Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس شورای اسلامی شهرستان دشتیاری سیستان وبلوچستان گفت: بعد از سیل دیماه ۹۸ این شهرستان هیچ آبی از سد زیردان به خود ندیده است و این امر خود باعث آسیب جدی به محیط زیست وارد خواهد کرد و اگر چنانچه حق آبه زیست محیطی راها سازی نشود در آینده شاهد نابودی صدها هکتار گونه های مختلف درختان  از جمله چش خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خالد ایزد پناه در گفت وگو با ایسنا اظهارکرد؛ در یک سال اخیر شاهد کاهش نزولات جوی در این شهرستان بودیم و از طرفی ایجاد دو سد عظیم زیردان و پیشین در بالا دست این شهرستان سبب شده تا تمام آب حاصل از بارندگی های بالا دست محصور در پشت سدها بماند.

وی افزود؛ بعد از سیل دیماه ۹۸ این شهرستان هیچ آبی از سد زیردان به خود ندیده است و این امر خود باعث آسیب جدی به محیط زیست وارد خواهد کرد و اگر چنانچه حق آبه زیست محیطی راها سازی نشود در آینده شاهد نابودی صدها هکتار گونه های مختلف درختان  از جمله چش خواهیم بود.

وی افزود؛ اکثر هوتگ ها و برکه ها که محل تامین آب دام و حیوانات اهلی بوده است کاملا خشک شده و نیاز است تدبیری در این زمینه اندیشیده شود تا از تلف شدن دام ها  و خسارت احتمالی به روستائیان جلوگیری شود.

رئیس شورای اسلامی شهرستان دشتیاری گفت: اگر از منابع آبی موجود بخوبی استفاده نشود و رها سازی صورت نگیرد مسئولان امر باید پاسخگوی خسارت‌های احتمالی محیط زیست و دام  روستائیان باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سيستان و بلوچستان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۸۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ با بیان اینکه این طرح با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، گفت:این طرح علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضع منابع آلاینده، ارائه راه کار‌های مدیریتی کاهش پیامد‌های محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

علی اصغر طاهری، مراحل انجام طرح را شامل مرحله مطالعات و بررسی کلیات وضع محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکار‌های کاهش آلاینده ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کار‌های مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

آقای طاهری بابیان اینکه دراین اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم
  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست