Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصص بیهوشی بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان گفت: با توجه به انجام اقدامات درمانی لازم، علی لدنی، شب گذشته در بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان فوت کرد.

جمشید نمازی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص فوت نوجوان فداکار ایذه‌ای، اظهار کرد: متأسفانه علی لدنی، شب گذشته در بیمارستان فوت کرد، درصد سوختگی این نوجوان بالا و عمیق بود و در پیشرفته‌ترین بیمارستان‌های دنیا نیز نمی‌توان کار خاصی برای بیماران با سوختگی‌های عمیق انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از همان روزهای ابتدایی که این نوجوان فداکار را به بیمارستان سوانح سوختگی اصفهان انتقال دادند، شرایطش بهبودی چندانی نداشت و از روز چهارشنبه نیز اوضاع وی بدتر شده بود و تنگی نفس نیز داشت و سد دفاعی بدن به شدت پایین بود.

پزشک معالج نوجوان فداکار ایذه‌ای افزود: آنتی‌بیوتیک‌های وسیعی برای درمان تجویز شده بود، اما بدن علی به درمان‌ها جواب نداد، ریه‌ها و بخشی از کلیه علی نیز دچار آسیب جدی شده بود، این نوجوان تا آخرین لحظه هوشیار بود.

وی با تاکید بر اینکه پیشرفت‌های بسیاری در درمان سوختگی داشته‌ایم، تصریح کرد: در تمام دنیا سیر سوختگی‌های عمیق این است که به تدریج ارگان‌هایی از جمله ریه، قلب، کلیه‌ها و … دچار نارسایی و عفونت می‌شود و احتمال بهبودی این بیماران بسیار پایین است و اقدام ویژه‌ای نمی‌توان برای آنها انجام داد.

نمازی با اشاره به پیشرفت‌هایی که در درمان بیماران سوختگی حاصل شدهاست، افزود: سوختگی‌های ۴۰ یا ۵۰ درصد به ندرت فوت می‌کنند و درمان می‌شوند، نتی‌بیوتیک‌هایی که برای بیماران سوختگی استفاده می‌شود بسیار قوی است و پانسمان‌های بیولوژیک نیز به کمک درمان این بیماران آمده و مراقبت‌ها و نکات لازم بسیار دقیق رعایت می‌شود.

وی با بیان اینکه درمان سوختگی درصد بالا، اجتناب‌ناپذیر است، گفت: در سوختگی‌های شدید تمام سطح بدن و پوست از بین می‌رود و در معرض ابتلاء به انواع عفونت‌ها هستند، در این بیماران تمام آب بدن از دست می‌رود، اگر در مراحل اولیه بانک پوست که بسیار هم هزینه بالایی دارد، وجود داشته باشد و بتوان با کشت سلول‌های بنیادی و پوست بیمار را به بدن خودش پیوند بزنند، روند درمان تسریع می‌شود.

این متخصص بیهوشی با تاکید بر اینکه در بسیاری از کشورها بانک پوست وجود ندارد، افزود: در حال حاضر درمانی که در کشور برای بیماران با سوختگی شدید انجام می‌شود با درمان‌های کشورهای پیشرفته تفاوتی ندارد، علم کشت سلول‌های بنیادی پوست در کشور وجود دارد اما بسترسازی‌ها و امکانات لازم برای آن وجود ندارد.

کد خبر 524356

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ایذه وضعیت درمان نوجوان ایذه ای متخصص بیهوشی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نوجوان فداکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۹۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوت پزشک طرحی در جاسک کذب است

به گزارش خبرگزاری مهر، انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند. و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

کد خبر 6094894

دیگر خبرها

  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • آتش‌سوزی لنج در هرمز سه فوتی بر جای گذاشت
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • نجات ۲۹ دریانورد هرمزگان از شرایط اضطرار/ ۳ فوتی و ۷ مجروح
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • فوت پزشک طرحی در جاسک کذب است