Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: تزریق واکسن کرونا در دو نوبت دلیل اصلی مثبت اعلام شدن تست کرونا نیست و مردم نباید به شایعات توجه کنند.

شهرام حبیب‌زاده یکم مهر در جلسه ستاد کرونای استان اظهار کرد: عملیات تزریق واکسن با سرعت و افزایش مراکز تجمیعی و واکسیناسیون در حال انجام است و در برخی از شهرهای استان پوشش واکسیناسیون به بالای 95 درصد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: به رغم واکسیناسیون همچنان زنجیره ابتلا به کرونا و اعلام تست‌های مثبت در این زمینه نگران‌کننده است و باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ایجاد ایمنی بیشتر در جامعه کمک کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با انتقاد از برخی رفتارهای نامناسب در تزریق ناامیدی و واکسن‌ هراسی در بین همشهریان گفت:‌ به هیچ وجه تزریق واکسن دلیل مثبت اعلام شدن تست کرونا نیست و افراد نباید از عوارض واکسن زدن که جزیی است،‌ هراسی داشته باشند.

حبیب‌زاده به افراد مبتلا توصیه کرد بعد از بهبودی کامل و گذراندن یک ماه قرنطینه تزریق واکسن را انجام دهند تا ایمنی کامل ایجاد شود.

وی افزود: روزانه 20 تا 30 هزار دز واکسن در مناطق مختلف استان تزریق می‌شود و هموطنان نباید به تزریق دز اول اکتفا کنند بلکه بهتر است دز دوم واکسن را نیز به سرعت دریافت کرده و زمینه ارتقا سلامت خود را بالا ببرند.

حبیب‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: با هماهنگی وزارت بهداشت تأمین واکسن برای استان اردبیل و ارسال محموله‌های متعدد در حال انجام است و هیچ کمبودی در مراکز واکسیناسیون از لحاظ واکسن وجود ندارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اضافه کرد: هموطنان با مراجعه به نزدیکترین محل واکسیناسیون می‌توانند هم در مرحله اول و هم دوم با رعایت فاصله اعلام شده، تزریق واکسن را انجام دهند و به هیچ وجه نگران عوارض احتمالی آن که بسیار جزیی و محدود است، نباشند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۸۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته از داروخانه های پارس آباد
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • تجمع دانشگاهیان علوم پزشکی سبزوار در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی