Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@00:15:51 GMT

سردردهای شدید خود را با گوش دادن به این قطعه موسیقی کاهش دهید!

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۹۷۳۳۹

سردردهای شدید خود را با گوش دادن به این قطعه موسیقی کاهش دهید!

‍‍‍‍‍‍

پژوهشگران "کالج دانشگاهی دوبلین" با همکاری متخصصان حوزه موسیقی موفق شده‌اند یک قطعه موسیقی ارائه دهند که می‌تواند به کاهش دردهای گوناگون از جمله سردردهای شدید کمک کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، شاید گوش دادن به یک قطعه موسیقی بتواند به کاهش شدت سردرد کمک کند. دکتر "کلر هاولین" (Claire Howlin)، پژوهشگر "کالج دانشگاهی دوبلین" (UCD) گفت: در این قطعه، از عناصر سازنده، ارکستر و آواز برای ایجاد حس شگفتی استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قطعه موسیقی که "همه ما" (All of US) نام دارد، روی ۲۸۶ شرکت‌کننده آزمایش شد که از دردهای مزمن سر، کمر و عضله رنج می‌بردند. شرکت‌کنندگان گزارش دادند که درد آنها طی این آزمایش و هنگام گوش دادن به قطعه "همه ما" کاهش یافته است.

هدف پژوهشگران این است که با این قطعه موسیقی، به مردم کمک کنند تا احساس قدرت داشته باشند و از درد خود جدا شوند.

این آزمایش که بودجه آن توسط شرکت "نوروفن" (Nurofen) تامین شده است، نشان داد که قطعه "همه ما" می‌تواند احساس مربوط به شدت درد را به گونه‌ای کاهش دهد که از نظر بالینی و آماری، قابل توجه باشد.

این قطعه هم به واسطه حواس‌پرتی از درد و هم به واسطه متقاعد کردن مغز برای آزاد کردن دوپامین، کار خود را انجام می‌دهد. ابداع این قطعه موسیقی، متخصصان را از جهان‌ علم و موسیقی گرد هم آورده است تا درد را مدیریت کنند. پژوهشگران تلاش کرده‌اند که این موسیقی تا حد ممکن جذاب، جالب و لذت‌بخش باشد تا مردم بر درد خود تمرکز نکنند.

سازندگان این قطعه معتقد هستند که ساخت موسیقی با راهنمایی علم، یک چالش هیجان‌انگیز برای یک موسیقی‌دان به شمار می‌رود. به گفته آنها، "همه ما" یک قطعه ویژه است زیرا هر نت از آن براساس بینش‌های دکتر هاولین و به گونه‌ای طراحی شده تا تاثیر ویژه‌ای بر شنونده داشته باشد. موسیقی و درد، چیزهایی هستند که همه ما تجربه می‌کنیم. این پروژه نشان می‌دهد که موسیقی چقدر قدرتمند است و چه مزایایی برای سلامتی ما دارد.

هاولین ادامه داد: این قطعه توانست هم شدت درد و هم حس ناخوشایند شرکت‌کنندگان را کاهش دهد تا بدین ترتیب، یک موسیقی ناآشنا به چنین تاثیر خوبی برسد و به مدیریت درد کمک کند.

هدف از این پژوهش، کمک کردن به درک علمی بیشتر در مورد این موضوع است که چگونه روش‌های جامع مدیریت درد مانند گوش دادن به موسیقی می‌توانند به افراد مبتلا به درد مزمن کمک کنند.

پژوهشگران، گوش دادن به این قطعه را با نتایج به دست آمده از سایر روش‌ها مانند ورزش منظم، خواب خوب شبانه و روش‌های تنفس مقایسه کردند.

"سزی اونلوتورک" (Sezi Unluturk)، از مدیران شرکت نوروفن گفت: ما باور داریم که درد هرگز نباید یک عامل بازدارنده در زندگی باشد. به همین دلیل، همیشه در جستجوی روش‌های جدیدی برای مدیریت درد هستیم.

انتهای پیام

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

منبع: ایسنا

کلیدواژه: موسیقی سردرد دوپامین قطعه موسیقی گوش دادن همه ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۷۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟

بارندگی‌های اخیر این پرسش را پررنگ کرده است که از نظر بارش در چه وضعی هستیم؟ آیا خشکسالی تمام شده است؟

به گزارش خبرآنلاین، مهدی زارع، کارشناس محیط زیست، در این‌باره می‌گوید: خشکسالی هواشناسی یک نیروی محرکه طبیعی اصلی بیابان‌زایی است و به دلیل دوره‌های طولانی مدت کم بارش رخ می‌دهد. کمبود آب و همچنین استفاده بی رویه از منابع آبی، عمدتاً برای کشاورزی، تعادل آبی منفی و تغییر در پوشش گیاهی ایجاد می‌کند و بیابان‌زایی را تسریع می‌کند.

او با بیان اینکه علی‌رغم اقدامات سیاسی مختلف در گذشته، بیابان‌زایی همچنان یک معضل جدی زیست‌محیطی در بسیاری از مناطق ایران است، ادامه می‌دهد: شاخص‌های خشکسالی و خشکی حاصل از داده‌های بلندمدت دما و بارندگی وقوع خشکسالی طولانی‌مدت در مناطق مختلف اقلیمی ایران را نشان می‌دهد. خشکسالی‌های شدید و فوق‌العاده شدید هواشناسی در دهه‌های اخیر با رشد سریع جمعیت، شور شدن خاک و مدیریت ضعیف منابع آب نیز به عنوان محرک‌های اصلی انسانی در نظر گرفته می‌شوند.

این استاد پژوهشکده زلزله‌شناسی توضیح می‌دهد: درصد جمعیت روستایی در ایران رو به کاهش است و مناطق شهری به سرعت در حال رشد هستند. از دهه پنجاه شمسی، میزان استفاده از آب‌های زیرزمینی در ایران حدود ۴ برابر شده و میانگین کاهش سالانه سطح آب زیرزمینی حدود ۵۰ سانتی‌متر بوده است. بیابان‌زایی را نمی‌توان به طور کامل متوقف یا مدیریت کرد، اما می‌توان با اتخاذ برخی راهبرد‌های مدیریت پایدار زمین آن را کاهش داد.

زارع با اشاره به اینکه رویداد‌های طبیعی شدید مانند خشکسالی و سیلاب می‌تواند با تغییرات اقلیمی مرتبط باشد، می‌گوید: بررسی شاخص خشکسالی نشان داده است که روندی منفی به ویژه در فلات مرکزی با اقلیم خشک و نیمه خشک برقرار است. این روند منفی منجر به افزایش خشکی در آینده و بدتر شدن وضعیت خشکسالی شدید فعلی در مناطق خشک و نیمه خشک خواهد شد.

او در پاسخ به این سوال که کدام نواحی ایران در معرض بیابان‌زایی هستند، ادامه می‌دهد: مردم فلات مرکزی ایران نسبت به سایر نقاط کشور در معرض خطر خشکسالی شدید و بیابان‌زایی هستند. افزایش مدت و شدت خشکسالی منجر به افزایش مهاجرت خواهد شد.

زارع معتقد است: مشارکت سازمان‌های مردم نهاد محلی در تصمیم‌گیری‌های مدیریت آب برای دستیابی به مدیریت پایدار حوزه آبخیز، مطالعه بهترین روش‌های تأمین و ذخیره‌سازی آب و سامانه‌های آبیاری اصلاح‌شده برای افزایش بهره‌وری مصرف آب، انتخاب مدیران مناسب و چارچوب‌های مدیریتی مناسب در طرح‌های توسعه روستایی برای ایجاد بستر مناسب برای تسریع در روند مبارزه با بیابان‌زایی و توسعه برنامه‌های چند رشته‌ای برای ترکیب یافته‌های علمی مدرن با دانش بومی از روش‌هایی است که می‌توان در مدیریت خشکسالی به کار بست.

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله اظهار می‌کند: در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰ بارندگی ایران به طور متوسط حدود ۱۱ درصد، آب‌های سطحی حدود ۴۴ درصد و آب‌های تجدیدپذیر حدود ۳۲ درصد کاهش یافته است. در دهه‌های اخیر میانگین دمای شهر‌های اصلی ایران حدود ۰.۶ درجه سانتی‌گراد افزایش یافته است. پیش‌بینی‌ها تا ۱۴۱۵ بین ۰.۷ (در سناریوی متوسط) تا ۱ (در بدترین حالت) درجه افزایش دما را نشان می‌دهد.

او با بیان اینکه در ایران کاهش حدود ۱۵ درصدی بارش و از سوی دیگر افزایش تا حدود ۴.۵ درجه سانتیگراد در میانگین دمای ایران در هفت دهه آینده پیش‌بینی شده و اگر اقدامات فوری برای حل این مشکلات انجام نشود، وضعیت می‌تواند به زودی فاجعه‌بارتر شود، می‌گوید: آب تنها منبع طبیعی است که جایگزینی ندارد و نیاز به آن طاقت فرسا، ثابت و فوری است. رقابت برای دستیابی به منابع کمیاب آب، حداقل به صورت ناخودآگاه، می‌تواند افراد را به رفتار‌های خودخواهانه، غیرهمکاری و حتی تهاجمی و خشونت‌آمیز سوق دهد. علاوه بر این، کمبود بارش ممکن است درآمد مردم را کاهش دهد، مثلاً در بخش کشاورزی، و بنابراین، اضطراب و استرس مرتبط می‌تواند مردم را به سمت خشونت سوق دهد.

دیگر خبرها

  • همه‌چیز درباره سردردهای بعد از ورزش؛ چگونه درمانش کنیم؟
  • علیرضا طلیسچی: وضعیت موسیقی در ایران خوب است
  • این سردردها نشانه چیست؟
  • حال موسیقی ایران خوب است
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد
  • نظر علیرضا طلیسچی درباره حضورش در شب‌های زودیاک و آهنگ پرطرفدارش «پاقدم»
  • صدور اسناد مالکیت برای ۴ میلیون مترمربع از اراضی ملی شهر مهاجران
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • اعلام هشدار نارنجی بارندگی در استان سمنان