Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قرچک، حامد صبوری مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شهرستان قرچک ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گرانقدر انقلاب اسلامی اظهار کرد: شهدا ستارگان درخشان همیشه تاریخ بشریت هستند که همه ما مدیون و مرهون جانفشانی های آنان و خانواده معظم ایشان و جانبازان و آزادگان و ایثارگران عزیزمان در میهن ایران اسلامی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: عزت، اقتدار، استقلال و امنیت میهن اسلامی مان را مرهون رشادت ها و از خودگذشتگی های جوانان مومن و متدین هستیم که با شهادت و خون پاک خود نهال آسمانی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را آبیاری کردند.

مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش به نقش بسیار موثر تربیتی ترویج و فرهنگ ایثار و شهادت اشاره کرد و افزود: جوانان و نوجوانان، دانش‌آموزان و دانشجویان ما باید شهیدان را به عنوان اسوه و الگوی بی بدیل زندگی خویش بشناسند و از منش و روش زندگی آنان درس بیاموزند.

صبوری تصریح کرد: دشمن در اتاق فکر خود با طراحی‌های خصمانه و ایده‌های شوم خود، به دنبال حذف آموزه‌های ایثارگری و شهادت در جوامع جبهه مقاومت به ویژه ایران اسلامی است و سند ننگین و استعماری ۲۰۳۰ نمونه و سندی از این افکار پلید دشمنان است که با درایت حکیمانه رهبر معظم انقلاب و هوشیاری ملت بزرگ ایران و آگاهی جامعه بصیر فرهنگیان و دلسوزان فرهنگی کشور نقشه دشمنان خنثی شد.

وی حسن طلیعه و هدیه فرهنگی آغازین دولت سیزدهم به ملت بزرگ و با تمدن ایران اسلامی را ابلاغ قانون لغو اجرای این سند ننگین که پایه های فرهنگی اعتقادی و تربیتی آینده کشور عزیزمان را نشانه گرفته بود برشمرد و تصریح کرد: به نمایندگی از خانواده بزرگ تعلیم و تربیت کشور از آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی ریاست جمهوری اسلامی ایران و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی به جهت ابلاغ این مصوبه مهم و بر زمین ماندن شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکر و قدردانی می کنم.

مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود به مخاطرات تربیتی و آموزشی تعطیلی مدارس به جهت شیوع بیماری کرونا پرداخت و بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش از همان روزهای آغازین شیوع کرونا تلاش کرد آموزش در کشور تعطیل نشود، لذا با همکاری خوب صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران راه اندازی مدرسه تلویزیونی نیز ایجاد و با راه اندازی شبکه داخلی شاد و همچنین توزیع بسته های آموزشی سعی کرد و لطمات آموزشی ناشی از تعطیلی مدارس بکاهند، باید پذیرفت که هیچ چیز جای تعلیم و تربیت حضوری را در محیط آموزشی و کلاس نمی‌گیرد.

صبوری خاطرنشان کرد: امروز همه ما اعم از مسئولین و والدین دانش آموزان باید به بازگشایی آرام و تدریجی و ایمن مدرسه کمک کنیم.

وی تغییر سبک زندگی و عادات اجتماعی همچون نظم پذیری، سحرخیزی معاشرت با دوستان و مهمتر از همه عادت به فضای مجازی از صدمات ادامه روند تعطیلی مدارس برشمرد و تاکید کرد: همه ما خود را موظف به دوراندیشی و آینده نگری عمیق برای نسل آینده کشور می دانیم و به همین جهت با دستور ریاست محترم جمهور و همکاری خوب وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی واکسیناسیون دانش آموزان آغاز شده و در این مرحله دانش آموزان دوره اول متوسطه و دوم واکسینه شده و سپس با ورود واکسن کودکان به کشور امیدواریم واکسیناسیون دانش آموزان دوره ی ابتدایی نیز آغاز شود.

مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در ادامه افزود: آغاز سال تحصیلی و روند آموزشی دانش آموزان از طریق مدرسه تلویزیونی ایران و فضای مجازی شبکه شاد از فردا آغاز می‌شود و برای بازگشایی مدارس یک سیاست مهم اتخاذ نموده و آن بازگشایی آرام و تدریجی را با اطمینان از سلامتی دانش آموزان است که سلامتی دانش آموزان در آن مهم ترین اولویت ماست.

صبوری در ادامه گفت: سناریوهای مختلفی نیز از قبیل بازگشایی مدارس با جمعیت کم روستایی و عشایری و با رعایت فاصله گذاری اجتماعی مناسب در مرحله اول بازگشایی گروهی و دوره برای مدارس با جمعیت متوسط کرد از دو روش مجازی و حضوری برخوردار خواهند شد و نهایتاً بازگشایی مدارس با جمعیت زیاد در آینده و با کمک و تصمیم انجمن اولیا و مربیان طراحی کرده‌ایم، در این گروه ها از روش حضوری، مجازی و تکمیلی بهره‌مند خواهیم شد و نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی نیز به مدارس ابلاغ شده و نیازمند همراهی و همکاری والدین و اولیای دانش آموزان خواهد بود.

وی در ادامه ضمن تشکر از همه معلمان و خانواده بزرگ فرهنگیان کشور بیان کرد: معلمان در این دوره در خط مقدم جبهه مبارزه با این بیماری منحوس غیرتمندانه ایستادند و نگذاشتند این بیماری نظام آموزشی و تربیتی کشور را تعطیل کند.

مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در ادامه یادآور شد: همه مردم و مسئولان قدرشناس تلاش این عزیزان هستند، خوشبختانه هفته گذشته نیز با نهایی شدن و بررسی لایحه رتبه بندی معلمان این طرح جهت ارائه نظر کلیه نمایندگان در سامانه مجلس بارگذاری و پس از فرصت ۱۰ روزه در نوبت بررسی در صحن مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.

صبوری در پایان گفت: این لایحه در آینده منجر به بهبود و ارتقای کیفیت آموزشی و بالا رفتن سطح توانمندی ها و شایستگی های معلمان عزیز و همچنین موجب بهبود وضعیت معیشتی و حقوق این جامعه فداکار و آینده‌سازان میهن اسلامی خواهد شد.

انتهای پیام/۶۷۰۳۷

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۱۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند

به گزارش قدس خراسان، آذر رشیدی در آیین افتتاح پیش دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی در سه‌شنبه‌های امید که امروز در منطقه رضویه برگزار شد، اظهار کرد: ۸۰ درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش آموزان بانیازهای ویژه است.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی بیان کرد: پیش‌دبستانی و دبستان بانو پروین گرجستانی از این جهت یک مدرسه استثنایی است که دانش‌آموزان آن استعدادهای نهفته استثنا دارند و این استعدادهای نهفته باعث استثنا شدن آن‌ها شده است که اگر این استعدادها به شکوفایی برسد این عزیزان جزو برترین دانش‌آموزان خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه همه دانش‌آموزان حق ادامه تحصیل دارند افزود: باید تلاش کنیم دانش‌آموز با نیاز ویژه‌ای به خصوص در مناطق محروم و روستایی از تحصیل باز نماند.

رشیدی گفت: این آموزشگاه، دومین آموزشگاهی است که در منطقه رضویه افتتاح شده و خدا را شاکریم که از مهر سال آینده دانش آموزان بانیازهای ویژه با آموزش‌های خاص و معلمین متخصص در این منطقه ادامه تحصیل خواهند داد.

در ادامه همچنین جواد روحانی، رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز فعالیت‌های خیرین مدرسه‌ساز را بسیار ارزشمند و قابل ستایش عنوان کرد و گفت: این باقیات و صالحات افراد خیر است که یادگارهایی معنوی به جای می‌گذارند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با تاکید بر اینکه در میان همه کارهای خیر، مدرسه‌سازی متمایز است، افزود: مدرسه جایگاه ویژه و ممتازی دارد؛ چرا که مدرسه نه تنها یک مکان، بلکه بنایی رفیع با جایگاهی بلند است. از مدرسه آینده یک سرزمین ساخته می‌شود و خیرین به عنوان معماران مهربانی که امروز به پاس تکریم آن‌ها جمع شده‌ایم، به نسل امروز و فردا آموخته‌اند که بخشنده بودن، بیش از آن که تمکن مالی بخواهد قلب بزرگ و دل عاشق می‌طلبد.

روحانی بیان کرد: توسعه فضاهای آموزشی به یقین زمینه‌های رشد و پیشرفت همه جانبه کشور به ویژه در بخش علمی را که زیربنای اصلی توسعه است، فراهم می‌سازد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی، گفت: این آموزشگاه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر و با زیربنای ۲۵۰ متر مربع به ارزش بالغ بر ۳ میلیارد تومان با مشارکت نیک‌اندیش بانو پروین گرجستانی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان احداث شد.

گفتنی است، زمین آموزشگاه توسط علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • جوانان باید از منطق سیاست‌ها و رفتار نظام با خبر باشند | آنها بدانند چرا حاضر به ایجاد روابط با برخی کشور‌ها نیستیم | دانش‌آموزان را از خطر‌ها و دشمنی‌ها آگاه کنید
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • دانش‌آموزان باید بدانند چرا ایران حاضر به ایجاد روابط با برخی کشورها و دولت‌ها نیست
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم