Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری مذهبی تلویزیون ترجیح داد امسال کنار جاماندگان اربعین بماند و در ایجاد و تشدید حسرتِ عاشقان حسینی، نقشی نداشته باشد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، وقتی با مجری «سمت خدا» درباره امام حسین(ع) و پیاده‌روی اربعین صحبت می‌کنیم ناخودآگاه به‌پهنای صورت اشک می‌ریزد و یاد آن زیارت اربعین دو سال پیش می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته که امسال ترجیح داده در کنار جاماندگان بماند!  "آقای آرام" تلویزیون شعری از محمدمهدی سیار می‌خواند با این عبارت که: «امسال دوریم از تو... لابد حکمتی دارد»؛ باز بغضِ او تشدید می‌شود تا اینکه می‌گوید امسال می‌خواهم حسّ جاماندگی را درک کنم.

او می‌‌گوید: خوش به حال آنهایی که با امام حسین(ع) زندگی کردند و با امام حسین(ع) مردند، همچون عالمی که در زمان جان‌دادن هم دستانش را به‌روی سینه‌اش گرفت و گفت "صلّی اللّه علیک یا اباعبدالله". این طور رفتن‌ها سرقفلی دارد؛ احساس من این است برای رفتن به‌سمت خدا باید دستانتان به‌سمت خدا باشد.

نجم‌الدین شریعتی در لا به لای صحبت‌هایش درخواستی از همه عزاداران امام حسین(ع) داشت؛ "اگر این روزها و شب‌ها به روضه‌های حضرت سیدالشهداء(ع) مشرف شدید و اگر حالی به شما دست داد، اشکی ریختید و اگر قدم به قدم با پای پیاده زائر اربعین حسینی شدید حق رفاقت این است حواس‌مان به همدیگر باشد و همدیگر را یاد کنیم؛ من شما را و شما هم ما را."

او اجرای برنامه "سمت‌خدا" را برعهده دارد؛  یکی از پربیننده‌ترین برنامه‌های دینی صداوسیما و اتفاقاً روز دوشنبه همزمان با اربعین حسینی برنامه زنده روی آنتن شبکه سه سیما خواهد برد و درباره اربعین بحثِ تازه‌ای را با حجت‌الاسلام فرحزاد ایجاد خواهد کرد.

توجه شما را به گپ و گفت با نجم‌الدین شریعتی مجری تلویزیون درباره اینکه چرا امسال به پیاده‌روی اربعین حسینی نمی‌رود؟ جلب می‌کنم:

نجم‌الدین شریعتی مجری تلویزیون به خبرنگار تسنیم  گفت که به پیاده‌روی اربعین حسینی نمی‌رود. او در توضیحات بیشتر تأکید کرد: نگاهم این است یکسری از دوستان رسانه‌ای ما هر ساله اعزام می‌شوند تا دل‌هایی را از طریق تلویزیون و تصاویر مرتبط کنند. این اتفاق برای من هم بارها افتاده و تلقی‌ام این است امسال بحمدالله به اندازه کافی رفته‌اند و این رسالت را دنبال می‌کنند، از این رو ما بمانیم و حسّ این جاماندگی را کنارِ مردم درک کنیم. شاید جاماندگان اربعین، دلگرم‌تر شوند.

وی افزود: یک وقت‌هایی احساس می‌کنم محرومیتی وجود دارد و به خودم می‌گویم تو تافته جدا بافته نیستی، حسرتی ایجاد می‌شود که دوست ندارم در ایجاد و تشدیدش، نقشی داشته باشم. به همین خاطر با خودم گفتم امسال این سمت باشم بهتر است تا برخی احساس نکنند همه رفتند و فقط آنها محروم‌اند و از این امتیازی که چهره‌های رسانه‌ای دارند و هر سال خوش‌روزی‌اند، دورافتاده‌اند. ان‌شاءالله به زودی زود همه مردم در بین‌الحرمین خواهیم بود و به زیارت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) مشرف  خواهیم شد.

 

شریعتی همچنین به برنامه ویژه روز اربعینِ "سمت خدا" اشاره کرد و گفت: برنامه "سمت خدا" روز دوشنبه به مناسبت اربعین حسینی با حضور حجت‌الاسلام فرحزاد روی آنتن خواهد رفت و به طور ویژه به اربعین حسینی خواهد پرداخت. سال گذشته هم در ایام عید نوروز که اعلام کردند سفرها محدود است در آن ایام برای اولین بار "سمت خدا" به صورت زنده برنامه داشت تا به گونه‌ای اعلام کند باز هم در کنار مردمند و به مسافرت نمی‌روند.

او در صوتی حزن‌انگیز، جاماندگی از پیاده‌روی اربعین حسینی را با ابیاتی از محمدمهدی سیار شاعر آیینی ابراز کرده که به شرح ذیل است:

امسال دوریم از تو... لابد حکمتی دارد

 

باشد، ولی عاشق دل کم‌طاقتی دارد

مشتاقی و مهجوری و دلتنگی و دوری
این قسمت ما بود... هر کس قسمتی دارد

جز آه چیزی در بساطم نیست، اما آه...
گویند آهِ دلشکسته قیمتی دارد

این اربعین دنیا زیارتگاه یار ماست
هر گوشه‌ای یک دلشکسته خلوتی دارد

مدرسه تلویزیونی با اپلیکیشن "هفت" تعاملی می‌شود/ بازی‌های ساده‌سازِ آموزش خواهیم داشت/ آغاز کار از شنبه 3 مهرآیا قطارِ دفاع‌ مقدس تلویزیون از حرکت ایستاده؟/ اصرار به نوستالژی‌ها و معطوف کردن برنامه‌های روتین!سریال‌های آینده تلویزیون از بلاتکلیف‌ها تا فصل نوی نوستالژی‌ها و مجموعه امنیتی جدید«آقا من جا مانده‌ام»؛ کمپینی برای بیان دلتنگی‌های جاماندگان اربعین + فیلم

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه سه رسانه ملی مجریان تلویزیون پیاده روی اربعین اربعین شبکه سه رسانه ملی مجریان تلویزیون پیاده روی اربعین اربعین جاماندگان اربعین پیاده روی اربعین نجم الدین شریعتی اربعین حسینی امام حسین ع سمت خدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۰۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال

سردار هادی هادیانفر معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در برنامه صف اول حاضر شد و به سوالاتی پاسخ داد.

هادیانفر گفت: در ۵ مولفه‌ای که برای سوانح وجود دارد، هر کدام نقش خود را دارند، اما گزارشات سازمان بهداشت جهانی بر روی عامل انسانی بیشتر تاکید می‌کند. در بعضی از گزارشات ۵۴ درصد و در برخی مطالعات ۹۲ درصد عامل انسانی را عامل جلوگیری از وقوع حوادث می‌دانند.

او افزود: آنچه که در قانون ما وجود دارد، ۳۲ دستگاه در حوزه پیشگیری و کاهش سوانح نقش دارند. آنچه که می‌تواند در رأس آنها این کار را مدیریت کند، شورای عالی مدیریت حمل و نقل است که از دستگاه‌ها وظایفشان را مطالبه کند. در برنامه ششم کاهش ۳۶ درصدی تصادفات را تدوین کردند. در برنامه هفتم کاهش ۵۰ درصدی در طول برنامه تدوین شده و دولت مکلف است در ۶ ماهه اول برنامه، کاهش ده درصدی را تدوین کند.

هادیانفر ادامه داد: فرهنگ سازی نیز در این زمینه مهم است. به عنوان مثال طرح همیار پلیس که در گذشته اجرا شد، بر اساس مطالعات ۱۸ درصد در کاهش سوانح اثر گذاشت. نهادینه شدن کمربند ایمنی و موارد ایمنی دیگر در نتیجه همین پویش است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در نقاط شهری و برون شهری ۵۲۰۰ نقطه حادثه خیر در کشور داریم، گفت: ۳۲۰۰ مورد از این تعداد مربوط به جاده‌های کشور، ۵۳۰ هزار کیلومتر طول راه‌های کشور و ۲۹۰ هزار کیلومتر راه‌های اصلی است. میزان تردد نیز به ۴۰ میلیون وسیله می‌رسد و رابطه تردد و تصادف نیز متقابل است.

او افزود: ۸۸۷ نقطه پرتصادف از بین کل نقاط حادثه خیز پرتصادف شناسایی شدند و تاکنون ۴۱۲ مورد آنها تاکنون مرتفع شده و ۴۷۵ مورد آن باقی مانده که از اولویت‌های امسال ما است. یکی از عواملی که در دهه ۸۰ باعث شد میزان تصادفات و مرگ‌های ناشی از سوانح کاهش پیدا کند، واردات خودرو‌های باکیفیت بود که باعث شد خودروسازان داخلی هم به سمت افزایش کیفیت بروند.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی درخصوص عدم تحقق پیش‌بینی‌های برنامه ششم در توسعه ترانزیت گفت: در دولت‌های گذشته به این بخش خیلی توجه نشد. کشور‌هایی که مسیر اصلی آنها کشور ما بود، اکنون از مسیر‌های جایگزین استفاده می‌کنند. در حال حاضر به آن پیش‌بینی پذیری که برای گیرنده خدمات مورد نیاز است نرسیدیم و حتما باید این اتفاق میسر شود تا صاحب بار با این اطمینان و تخمین هزینه از مسیر کشور ما عبور کند.

او در خصوص تدابیر برای جابه‌جایی‌های مربوط به راهپیمایی اربعین گفت: یکی از مهمترین مسائل ما ناترازی ناوگان نسبت به زائرینی است که در اربعین داریم. پیش‌بینی می‌کنیم امسال به مرز ۴ میلیون زائر برسیم. از این تعداد بخش زیادی از خودروی شخصی و برخی از ناوگان عمومی استفاده می‌کنند. یکی از مواردی که از طرف عراقی نیز خواسته شد این بود که خودرو‌های ما بتوانند با تمهیداتی که در نظر گرفته شده وارد خاک عراق شوند. همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به واردات خودرو اختصاص داده شد که ۲ هزار دستگاه زیر ۵ سال کارکرد را وارد کشور کنند که امیدواریم به اربعین برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی شهرداری در حوزه گردشگری همدان
  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • تمهیدات لازم از هم اکنون برای مواکب اربعین اندیشیده شود
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال