Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@11:23:16 GMT

توضیح رشیدی درباره استعفا از ریاست دوچرخه سواری

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۰۰۲۱۲

توضیح رشیدی درباره استعفا از ریاست دوچرخه سواری

رئیس سابق فدراسیون دوچرخه سواری پس از استعفا از این سمت خود، گفت: بنابر وظیفه‌ای که داشتم برای حل شدن مشکلات به این نتیجه رسیدم که استعفا دهم.

به گزارش مشرق، انتخابات فدراسیون دوچرخه سواری کشورمان بعد از چند ماه سرپرستی، پنجم خردادماه سال جاری در حالی برگزار شد که محمود رشیدی با کسب ۲۷ رأی به عنوان رئیس جدید این فدراسیون انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از حضور وی در رأس این فدراسیون، بحث دخالت وزارت ورزش در این انتخابات قوت گرفت و کار را به جایی رساند که برخی از اهالی این رشته ایمیل‌هایی را به اتحادیه جهانی ارسال می‌کردند و همین امر باعث شد تا اتحادیه جهانی از ایران توضیحاتی را پیرامون این مسئله بخواهد.

وساطت کمیته ملی المپیک کشورمان در حاشیه بازی‌های توکیو نیز راه به جایی نبرد و در نهایت براساس درخواست این اتحادیه، رئیس فدراسیون دوچرخه سواری کشورمان تنها پس از ۱۲۰ روز مجبور به استعفا شد و این استعفا روز گذشته به اتحادیه جهانی ارسال شده است.

محمود رشیدی که در این مدت تا حدی از رسانه‌ها دوری می‌کرد این بار پاسخگوی سئوالات خبرنگاران بود.

ایمیل‌های سیاه کار دست فدراسیون داد

رشیدی در تشریح اتفاقات رخ داده شده، گفت: اتحادیه جهانی دوچرخه سواری(UCI) به انتخابات فدراسیون دوچرخه سواری ایران ایراداتی را وارد کرد مبنی بر اینکه دولت در این انتخابات دخالت کرده است. آنها اعلام کردند به همین دلیل انتخابات فدراسیون را به رسمیت نمی‌شناسند. ما هم به این مجموعه پاسخ دادیم که انتخابات فدراسیون کاملاً قانونی و طبق اساسنامه برگزار شده است.

وی افزود: بلافاصله پس از انتخابات ایمیل‌های سیاه مکرراً به اتحادیه ارسال می‌شد و این مسئله ابهاماتی را ایجاد کرده بود و آنها توضیحاتی را خواسته بودند. در پاسخ گفتیم در سنوات قبل هم انتخابات به همین شکل برگزار می شده اما هیچ مشکلی پیش نیامده و تخلفی صورت نگرفته است. آنها هم عنوان کردند که قبلاً هیچ شکایتی نشده بود ولی الان شکایات زیاد است و باید این مسئله را پیگیری کنند.

اتحادیه جهانی قانع نشد و استعفا دادم

رئیس سابق فدراسیون دوچرخه سواری خاطرنشان کرد: اتحادیه جهانی به دنبال این مسئله بحث بررسی انتخابات فدراسیون ایران را به همراه مشکلات کشور مکزیک در دستور کار جلسه روز چهارم مهرماه خود در بلژیک قرار داده بود. البته بحث تعلیق ما در کمیته اخلاق این فدراسیون مطرح می‌شد و ربطی به این نشست نداشت اما چون آنها از پاسخ‌های ما قانع نشده بودند بنده به دلیل پیشگیری از تصمیمات آتی اتحادیه جهانی، خودم استعفا دادم. تقریباً یک هفته‌ای می‌شود که استعفایم را به وزارت ورزش تحویل داده‌ام و چند روز قبل هم به دیدار وزیر ورزش رفتم تا این استعفا را قبول کنند. درنهایت با قبول این استعفا از سوی وزارت ورزش، آن را برای اتحادیه جهانی ارسال کردیم.

وی در پاسخ به این سوال که «آیا سرپرست فعلی فدراسیون پیشنهاد شما بوده است؟» گفت: این، انتخاب وزارت ورزش بود. البته من سه گزینه از جمله آقای هاشم کندی که از مربیان نامدار این رشته و هم نایب رئیس فعلی و رئیس هیأت هستند را به وزارت ورزش معرفی کردم که انتخاب نهایی با وزارتخانه بوده است.

بنا ندارم در انتخابات آینده باشم

«آیا با اتفاقات رخ داده شده قصد دارید در انتخابات جدید شرکت کنید یا خیر؟» وی در پاسخ به این سوال گفت: تصمیم نگرفتم و قطعاً تا انتخابات بعدی چند ماهی طول می‌کشد. قرار است انتخابات جدید بر اساس مکانیزم و اساسنامه اتحادیه جهانی برگزار شود. تا الان که تصمیمی برای این مسئله ندارم و بنا ندارم در انتخابات حاضر شوم.

بزرگترین چالش رشیدی چه بود؟

رشیدی در ادامه در خصوص اینکه «بزرگترین چالش شما در این مدت کوتاه حضور در فدراسیون دوچرخه سواری چه بود» هم بیان کرد: بزرگترین چالش همین مساله بود که برخی از عزیزان خانواده دوچرخه سواری اخبارهای غیر واقعی را به بیرون ارسال می‌کردند. متأسفانه برخی که منافعشان را از دست داده بودند و احساس خطر می‌کردند، چالش‌های زیادی برای این مجموعه به وجود آوردند.

بدهی دلاری تور ایران- آذربایجان پرداخت شد

وی در ادامه با بیان اینکه در همین مدت کم فدراسیون به اندازه چند سال کار کرده است، گفت: هفته پیش بدهی حدود ۱۱ هزار دلاری تور بین المللی و مطرح ایران - آذربایجان را پرداخت کردیم تا نام این تور از فهرست اتحادیه جهانی حذف نشود. این اتفاق بزرگی برای این مجموعه بود و متأسفانه در این مدت هیچکس برای حل این مسئله پا پیش نگذاشته بود. با پرداخت این بدهی که با همکاری فدراسیون پزشکی ورزشی انجام شد این تور می‌تواند سال آینده برگزار شود. ما همین طور در تلاش بودیم تا تور بین المللی مازندران را دوباره احیا کنیم و کارهای خوبی در این زمینه انجام گرفت.

رئیس سابق فدراسیون دوچرخه سواری خاطرنشان کرد: متأسفانه در این چند سال فدراسیون تعطیل بوده است. حتی در یک سال قبل به بهانه کرونا بسیاری از فعالیت‌ها تعطیل بود اما ما در این مدت تیم ملی را در چند مسابقه شرکت دادیم و مسابقات داخلی را طبق برنامه و تقویم برگزار کردیم.

نداشته های فدراسیون را به ارث برده بودیم

وی در مورد بدهی‌های فدراسیون هم اظهار داشت: فدراسیون مقداری بدهی به اتحادیه جهانی داشت که تسویه شده است. تنها مسئله مالی فدراسیون در حال حاضر بحث ساختمان نیمه کاره فدراسیون است و اینکه فدراسیون جا و امکانات ندارد و در کمپ تیم ملی و در مجموعه استادیوم آزادی مستقر شده است. متأسفانه هنوز تصمیمی در این خصوص نگرفته اند. این ساختمان مشکل داشته و غیر استاندارد است و باید بنا تغییرات اساسی کند و یا از ابتدا ساخته شود. این بحث هزینه‌های زیادی در بر دارد و بعید است حالا حالاها و در یکی دو سال آینده به نتیجه برسد. به هر حال فدراسیون فعلا جا و امکانات ندارد و در حقیقت ما در این چند ماه نداشته های فدراسیون را به ارث برده بودیم.

«آیا ویزای بلژیک صادر نشد یا اینکه با توجه به مشکلات پیش آمده در مجمع اتحادیه جهانی شرکت نکردید؟» رشیدی در پایان در پاسخ به این سئوال هم گفت: ویزا هم برای ما و هم برای تیم ملی صادر نشد. اگر هم ویزا صادر می‌شد و به نشست می‌رسیدیم باز هم موضوع انتخابات فدراسیون قرار بود در جلسه دو روز بعد اتحادیه جهانی مطرح شود. اینکه تصمیمات این جلسه خطر تعلیق را زیاد کند وجود داشت. بنابر وظیفه‌ای که داشتم برای حل شدن مشکل به این نتیجه رسیدم که استعفا دهم.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان دوچرخه سواری تعلیق محمود رشیدی استعفا فدراسیون دوچرخه سواری انتخابات فدراسیون اتحادیه جهانی وزارت ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۰۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد

به گزارش خبرگزارش خبرآنلاین، غلامرضا نوری‌قزلجه، رئیس فراکسیون مستقلین مجلس یازدهم تعداد اعضای فراکسیون مستقلین مجلس آینده را پیش از مرحله دوم انتخابات ۸۰ نفر اعلام می‌کند و در عین حال تاکید دارد که این عدد احتمالا با برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر افزایش می‌یابد.

او در گفت وگو با روزنامه دنیای اقتصاد به سوالاتی در این زمینه پاسخ داده است، بخش هایی از مصاحبه را می خوانید:

فراکسیون مستقلین، اعتدالیون و اصلاح‌طلبان چند عضو خواهد داشت و تا کنون چه جلساتی را برگزار کرده‌اید؟

با توجه به اینکه تکلیف ۲۴۵‌ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس دوازدهم در مرحله اول انتخابات مشخص شده و بر اساس گرایش‌های سیاسی و حضوری که نامزدها در انتخابات مجلس دوازدهم داشتند، مجموع نمایندگانی که به صورت مستقل در انتخابات حضور پیدا کردند و نامزد شدند و آنهایی که مورد حمایت احزاب معتدل و برخی از احزاب اصلاح‌طلب فعال بودند، در این مرحله حدود ۸۰ نفر می‌شود و ما امیدواریم که با برگزاری مرحله دوم انتخابات در حوزه‌های باقیمانده این عدد نزدیک به ۱۰۰ نفر برسد.

یعنی این ۱۰۰ نفر مجموعه‌ای از مستقلین، اعتدالیون و اصلاح‌طلبان مجلس دوازدهم خواهند بود؟

تعدادی از این منتخبین در گروه‌های مستقلین، تعدادی در گروه‌های معتدل و تعدادی هم مستقل هستند و سابقه بعضی از آنها به اصولگرایی یا اعتدالی هم می‌خورد، اما در مجموع این تعداد از عزیزان بنا دارند که در قالب فراکسیون مستقلین قرار گیرند؛ البته نمی‌توانیم نام این فراکسیون را به صورت دقیق بگوییم و نام این فراکسیون در مجلس آینده بستگی به نظر جمع دارد.

شما در فراکسیون مستقلین به حضور سه گروه اشاره کردید، آیا مشخص است که این سه گروه چه سهم و تعدادی دارند و کدام گروه بر سایر گروه‌ها سنگینی می‌کند؟

تعداد مستقلین بیشتر از سایر گروه‌ها است. یعنی آنهایی که خودشان اعلام کردند که به صورت مستقل در انتخابات حضور پیدا کردند و نزدیک به ۷۰ تا ۸۰ درصد این افراد به صورت مستقل در انتخابات حضور پیدا کردند. بعضا مورد حمایت احزاب با سلیقه‌های مختلف سیاسی هم قرار گرفتند، اما خودشان اعلام کردند که به صورت مستقل در انتخابات حضور پیدا کردند.

چه اولویت‌هایی از سوی فراکسیونی که در مجلس آینده تشکیل خواهید داد، مدنظرتان است و فکر می‌کنید که باید در مجلس دوازدهم چه چیزهایی در اولویت قرار گیرد؟

طبیعتا اولویت ما برگرفته از نظرات مردم خواهد بود که به صورت عملیاتی و در ایام انتخابات این گفت‌وگوهای رودررو با مردم صورت گرفته است. اگر بخواهیم برآیند این درخواست‌ها را دسته‌بندی کنیم، مهم‌ترین آن مباحث اقتصادی و معیشتی مردم است. طبیعتا منتخبان و نمایندگان دوره دوازدهم به خصوص نمایندگانی که عضو این فراکسیون هستند که با مشی مستقلی و با اتکا به آرای مردم رای آوردند و اعتماد مردم را کسب کردند، حتما به دنبال حل مشکلات اساسی و مهم کشور خواهند بود. به همین دلیل هم امروز اقتصاد و مسائل معیشتی از اولویت‌دارترین مواردی است که حتما باید در این مجلس پیگیری شود.

راهبرد فراکسیون مستقلین مجلس دوازدهم، چه خواهد بود و چه اقداماتی را می‌خواهید انجام دهید تا از اقدامات رادیکالی جلوگیری شود؟ یعنی برای خنثی‌سازی اقدامات رادیکالی که در مجلس یازدهم شاهد آن بودیم و در مجلس دوازدهم نیز شاهد آن خواهیم بود چه راهبردی دارید؟

ما از تعداد اعضای فراکسیون مستقلین ابراز خوشحالی می‌کنیم چون از یک عدد خیلی پایین مجلس یازدهم به عدد ۸۰ تا ۱۰۰ مجلس دوازدهم گذر می‌کنیم. در حالی‌که ما هنوز اکثریت مطلق را در مجلس نداریم که بگوییم هر تصمیمی و هر رایی را که اراده کنیم می‌توانیم بگیریم. شاید خیلی از کسانی‌که می‌توانستند در مجلس در این فراکسیون قرار بگیرند، به دلایل مختلف در فرآیند انتخابات که از مراحل تایید صلاحیت‌ها شروع می‌شد تا رای‌گیری، باز ماندند و ما آن عدد را نداریم که بگوییم هر تصمیمی را که بخواهیم عملیاتی خواهیم کرد. بنابراین حتما ما باید با سایر فراکسیون‌ها تعامل کنیم. چون فراکسیونی که در تفکر مقابل است باز هم اکثریت را دارد البته فعلا آنها به دلیل یکسری اختلافات سیاسی که دارند و موضوعاتی که برای انتخابات هیات رئیسه مجلس است، دچار تشتت‌آرا هستند و منسجم و در یک فراکسیون نیستند با این حال شاید بتوانند دور هم جمع شوند چون از یک مشرب سیاسی می‌آیند و می‌توانند اکثریت را شکل دهند و شاید در این شرایط بتوانند جلوی خیلی از طرح‌های مدنظر ما را بگیرند یا اجازه ندهند که به نتیجه برسد و آرای مخالف ما را داشته باشند

تاکنون چه جلساتی با اعضای فراکسیون مستقلین مجلس دوازدهم برگزار کردید؟

با دوستانی که رای آوردند چه آنهایی که در مجلس هستند، چه آنهایی که نمایندگان ادوار بودند و رای آوردند و چه آنهایی که نمایندگان جدید هستند که برای نخستین بار رای می‌آورند، گفت‌وگوهایی داشتیم و نشست‌هایی را برگزار کردیم. برخی در شهرستان هستند و به صورت تلفنی ارتباط گرفتیم و برخی به تهران می‌آیند و زیارتشان می‌کنیم و هماهنگی‌های اولیه را برای شکل‌گیری یک فراکسیون منسجم انجام می‌دهیم.

با توجه به اینکه فراکسیون مستقلین احتمالا تا ۱۰۰ نفر افزایش پیدا می‌کند، چه نقش و تصمیمی برای انتخابات هیات رئیسه متناسب با این ظرفیت جدید خواهید داشت؛ چون گفته می‌شود رایزنی‌ها برای ریاست مجلس آینده شروع شده است، می‌خواهم بدانم موضع فراکسیون شما برای انتخابات هیات رئیسه مجلس چیست؟

ما نسبت به عددی که داریم هم در انتخابات هیات رئیسه مجلس اثر خواهیم گذاشت و به همان اندازه در آن انتخابات نیز حضور خواهیم داشت. البته ما حتما حرف نامزدهای مطرح شده برای ریاست مجلس و دیدگاه‌هایشان را خواهیم شنید و با هر دیدگاهی که احساس کنیم به دیدگاه ما نزدیک‌تر است، تعامل خواهیم کرد.

نباید فراموش کنیم که در کشور ما رئیس مجلس مانند سایر کشورها فقط به عنوان سخنگو نیست، بلکه به عنوان رئیس قوه در یکسری مجامع مهم حضور دارد و گاهی در آنجا تصمیمات مهمی هم می‌گیرد. بنابراین به دلیل اختیارات زیادی که رئیس مجلس دارد، دیدگاه این فرد مهم است و باید دید راجع به مسائل کلی و مهم کشور چه دیدگاهی دارد و کدام‌یک از نامزدهای موجود دیدگاهشان و نظراتشان به دیدگاه‌ها و نظرات ما نزدیک‌تر است و بهتر می‌توانیم با آنها کار کنیم و این موارد حتما در اینکه چه کسی را ما برای ریاست کمک کنیم، دخیل خواهد بود.

البته این منتفی نیست که از مجموعه ما نامزدی برای ریاست مجلس داشته باشیم و این احتمال چه برای ریاست مجلس و چه برای پست‌های دیگر وجود دارد. به همین دلیل من این موضوع را نفی نمی‌کنم ولی حتی اگر ما نامزدی برای ریاست مجلس داشته باشیم، حتما باید تعاملی با سایر فراکسیون‌های مجلس شکل بگیرد.

۲۷۳۰۲ برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901191

دیگر خبرها

  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا: ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • یک مربی زن، رییس یک رشته پر مدال المپیکی شد!
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • اخبار سیاسی ۸ اردیبهشت؛ رقابت‌ها برای ریاست مجلس/تحلیل‌ها از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس