Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، مجتبی ملااحمدی در ابتدای رویداد دوم صنعتیار راه‌اندازی این مرکز را از اقدامات مؤثر دوره نهم اتاق بازرگانی اصفهان دانست و اظهار کرد: اعتماد متقابلی بین صنعت و دانشگاه در طول سالیان گذشته وجود نداشته و عمده فعالیت دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها نیز پیگیری پروژه‌های کارآموزی و شرکت در جلسات حوزه صنعت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای راهبردی سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه وجود تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان را موجب ایجاد احساس نیاز صنایع برای استفاده از پروژه‌های دانشگاهی به منظور حفظ و توسعه کسب و کار دانست و تصریح کرد: از سوی دیگر دانشگاه‌ها در مواجهه با استقبال صنایع، خود را موظف به برقراری تعامل سازنده با آنها و تغییر رویکرد پایان‌نامه‌های دانشگاهی در راستای رفع نیاز جامعه کردند. 

در آغاز راه ایجاد تعامل سازنده میان صنعت و دانشگاه هستیم

وی با تأکید بر اینکه در آغاز راه ایجاد تعامل سازنده میان صنعت و دانشگاه هستیم، علت آمار بالای بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در کشورمان را عدم وجود ارتباط سازنده بین بازار کار، صنعت و اقتصاد با دانشگاه برای تربیت نیروهای مورد نیاز صنایع عنوان کرد.

ملااحمدی تأکید کرد: پس از استقبال از دوره اول رویداد صنعتیار، سرای نوآوری تصمیم به برگزاری رویداد دوم کرد و امیدواریم با برگزاری دوره‌های مختلف بتوانیم این تعامل سازنده را ایجاد کنیم. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهق کمک به ایجاد گفتمان مشترک و فرهنگ‌سازی را از مهم‌ترین رسالت‌های صنعتیاران بیان کرد.

وی تغییر سیاست‌های دانشگاه‌ها با عوض شدن مدیران را آسیب جدی در برقراری تعامل سازنده صنعت و دانشگاه بیان کرد و حل مسأله از صنایع را مهم‌ترین انتظارات دانشگاه‌ها دانست. 

ملااحمدی ضمن تأکید بر ضرورت وجود دفاتر دانشگاه در صنایع و شکل‌گیری دفاتر تحقیق و توسعه صنایع در دانشگاه‌ها یکی از مهم‌ترین راه‌های تحقق این امر را وجود صنعتیاران در صنعت و دانشگاه بیان کرد.

عضو شورای راهبردی سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان ایجاد این ارتباط را موجب بالندگی کشور در حوزه ایجاد ثروت دانست و گفت: هیچ ثروتی بدون علم ایجاد نخواهدشد و علمی که به تولید ثروت و سرمایه ملی منتهی نشود، علمی سودمند نیست.  

ایجاد دپارتمان‌های تخصصی بر اساس نیاز صنایع در سرای نوآوری 

در ادامه این رویداد حمیدمنتظرالقائم، مدیر سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه هدف از تشکیل سرای نوآوری را شناسایی و عارضه‌یابی مشکلات موجود اقتصادی در بخش‌های صنعت، معدن، کشاورزی، تجارت و خدمات استان اصفهان و کمک به ایجاد ساز و کار لازم برای ارائه پیشنهادات و راه‌حل‌های ممکن، در راستای رفع مشکلات، بهره‌وری بیشتر و حل مسأله از بخش‌ خصوصی به منظور بهبود شاخص‌های محیط کسب و کار بیان کرد. 

وی تصریح کرد: با بررسی‌های به عمل آمده و آسیب‌شناسی توسط متخصصان پیش از شروع دومین رویداد صنعتیار، سرای نوآوری اقدام به ایجاد دپارتمان‌های تخصصی بر اساس نیاز صنایع در ۱۸ عنوان مختلف شامل نساجی و چاپ، برق، اتوماسیون و ابزار دقیق، شیمی و پلیمر، صنایع غذایی، نگهداری و تعمیرات، تولید محتوا در فضای دیجیتال، هوشمندسازی و اینترنت اشیا، مدیریت منابع انسانی و روانشناسی صنعتی، برنامه‌ریزی تولید، حسابداری، حسابرسی و مالی، طراحی فضای اداری، تجاری و صنعتی، مهندسی پزشکی، فناوری اطلاعات، مکانیک، متالوژی و مواد، محیط زیست و برندینگ، بازاریابی و فروش کرده است.

ارتباط با ۱۳۵ عضو هیأت علمی در دپارتمان‌های سرای نوآوری

منتظرالقائم ادامه داد: در هر بخش اساتید برجسته به ارائه خدمات مشاوره‌ای مورد نیاز خواهند پرداخت، ارتباط بیش از ۱۳۵ عضو هیأت علمی که دارای تجربه مؤثر ارتباط با صنعت هستند در قالب این دپارتمان‌ها از مزایای بزرگ آن به شمار می‌آید. 

مدیرسرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه با بیان اینکه دور اول این رویداد از اسفند ۹۹ آغاز شد، افزود: در دوره اول پس از مصاحبه با متقاضیان و برگزاری کلاس‌های آموزشی، در نهایت دو تیم موفق به کسب رتبه‌های اول و دوم شدند. 

وی فعالیت صنعتیاران در قالب تیم ورک را از تفاوت‌های این دوره با دوره قبلی ذکر کرد و گفت: در این دوره علاوه بر شناسایی افراد با ویژگی‌های صنعتیاری به پرورش و آموزش گروه‌ها برای ارتباط با صنعت و دانشگاه پرداخته خواهد شد.

منتظرالقائم در پایان مطرح کرد: استفاده از تجربیات صنعتیاران برگزیده دور اول و همکاری در راستای هدایت و منتورینگ تیم‌های دوره جدید در دستور کار سرای نوآوری قرار دارد.

به گزارش فارس، در این جلسه ضمن تقدیر از صنعتیاران برگزیده و منتورهای رویداد اول، متقاضیان دوره دوم به تیم‌سازی پرداختند. 

دوره جدید این رویداد با حضور گروه‌های سنی ۱۹ تا ۵۲ سال آغاز شده و پس از تشریح اهداف‌، تیم‌سازی و برگزاری کلاس‌های آموزشی، داوطلبان شرکت در رویداد به انجام مأموریت‌های خود می‌پردازند.

انتهای پیام/۶۳۰۸۸/ح/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه اصفهان نوآوری صنعت سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه صنعت و دانشگاه تعامل سازنده دپارتمان ها دانشگاه ها نیاز صنایع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۹۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه

آفتاب‌‌نیوز :

موضوع تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه یکی از دغدغه‌های بزرگ این روز‌های فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی است. در همین راستا اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی در کنار اتاق اصناف و اتاق تعاون به عنوان نمایندگان بخش خصوصی کشور در حال رایزنی با بخش‌های مختلف حاکمیت هستند.

در هفته گذشته اتاق ایران و اتاق تهران دیدار‌هایی با برخی نمایندگان مجلس و دولتی‌ها داشتند. در نتیجه این دیدار‌ها نمایندگان کمیسیون اجتماعی مجلس نظر خود در مورد تعطیلی پنجشنبه را پس گرفتند و اعلام کردند باید در این مورد مجددا بررسی صورت بگیرد. از سوی وزارت امور خارجه از موافقت خود در مورد تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه سخن گفته است.

اواخر هفته گذشته محمد اسماعیل صادقی، معاون اداره گذرنامه و روادید وزارت امور خارجه در نشستی با جمعی از فعالان اقتصادی بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی تهران اعلام کرد: وزارت امور خارجه با تحلیل و بررسی شرایط اقتصادی، تعطیلی شنبه را به دولت پیشنهاد داده و در این رابطه با نظر بخش‌خصوصی و اتاق بازرگانی همسو است.

صادقی با بیان اینکه اضافه شدن روز‌های پنج‌شنبه به ایام تعطیلی پایان هفته کشور، برای بخش اقتصاد و تجارت کشور زیان به همراه خواهد داشت و عاملی بازدارنده برای سرمایه‌گذاری است، تصریح کرد که وزارت امور خارجه، تعطیلی جمعه و شنبه را به دولت پیشنهاد داده‌است.

بهمن عشقی دبیرکل اتاق تهران نیز در این دیدار با اشاره به مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس در رابطه با تعطیلی پنج‌شنبه اعلام کرد: اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور و فعالان اقتصادی مخالف تعطیلی پنجشنبه هستند.

او تاکید کرد که نظر اتاق بازرگانی، تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه است چرا که نزدیکی و تطابق روز‌های کاری بخش‌های اقتصادی ایران با جهان برای حفظ تعاملات و همکاری‌ها، ضروری است. وی یادآور شد که تعطیلی پنجشنبه و جمعه در ایران، فاصله زمانی تعاملات اقتصادی و مالی ایران با دیگر کشور‌ها را به چهار روز افزایش می‌دهد و این اتفاق در عین حال، آسیب جدی به بخش ترانزیت و حمل‌و‌نقل کشور وارد می‌کند.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • تلاش برای ایجاد، احیاء، انسجام‌بخشی و توانمندسازی واحدهای روابط عمومی بخش خصوصی
  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه
  • نمایشگاه بین‌المللی صنایع وابسته فرش ماشینی برگزار می‌شود