیان کرد: با توجه به تنوع آب و هوایی مناسب این شهرستان برای کاشت نهال انجیر دیم، کاشت انجیر در اراضی بخش چاهک اجرا شد.

وی با بیان آنکه انجیرهای کشت شده در شهرستان از ارقام استهبان، سبز، سیاه و گلاب است، افزود: انجیر دیم تنها از طریق نزولات آسمانی آبیاری می‌شود و اگر بارندگی کمتر از حد نرمال باشد به صورت غرقابی سه تا چهار مرحله آبیاری می‌شود.

رئیس مرکز جهاد کشاورزی شهرستان خاتم تصریح کرد: در شهرستان خاتم ۶۵ هکتار انجیر وجود دارد که ۴۲ هکتار بارور و ۲۳ هکتار غیر بارور است و ۲۸۰ هکتار اراضی شیب دار به کشت انجیر اختصاص یافته است.‌

کد خبر 6092042

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • شتاب مطلوب طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ jk گل محمدی در خراسان رضوی
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است