Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، بیماری پارکینسون یک اختلال مزمن، طولانی مدت و پیشرونده دستگاه عصبی است، که با تاثیر بر  سلول‌های قشر خاکستری مغز باعث آسیب رساندن به تولید دوپامین در مغز می‌شود. علائم این بیماری از هر فردی به فرد دیگر کاملا متفاوت است، اولین بار جک پارکینسون پزشک انگلیسی این بیماری را در سال ۱۸۱۷ تشریح کرد که پس از آن بیماری با نام او شناخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماری پارکینسون به طور عمده، باعث اختلالات حرکتی و عدم تمرکز در انجام حرکات در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود. لرزش ،کندی حرکات و سفتی اندام‌ها سه نشانه اصلی این بیماری هستند. با پیشرفت این بیماری، برخی از افراد مبتلا به پارکینسون دچار زوال عقل می‌شوند.

به گفته دانشمندان در سال ۲۰۲۰ میزان مبتلایان رسمی به بیماری پارکینسون درجهان ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر برآورد شده است که پیش بینی می‌شود در سال ۲۰۲۱ این تعداد به دو برابر نیز برسد.

در ادامه به بررسی  ۵ باور غلط و رایج میان مردم در رابطه با بیماری پاکینسون می‌پردازیم که از نظر دانشمندان رد شده اند.

۱. پارکینسون تنها بر حرکت تأثیر می‌گذارد

درست است که پارکینسون به عنوان یک بیماری اختلال حرکتی شناخته می‌شود، اما با این حال اغلب افراد درگیر با این بیماری علائم غیر حرکتی را تجربه می‌کنند حتی در برخی از موارد اختلالات غیر حرکتی قبل از اختلالات حرکتی بروز می‌کند. این علائم غیر حرکتی می‌تواند شامل اختلال شناختی یا زوال عقل، افسردگی و اضطراب، اختلال در خواب، درد، بی اختیاری ادرار و مدفوع باشد.

۲. رعشه همیشه نشان دهنده پارکینسون است

لرزش بدن شناخته شده‌ترین علامت بیماری پارکینسون است. اما این علامت می‌تواند نشانه‌ای از بیماری‌های عروقی و روانی یا حتی دستگاه ایمنی بدن باشد که ربطی به پارکینسون ندارد. پس به طور کلی می‌توانیم بگوییم هر لرزشی در بدن نشانه پارکینسون است. به گفته دانشمندان حدود ۲۰ درصد از مبتلایان به پارکینسون رعشه را تجربه نکرده اند.

۳. پارکینسون کشنده است

این یک تصور غلط است. پارکینسون مانند حمله قلبی کشنده نیست. افراد مبتلا به پارکینسون می‌توانند عمر طولانی داشته باشندو بیماری خود را تا پایان عمر کنتر کنند.اگرچه پارکینسون بیماریی کشنده نیست، اما ممکن  به دلیل اختلالات حرکتی خطر سقوط و زمین خوردن را در مبتلایان افزایش می‌دهد. زمین خوردن‌های جدی می‌تواند با آسیب رساندن به قسمت‌های حساس بدن و ایجاد عفونت بسیار کشنده باشند. خطر کشنده دیگری که این بیماران را تهدید می‌کند ابتلا به ذات و ریه است مبتلایان پارکینسون به دلیل مشکل در بلع کامل غذا ممکن است به ذات ریه مبتلا شوند.

۴. پیشرفت سریع بیماری پارکینسون

برخی از مردم بر این باورند که بیماری پارکینسون همانند ام اس ممکن است به سرعت پیشرفت کند. اما تحقیقات نشان داده است که علائم پارکینسون به کندی بروز می‌کنند و کاهش و افزایش میزان هورمون دوپامین نیز بر سرعت گسترش این بیماری بسیار موثر است.

۵. درمان فقط برای مدت کوتاهی جواب می‌دهد

اگرچه تا کنون هیچ درمان قطعی برای بیماری پارکینسون شناخته نشده است، اما دارو‌ها یی وجود دارند که می‌توانند به افراد در مدیریت این بیماری کمک کنند. امروزه از دارو‌هایی در درمان پارکینسون استفاده می‌شود که می‌تواند سطح هورمون دوپامین را در بدن افزایش داده و برای مدت زیادی از پیشرفت این بیماری جلو گیری کند و تا حدود زیادی شرایط زندگی مساعد را برای بیمار فراهم کند.

لازم به ذکر است، دانشمندان مهمترین عوامل پیشگیری از پارکینسون را تغذیه سالم و ورزش میدانند.

پربیننده ترین علت اصلی ابتلا به آلزایمر کشف شد فایزرهای وارداتی به چه کسانی می‌ رسد؟ آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۷/۱) با کرونا جدید R.1 ژاپنی آشنا شوید شرط جریمه نشدن در ساعات منع تردد شبانه در ایام واکسیناسیون

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پارکینسون بیماری پارکینسون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۴۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، این مقاله را بخوانید

بسیاری از رانندگان و مالکان خودروهای تجاری قصد دارند کشنده‌ای با کیفیت‌ مثل فاو J6-460 را مالک شوند ولی نسبت خرید در بورس کالا مردد و نگران هستند. برخی از آنها تصور می‌کند خرید کشنده در بورس کالا، کاری پیچیده و سخت است اما واقعیت این است که مراحل خرید خودرو در بورس کالا بسیار راحت‌تر از ساعت‌ها چانه‌زنی با دلال‌های خودور است. 

حال اگر برای خرید کشنده فاو J6-460 در بورس کالا ابهام دارید، کافیست:

•    پنج دقیقه یک ویدئو آموزشی که در سایت رسمی بورس کالا در بخش «خودرو» بارگذاری شده را تماشا کنید و صفر تا صد خرید خودرو بورس کالا را یاد بگیرد:

سری به سایت بورس کالا به آدرس ime.co.ir بزنید. از منوی بالای صفحه به قسمت «خودرو »  بروید؛ پایین صفحه مراحل خرید خودرو توضیح داده شده و اگر نیاز به توضیحات بیشتری دارید، روی قسمت «بیشتر» بزنید تا ویدئو آموزشی پخش شود.

•    می‌توانید از عاملیت‌های تجاری گروه بهمن بخواهید در این کار شما را راهنمایی کنند. 

عاملیت‌های تجاری گروه بهمن در سراسر کشور، آمادگی دارند شما را در این خصوص راهنمایی کنند؛ بنابراین با مراجعه یا تماس با عاملیت‌ها اطلاعات مورد نیاز شما را در اختیار شما می‌گذارند.

•    برخی کارگزاری‌های بورسی این خدمت را به مشتریان خودشان می‌دهند! با کارگزاری بورسی خودتان تماس بگیرید.

برخی کارگزاری‌های بورسی این خدمت را به مشتریان خود ارائه می‌دهند و راهنمایی‌های لازم را انجام می‌دهند.

ضمن اینکه:

•    در روز معامله بورس کالا نیازی نیست، تمام مبلغ کشنده فاو در حساب شما باشد! در این نوبت حداقل ده درصد مبلغ پایه خودرو در حساب شما باشد، می‌توانید در قیمت‌گذاری شرکت کنید که در این طرح فروش حدود 478 میلیون تومان می‌شود.

•    معامله در بورس کالا در شرایط فعلی بازار، به صرفه است و نیازی نیست پولی که با زحمت بدست آوردید را به دلال‌ها بدهید. در بورس کالا شما خودتان تعیین کننده قیمت هستید اما وقتی محصول در اختیار دلال باشد، شما باید مطیع و تابع باشید.

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، این مقاله را بخوانید
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است