Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رئیسی، با اشاره به آخرین اخبار در رابطه با واکسیناسیون دانش آموزان اظهار کرد: اکنون واکسیناسیون برای ۱۷ سال به بالا شروع شده است و برای آنها هم از واکسن سینوفارم استفاده می‌کنیم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا واکسن سینوفارم تاییدیه سازمان بهداشت جهانی را دارد یا خیر گفت: واکسن سینوفارم مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی است اما خیلی از واکسن‌هایی که در کشورها مطرح می‌شوند مجوز سازمان بهداشت جهانی را ندارند بلکه مجوز سازمان غذا و داروی هر کشور را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی همان مجوز مصرف اضطراری.

رئیسی ادامه داد: ما برای واکسیناسیون دانش آموزان فعلاً برنامه‌ای نداریم اما برای ۱۲ سال به بالا تدابیری را اندیشیده‌ایم تا واکسن کرونا دریافت کنند البته این جمله به این معنا نیست که تصمیم نداریم افراد زیر ۱۲ سال را به هیچ عنوان واکسینه نکنیم فعلاً در حال برنامه ریزی هستیم اما هنوز تصمیم نگرفته‌ایم.

سخنگوی ستاد ملی کرونا در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه برای افراد زیر ۱۷ سال از چه واکسنی می‌شود استفاده کرد گفت: پیش بینی مطالعات ما مبنی بر این است که از واکسن سوبرانا و سینوفارم برای این افراد می‌شود استفاده کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت تصریح کرد: مطالعات برای واکسینه کردن افراد زیر ۱۷ سال در کشورها متفاوت است به عنوان مثال در آلمان فقط دانش آموزانی که بیماری زمینه‌ای دارند واکسینه می‌شوند در فرانسه تمامی دانش آموزان به صورت تک دوز آن هم با واکسن فایزر واکسینه می‌شوند و برخی کشورها مانند چین از سه تا ۱۷ سال را با واکسن‌های سینووک و سینوفارم به صورت دو دوز واکسینه کرده‌اند.

به گفته رئیسی، در امارات و بحرین از واکسن سینوفارم برای واکسینه کردن دانش آموزان زیر ۱۷ سال استفاده شده است.

وی خاطرنشان کرد: همانطور که گفتم ما برای واکسینه کردن دانش آموزان بالای ۱۲ سال برنامه داریم و قرار است اگر واکسیناسیون آنها آغاز شود از سینوفارم به صورت دو دوز و سوبرانا به صورت تک دوز استفاده کنیم.

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه اگر واکسیناسیون دانش آموزان انجام شود مدارس بازگشایی می‌شود یا خیر گفت: برای بازگشایی مدارس تاکید بر واکسن نداریم، باید ایمن سازی والدین، معلمان و حتی رانندگان سرویس انجام شود. لزوماً بازگشایی مدارس رابطه‌ای با واکسینه شدن دانش آموزان ندارد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا احتمال می‌دهید افراد زیر ۱۲ سال را اصلاً واکسینه نکنید، گفت: در تمام دنیا گفته می‌شود اگر ۸۰ درصد مردم واکسن بزنند زنجیره کرونا قطع می‌شود و می‌توان گفت برای ۲۰ درصد باقی مانده خیلی دیگر خطر جدی وجود ندارد به همین دلیل ما هم باید مانند کشورهای دیگر بررسی کنیم آیا عوارض واکسن برای افراد زیر ۱۲ سال با درصد ابتلای افراد زیر ۱۲ سال به کرونا و بعضاً مرگ و میر آنها تفاوتی دارد یا خیر.

وی ادامه داد: هر چقدر عدد این تفاوت بیشتر باشد لزوم واکسیناسیون هم بیشتر می‌شود که البته این تفاوت برای افراد زیر ۱۲ سال چشمگیر نیست چرا که افراد زیر ۱۲ سال خیلی کمتر به کرونا مبتلا می‌شوند و اگر مبتلا شوند به صورت خفیف می‌گیرند اما هر چقدر سن بالاتر رود این اختلاف معنادار تر می‌شود همانطور که می‌بینید با واکسینه شدن افراد بالای ۷۰ سال آمار مرگ و میر این گروه سنی کاهش یافته است.

رئیسی گفت: زمانی اجازه می‌دهیم مدارس بازگشایی شود که سلامت معلم و دانش آموزان تأمین شود.

۴۷۲۳۱

کد خبر 1557835

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: واکسن واکسیناسیون دانش آموز ویروس کرونا سلامت دانش آموزان افراد زیر ۱۲ سال دانش آموزان ۱۷ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۱۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها

به گزارش قدس آنلاین، خبرگزاری قدس پرس با اعلام این خبر و انتشار تصاویری از دانش آموزان ابتدایی که در درون چادرها دروس خود را فرا می گیرند، نوشت: پس از گذشت هفت ماه از حملات مداوم رژیم اشغالگر اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه با ابتکار جوانان شهر دیر البلح، دانش آموزان مقطع ابتدایی در زیر چادرها فصل تحصیلی خود را از سرگرفتند.

بر اساس این گزارش، دانش آموزان ابتدایی شهر دیرالبلح در زیر چادرهایی که به عنوان کلاس درس توسط گروهی از جوانان این شهر برپا شده است، درس می خوانند و فعالیت های آموزشی خود را دنبال می کنند.

پیشتر کارشناسان سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرده بودند که ۸۰ درصد مدارس نوار غزه بر اثر تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این منطقه تخریب شده‌ است.

آنها در بیانیه‌ای اعلام کرده بودند که تخریب بیش از ۸۰ درصد مدارس غزه، پرسش‌هایی را در رابطه با نابودی عمدی مراکز آموزشی به منظور تخریب و نابودی همه جانبه سیستم آموزشی در فلسطین مطرح می‌کند.

این کارشناسان افزودند: تداوم حملات ظالمانه به زیرساخت‌های آموزشی نوار غزه تأثیر مخربی در درازمدت بر حقوق اولیه ساکنان این منطقه برای یادگیری دارد و نسلی از فلسطینی‌ها را در آینده از آموزش محروم می‌کند.

بر اساس این بیانیه، از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، بیش از پنج هزار و ۴۷۹ دانش آموز، ۲۶۱ معلم و ۹۵ استاد دانشگاه شهید و بیش از هفت هزار و ۸۱۹ دانش آموز و ۷۵۶ معلم زخمی شده‌اند.

وزارت آموزش و پرورش فلسطین نیز با انتشار بیانیه ای اعلام کرده بود که ۲۸۶ مدرسه دولتی و ۶۵ مدرسه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) در نوار غزه، بمباران و تخریب شده اند که ۱۱۱ مورد از آنها دچار خسارت شدید شده‌اند و ۴۰ مدرسه نیز در کرانه باختری مورد حمله نظامیان اشغالگر و تخریب واقع شده است. همچنین از ۱۳۳ مدرسه دولتی نیز به عنوان سرپناه برای آوارگان نوار غزه استفاده شده است.

براساس گزارش این وزارتخانه، ۶۲۰ هزار دانش‌آموز فلسطینی در نوار غزه، همچنان از حضور در مدارس از ابتدای تجاوز به نوار غزه محروم هستند. این در حالی است که اکثر دانش آموزان با شرایط بهداشتی و روحی بسیار ناگواری مواجه هستند.

این خبر در حالی منتشر می شود که جنگ علیه نوار غزه تاکنون به شهادت ۳۴ هزار و ۴۸۸ نفر و زخمی شدن ۷۷ هزار و ۶۴۳ نفر منجر شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری