Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس،‌ وزارت خزانه داری آمریکا روز جمعه به دولت این کشور، سازمان‌های غیرانتفاعی و سازمان‌های بین‌المللی بخصوص از جمله سازمان ملل مجوز داد تا با طالبان و شبکه حقانی در راستای تراکنش‌هایی که برای فعالیت‌های بشردوستانه ضروری است اقدام کنند.

وزارت خزانه داری آمریکا همچنین مجوز دیگری صادر کرد که بر اساس آن برخی تراکنش‌ها درباره صادرات و بازصادرات غذا، دارو و تجهیزات پزشکی به افغانستان مجاز اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«آندریا گاکی» مدیر دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (افک) در بیانیه‌ای اعلام کرد: «وزارت خزانه‌داری به تسهیل جریان کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان و دیگر فعالیت‌هایی که در حمایت از نیازهای اولیه انسانی بوده، پایبند است».

این مقام وزارت خزانه داری اضافه کرد: «آمریکا به همکاری با موسسات مالی و سازمان‌های بین‌المللی ادامه خواهد داد تا ورود محصولات کشاورزی، دارو و دیگر موارد به افغانستان تسهیل یابد و همزمان نیز تحریم‌های اعمال شده علیه طالبان و شبکه حقانی حفظ خواهد شد».

 آمریکا چند هفته پیش ذخایر بانک مرکزی افغانستان به ارزش ۹.۴ میلیارد دلار را مسدود کرده است. این کشور گفته است که طالبان نباید به این ذخایر دسترسی پیدا کنند.

طالبان در ۲۴ مرداد ماه گذشته کابل را تصرف کرد. تاکنون هیچ کشوری آن‌ها را به رسمیت نشناخته‌‌ و  جامعه جهانی گفته‌ است که برای به رسمیت شناختن طالبان عجله‌ای ندارد.

این در حالی است که سازمان ملل متحد چند روز پیش هشدار داده بود که وضعیت انسانی در افغانستان ناامیدکننده است.

سازمان ملل همچنین خواستار حمایت فوری و مستمر از افغان‌های آواره در داخل و خارج از افغانستان شده است. به گفته‌ این نهاد بین‌المللی، بیش از ۳.۵ میلیون نفر در اثر درگیری‌ها در داخل افغانستان از خانه‌های‌ خود آواره شده‌اند. تنها در سال جاری، ۶۳۰ هزار نفر از خانه‌های خود آواره شده‌اند.

کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان گفته است که هم‌اکنون در افغانستان بیش از ۱۸ میلیون نفر نیازمند کمک‌های فوری بشردوستانه‌اند.

این سازمان پیشتر گفته بود که  از هر سه شهروند افغانستان یکی از آنان نمی‌داند که وعده‌ غذایی بعدی‌اش از کجا تأمین می‌شود.

براساس اعلام این سازمان، تقریبا نیمی از کودکان زیر پنج سال در ۱۲ ماه آینده دچار سوء تغذیه شدید خواهند شد.

پربیننده ترین در حال انجام بررسی‌ ها برای بازگشت به مذاکرات وین هستیم / با همه طرف ها در افغانستان در ارتباط هستیم نشانه‌ ای از آمادگی ایران برای بازگشت به مذاکرات وین وجود ندارد ایران در اولین فرصت به میز مذاکرات ثمربخش باز خواهد گشت طالبان شروط جامعه بین‌الملل برای به رسمیت شناختن دولت جدید افغانستان را رد کرد بازگشت کامل به اجرای برجام در اولویت است / آمریکا با ازسرگیری هرچه سریع تر مذاکرات موافق است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آمریکا وزارت خزانه داری داری آمریکا سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۴۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی


به گزارش خبرگزاری صداوسیما، وزارت خزانه داری آمریکا در ادعای خود علیه جمهوری اسلامی ایران آورده است: اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری (OFAC) بیش از ۱۲ نهاد، شخص و کشتی را که نقش اصلی در تسهیل و تامین مالی فروش مخفیانه پهپاد‌های وزارت دفاع ایران که خود در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و جنگ روسیه در اوکراین نقش دارد، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی اعلام کرد که شرکت تندر صحرا، شرکت اصلی است که بر فعالیت‌های تجاری وزارت دفاع ایران در حمایت از این تلاش‌ها نظارت می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: شرکت تندر صحرا همچنین نقش کلیدی در طراحی، توسعه، ساخت و فروش هزاران پهپاد ایران ایفا می‌کند که بسیاری از آنها در نهایت به روسیه برای استفاده در جنگ تجاوزکارانه این کشور علیه اوکراین منتقل شدند.
وزارت خزانه داری آمریکا ادامه داد: اداره کنترل دارایی خارجی همچنین دو شرکت و یک کشتی که کالا‌های ایرانی را حمل می‌کنند و به نفع شرکت سپهر انرژی جهان نما پارس عمل می‌کنند تحریم می‌کند. این شرکت به طور مشابه نقش پیشرو در فعالیت‌های تجاری ستاد کل نیرو‌های مسلح ایران (AFGS) ایفا می‌کند.
وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد: همزمان با این اقدام، انگلیس و کانادا تحریم‌هایی را علیه چندین نهاد و افراد دخیل در خرید پهپاد و سایر فعالیت‌های نظامی مرتبط با ایران اعمال می‌کنند.
برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و مالی مدعی شد: «وزارت دفاع ایران با حمایت از جنگ روسیه در اوکراین، حمله بی سابقه به اسرائیل و تکثیر پهپاد‌ها و سایر سخت افزار‌های خطرناک نظامی برای نیرو‌های وابسته و تروریست‌ها به بی ثبات کردن منطقه و جهان ادامه می‌دهد.»
او ادامه داد: ایالات متحده در هماهنگی نزدیک با شرکای انگلیسی و کانادایی خود، به استفاده از تمام ابزار‌های موجود برای مبارزه با کسانی که فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران را تامین مالی می‌کنند، ادامه خواهد داد.
وزارت خزانه داری آمریکا ۴ اردیبهشت ماه نیز در تداوم تحریم‌های واشنگتن علیه تهران به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ادعا‌های ضد ایرانی اعلام کرد: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا دو شرکت و چهار فرد را که در فعالیت‌های مخرب سایبری به نمایندگی از فرماندهی سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دست داشتند، تحریم کرد.
وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده‌ها شرکت آمریکایی و نهاد‌های دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.
به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت‌های سایبری علیه نهاد‌های آمریکایی را منتشر می‌کند.

دولت بایدن از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانه‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.
دولت دموکرات جو بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه با تحریم‌های پی در پی به بهانه‌های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته‌ای و حقوق بشر، در راستای سیاست‌های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده است.

دیگر خبرها

  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان
  • طالبان سه کشور همسایه را به حمایت از داعش متهم کرد | همسایه سوم کدام است؟
  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • مجوز فعالیت دو کارگزاری جدید صادر شد/ ۸ درخواست در مرحله تاسیس
  • نشست دوجانبه طالبان و هیأت ترکمنستانی
  • بازداشت عضو جمعیت اسلامی افغانستان در کابل
  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی
  • تحریم مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران