Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، جمعه هفته گذشته، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در بازدید سرزده از میدان میوه و تره بار میدان آزادی از نزدیک در جریان مطالبات، انتقادات و پیشنهادات مشتریان قرار گرفت.

در جریان این بازدید مردم نسبت به کمبود مرغ در تعطیلات پایان هفته انتقاداتی داشتند که به دنبال آن وزیر جهاد کشاورزی وعده بازبودن کشتارگاه ها در روز جمعه را داد که برای بررسی این موضوع و عملیاتی شدن وعده وزیر به سراغ مسئولان ذی ربط رفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علت کمبود مرغ در پایان هفته چیست؟

محمد یوسفی رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی در گفت و گو با خبرنگارصنعت،تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تعطیلی کشتارگاه ها در روز جمعه اظهار کرد: کشتارگاه ها یک روز در هفته همانند سایر صنوف تعطیل هستند که در نتیجه فردای آن روز مرغ کمتری به بازار عرضه می شود.

وی با اشاره به اینکه حداکثر ۲۵ تا ۳۰ درصد مرغ مصرفی در تهران پرورش داده می شود، افزود: در استان تهران مشکل اصلی کمبود عرضه در تعطیلات است که مرغ از سایر استان ها باید وارد تهران شود به طوریکه اگر استانداران همجوار در عرضه مرغ مازاد با استان تهران همکاری کنند، کمبودی در عرضه نخواهیم داشت.

یوسفی ادامه داد: بنابر آمار ۷۰ درصد مرغ از سایر استان ها تامین‌می شود که اگر استانداری ها جلوی ورود مرغ را نگیرند، کمبودی در عرضه مرغ به بازار تهران‌ نخواهیم داشت.

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی از کاهش قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون قیمت مرغ در سطح بازار به ۳۰ تا ۳۲ هزار تومان رسیده است، درحالیکه در هفته های قبل با نرخ ۳۴ تا ۳۵ هزار تومان فروش می رفت. همچنین هر کیلو مرغ در میادین میوه و تره بار با نرخ مصوب ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان عرضه می شود.

وی ادامه داد: با توجه به افزایش مصرف مرغ نسبت به ۲ سال قبل ناشی از گرانی سایر اقلام پروتئینی، وزارت جهاد از طریق واردات تخم مرغ نطفه دار به دنبال جبران کمبود جوجه نسبت به مصرف دان است که امیدواریم در آینده وضعیت به نفع مصرف کنندگان بهبود یابد.

ضرورتی بر بازبودن کشتارگاه در روز جمعه نیست/قیمت منطقی هر کیلو مرغ زنده ۲۱ هزار تومان

 حبیب اسدالله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان،  با اشاره به راهکار حل مشکل کمبود مرغ در تعطیلات اظهار کرد: لازمه این کار آن است که کشتارگاه ها شب جمعه کار کنند، درحالیکه طبق روال معمول کشتارگاه ها شب جمعه تعطیل هستند و همانند سایر صنوف یک روز را به پرسنل خود استراحت می دهند.

وی افزود: با توجه به تعطیلی کشتارگاه ها در روز جمعه،حجم کشتار در شب های جمعه و شنبه افزایش می یابد.

اسدالله نژاد ادامه داد: اگر مشکلی در تامین مرغ وجود نداشته باشد، ضرورتی بر باز بودن کشتارگاه ها در روز جمعه نیست.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه آمار دقیق کشتار را سازمان دامپزشکی باید اعلام کند ، بیان کرد: با توجه به تعطیلی کشتارگاه بصورت سنتی در روز جمعه، کشتار در شب جمعه ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش می یابد چرا که بازکردن کشتارگاه در جمعه شدنی نیست.

وی قیمت کنونی هر قطعه جوجه یکروزه را ۷ تا ۸ هزار تومان اعلام کرد و گفت: گرچه قیمت مصوب هر قطعه جوجه یکروزه ۴ هزار و ۲۰۰ تومان است، اما انجمن‌ جوجه یکروزه ادعا می کند که قیمت تمام شده ۵ هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار تومان است که امیدواریم بنابر مولفه های تولید قیمت جوجه و مرغ اصلاح شود.

اسدالله نژاد قیمت منطقی هر کیلو مرغ زنده را ۲۰ هزار تا ۲۱ هزار تومان و مرغ گرم را کمتر از ۳۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به عرضه مرغ بالاتر از ۳۰ هزار تومان راهی جز افزایش تولید و اشباع بازار و اعمال نظارت در سطح بازار وجود ندارد.

این مقام مسئول ادامه داد: برای آرامش بازار مرغ، ماهیانه ۱۳۵ تا ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی باید صورت گیرد تا کمبودی در عرضه بواسطه اثر کالای جایگزین نداشته باشیم و همواره سیاست وزارت جهاد کشاورزی آن است که از طریق واردات تخم‌مرغ نطفه دار، سطح جوجه ریزی را افزایش دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار مرغ قیمت جوجه نهاده دامی هزار تومان عرضه مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۰۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، از روند کاهشی قیمت پیاز در بازار خبر داد و گفت: قیمت کنونی هرکیلو پیاز دزفول ۱۲ تا ۱۴ هزارتومان و پیاز جیرفت ۱۸ تا ۲۲ هزارتومان است که حداکثر با ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید در خرده فروشی ها عرضه شود.

او با بیان اینکه روزانه ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن پیاز در میدان مرکزی توزیع می شود، افزود: بنابر آمار روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن پیاز مورد نیاز تهران است.

یاوری ادامه داد: با افزایش عرضه پیاز پیش بینی می شود که روند کاهشی قیمت پیاز استمرار یابد و بازار به تعادل برسد.

رئیس اتحادیه بارفروشان درباره آخرین وضعیت میوه های نوبرانه در بازار افزود: قیمت کنونی هرکیلو گوجه سبز ۱۰۰ تا ۴۵۰ هزارتومان، توت فرنگی ۸۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، طالبی ۸ تا ۱۴ هزارتومان، ملون ۱۰ تا ۱۲ هزارتومان، جانا ۱۰ تا ۱۲ هزارتومان و هندوانه ۵ تا ۱۴ هزارتومان است.

او گفت: با توجه به گرمای هوا و به انبوه رسیدن میوه های نوبرانه تا ۲۰ اردیبهشت پیش بینی می شود که بازار به تعادل برسد‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • گوجه سبز سر به فلک کشید؛ هر کیلو گوجه سبز چند؟
  • قیمت برنج ایرانی و خارجی در میادین تره بار
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • واکنش شهردار تهران به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • واکنش زاکانی به واگذاری فروشگاه شهروند به بخش خصوصی
  • پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید
  • تعطیلی شنبه یا ۵ شنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبرو کرده است