Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «محمدعلی زُلفی‌گل» پنجشنبه شب در یادواره شهدای ورزشکار شهرستان همدان، افزود: رابطه و تبادلات اقتصادی ایران با کشورهای تاجیکستان و ترکمنستان در سال های اخیر بسیار کمرنگ شده بود که رییس جمهوری در نخستین سفر خارجی خود( سفر به تاجیکستان)، علاوه بر توسعه، تقویت و تحکیم روابط با کشورهای آسیای میانه، عضویت جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری های شانگهای را دائمی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: از سوی دیگر دیدارهای دکتر رییسی با مقامات کشور ترکمنستان موجب ترمیم، بهبود و تقویت روابط و سطح همکاری های دوجانبه شد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به دستاوردهای ارزشمند سفر رییس جمهوری به تاجیکستان، تصریح کرد: روابط مناسب و دیپلماسی اقتصادی، علمی، سیاسی و فرهنگی متناسب، منطقی و اصولی با کشورهای همسایه به طور قطع موجب تقویت و ثبات جایگاه ایران در منطقه و رشد و توسعه اقتصادی کشور خواهد شد.

زلفی گل افزود: کشورهای همسایه ایران افزون بر ۶۳۰ میلیون نفر جمعیت دارند که برنامه ریزی و دیپلماسی منطقی برای بهره گیری از این قابلیت ویژه، اقدامی در راستای تحقق سیاست اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبری فرزانه انقلاب است. 

وی تاکید کرد: اگر این باور را داشته باشیم که از مرزهای جغرافیایی دانشمند و تاجر به جای سرباز عبور می کند، شک نکنید که موفق خواهیم شد. 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه یکی از چالش ها و مشکلات اساسی امروز کشور بیکاری جوانان تحصیل کرده است، گفت: برنامه ریزی موثر برای ایجاد فرصت های شغلی پایدار، علاوه بر رفع این چالش اساسی، زمینه ازدواج به موقع و تشکیل خانواده برای جوانان را نیز فراهم می کند.

زلفی گل افزود: رفع معضل بیکاری در کشور مستلزم وفاق و همدلی همه مسئولان و دلسوزان نظام برای خلق فرصت های شغلی است به نحوی که این مهم(اشتغالزایی) به عنوان یک طرح ملی مورد توجه قرار گرفته و عملیاتی شود.

وی با تاکید بر ضرورت شکل گیری نهضت ایجاد شغل در کشور، تصریح کرد: مقام معظم رهبری بسیار هوشمندانه امسال را با عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی» نامگذاری کردند چراکه رونق تولید منجر به اشغالزایی و ایجاد فرصت های شغلی مولد و پایدار می شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: دلیلی ندارد با وجود تولید یک محصول داخلی برای واردات آن از خارج کشور اقدام کرده و زمینه ورشکستگی و تعطیلی واحد تولیدی داخل کشور را فراهم کنیم.

زلفی‌گل با اشاره به اینکه افزایش نرخ ارز می تواند عاملی برای رونق تولید داخلی و رقابت با کالاهای خارجی باشد، گفت: حاکم شدن روحیه جهادی در عرصه مدیریتی و باور به فرصت کوتاه مسوولیت برای خدمت صادقانه و موثر به طور یقین موجب تغییر شرایط به نفع مردم و رشد و توسعه همه جانبه و پایدار کشور از جمله بهبود شرایط اقتصادی و رفاهی خواهد شد.

وی افزود: کسانی که در نظام اسلامی مسوولیت می پذیرند باید بدانند که این دوره بسیار کوتاه است و بهره مندی از این فرصت کوتاه خدمتگذاری تنها با تلاش شبانه روزی و کار جهادی مبتنی بر عقلانیت و میسر می شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه شهدا متعلق به همه مردم هستند، گفت: رزمندگان با قومیت، گویش، فرهنگ و سلایق سیاسی مختلف در جبهه ها حضور داشتند و باید همه ما در برابر عظمت و رشادت شهدا سرتعظیم فرود آوریم.

زلفی گل افزود: بنابراین تکلف ما پرهیز از نگاه سیاسی به شهداست چرا که در جنگ تحمیلی همگان فارغ از هر نوع نگاه سیاسی برای دفاع از کیان اسلامی حاضر شدند.

وی سیاسی کردن مراسم پاسداشت مقام شامخ شهدا را اجحاف در حق انان دانست و افزود: همه در جنگ سهم دارند و عموم مردم در دوران دفاع مقدس با عنوان بسیجی در جبهه حق علیه باطل حاضر شده و از کیان اسلامی دفاع کردند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: وجود تنوع فرهنگی و زندگی قومیت های مختلف در کنار هم بسیار زیبا است و دشمن می خواهد با سوء استفاده از این تنوع قومیت، یکپارچگی کشور را هدف قرار دهد.

آیین تجلیل از خانواده شهدای ورزشکار استان همدان شامگاه پنجشنبه با حضور "محمد علی زلفی گل" وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، سردار "رضا طلایی نیک" معاون وزیر دفاع و جمعی از مقامات استان برگزار شد.

برچسب‌ها دفاع مقدس محمدعلی زلفی گل همدان سازمان همکاری شانگهای وزیر علوم تحقیقات و فن آوری هفته دفاع مقدس پروندهٔ خبری سازمان همکاری شانگهای و اقتدار شرق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دفاع مقدس محمدعلی زلفی گل همدان دفاع مقدس محمدعلی زلفی گل همدان سازمان همکاری شانگهای وزیر علوم تحقیقات و فن آوری هفته دفاع مقدس تحقیقات و فناوری وزیر علوم زلفی گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۸۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد
  • پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • زلفی گل: انتخاب استادان نمونه در راستای تحقق مرجعیت علمی است
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • اوجی: تولید نفت ایران امسال جهش می‌کند