Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر انگلیس در جریان سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد تاکید کرد که وقت آن است بشریت پختگی لازم را در مورد تغییر اقلیم نشان دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه بی‌بی‌سی، بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس گفت: جهان درحال نزدیک شدن به یک "نقطه عطف حیاتی" است و کشورها باید مسئولیت خرابی به بار آمده در سیاره را به عهده گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سخنرانی درحالی انجام شد که کنفرانس تغییر اقلیم سازمان ملل موسوم به "COP26" قرار است در ماه نوامبر در شهر گلاسگو اسکاتلند برگزار شود.

نخست وزیر انگلیس در جریان سفر به آمریکا، رهبران جهان را برای اقدام علیه گرمایش تحت فشار قرار داده است.

حدود یک‌صد رهبر جهان در مجمع عمومی سازمان ملل که هر ساله در نیویورک برگزار می‌شود، شرکت دارند.

بوریس جانسون در این سخنرانی با لحنی آمیخته به شوخی انسان را به فردی تشبیه کرد که تازه پا به ۱۶ سالگی گذاشته و ممکن است دست به کارهای نه فقط شرم آور بلکه خطرناک و مرگباری بزند.

وی این سخنرانی را با درخواستی از رهبران جهان به پایان برد: اینکه به فکر نسل‌های بعد بشر باشند.

بوریس جانسون گفت: اگر در همین مسیر حرکت کنیم دما تا پایان قرن، ۲.۷ (دو و هفت دهم) درجه سانتیگراد یا بیشتر افزایش خواهد یافت.

وی افزود: در آن صورت شاهد رشد بیابان‌ها، خشکسالی، نابودی محصولات، مهاجرت انبوه انسان‌ها در ابعادی بی‌سابقه خواهیم بود، نه به دلیل یک رویداد طبیعی یا فاجعه پیش بینی نشده بلکه به خاطر رفتار امروز ما انسان‌ها، به خاطر کاری که الان مشغول آن هستیم.

نخست وزیر انگلیس تصریح کرد: و نوادگان ما خواهند دانست که گناه آن به گردن ماست و می‌دانند که به ما هشدار داده شده بود و می‌دانند که نسل حاضر بود که در موقعیتی برای گفتن و عمل کردن برای رفاه قرار گرفت اما این فرصت را از دست داد. نوادگان ما خواهند پرسید که ما چه طور آدم‌هایی بودیم، اینقدر خودخواه و اینقدر کوته‌بین.

در اجلاس آتی "COP26" از رهبران ۱۹۶ کشور جهان درخواست خواهد شد بر سر اقدامات لازم برای محدود کردن تغییر اقلیم و آثار آن، مانند بالا آمدن سطح دریاها و رویدادهای شدید آب و هوایی توافق کنند.

دانشمندان یک هیات وابسته به سازمان ملل موسوم به "IPCC" اخیرا در گزارشی هشدار دادند که دمای زمین از ۱۹۷۰ به بعد با سرعتی که در دو هزار سال گذشته سابقه نداشته درحال افزایش بوده است.

منبع: الف

کلیدواژه: نخست وزیر انگلیس بوریس جانسون تغییر اقلیم سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۷۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جیمزوب پازل شکل‌گیری کهکشان‌ها را به هم ریخت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، با استفاده از تلسکوپ فضایی جیمز وب، دانشمندان دریافته‌اند، کهکشان‌های اولیه جهان باید بسیار سریع‌تر از حد انتظار رشد کرده باشند. به علاوه، همین تیم همچنین دریافتند که ۱۰ میلیارد سال پیش، کیهان آنطور که قبلاً تصور می‌شد، بی‌نظم و آشفته نبوده و براساس یک سری از قواعد فیزیک تکامل یافته است.

تیم بین المللی این پژوهش به سرپرستی محققان دانشگاه دورهام در انگلیس، با کشف شواهدی از ساختارهایی به نام میله‌های ستاره‌ای در کهکشان‌هایی که تنها چند میلیارد سال پس از انفجار بزرگ شکل گرفته‌اند، به این نتیجه رسیدند.

میله‌های ستاره‌ای با چگالی ستاره‌ای افزایش‌یافته هستند که در قلب کهکشان‌های مارپیچی مانند راه شیری و دیگر کهکشان‌های دیسکی یافت می‌شوند. همانطور که میله‌های ستاره‌ای شکل می‌گیرند، گاز را به سمت مرکز کهکشان‌های مربوطه هدایت و در نتیجه تولد ستاره‌ها را تنظیم می‌کنند. بنابراین، وجود این ساختارهای میله‌ای نشان می‌دهد که یک کهکشان وارد مرحله‌ای مستقرتر و مرحله بالغ‌تر شده است.

زوئه لو کونته، رهبر تیم و محقق دانشگاه دورهام، در بیانیه‌ای گفت، کهکشان‌های اولیه بسیار سریع‌تر از آنچه ما فکر می‌کردیم به بلوغ می‌رسند و این بدان معناست که ما باید دیدگاه خود را در مورد تکامل اولیه کهکشان‌ها تغییر دهیم.

این کشف از آنجایی مهم است که نشان داده، کهکشان‌ها در زمان‌های ابتدایی جهان به شکل و سرعتی قابل توجه رشد کرده‌اند، موضوعی که قبلا خلاف آن تصور می‌شد. این یافته‌ها بیانگر آن است که فرایندهای فیزیکی پیچیده‌ای در دوران اولیه جهان درگیر بوده‌اند که منجر به رشد و تکامل سریع برخی از کهکشان‌ها شده است.

این یافته‌ها امکان ارتقای دانشمندان در درک تاریخچه فضای بیرونی را فراهم می‌کند و با توجه به این یافته‌ها آینده تحقیقات در زمینه کیهان‌شناسی و تاریخچه جهان رو به جلو رفته و ممکن است به فهم بهتری از نحوه شکل‌گیری و تکامل آن کمک کند.

بنابراین، کشفیات جدید تلسکوپ جیمز وب، نه‌تنها به دانشمندان در درک بهتری از کهکشان‌های اولیه جهان کمک می‌کند، بلکه در گسترش دانش آنها در زمینه تاریخچه جهان و فضای بیرونی نیز اثرگذار است. این امر به معنای اهمیت بسیار بالای این کشفیات برای علم فضا و کیهان‌شان‌شناسی است و نشان می‌دهد که تلسکوپ جیمز وب چه میزان موفقیت واقعی در برگزاری ماموریت‌های خود داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد
  • تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد
  • تغییر محمد خزاعی در سازمان سینمایی تکذیب شد
  • هشدار برای پرهیز از مصرف قارچ در طبیعت
  • جیمزوب پازل شکل‌گیری کهکشان‌ها را به هم ریخت
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • 200 روز سکوت در مقابل جنایت صهیونیست‌ها مایه شرمساری بشریت است
  • مشکل آذربایجان شرقی در تأمین اتوبوس و حمل و نقل عمومی
  • آیا ادعای سید حسین نصر درباره‌ی همکاری شریعتی با ساواک حقیقت دارد؟