Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، سید ابراهیم رئیسی در دیدار نخبگان، علما، خانواده شهدا، ایثارگران و جمعی از قشرهای مردم استان ایلام با بیان اینکه ایلام دَین خود را در دفاع از ایران ادا کرده‌ است، گفت: مردم استان ایلام در خط مقدم جبهه، مردانه ایستادگی و از ارزش‌ها و ناموس کشور دفاع کردند و ملت ایران همواره قدردان رشادت‌های مردم این خطه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور گفت: آنچه می‌توان و باید از نام شهدا و هفته دفاع مقدس آموخت این است که رفع مشکلات و تنگناهای کشور با روحیه جهادی و بسیجی و در یک کلام با روحیه «ما می‌توانیم» امکان‌پذیر است.
رئیسی افزود: باور دارم که همانند آن فرهنگ و انگیزه‌ای که سنگرها را در مقابل دشمن برپا کرد امروز هم هر اداره و سازمانی، باید یک سنگر برای خدمتگزاری به مردم و ایستادگی در برابر دشمنان باشد.
وی در ادامه با برشمردن ظرفیت‌های استان ایلام، به ۴۳۰ کیلومتر ارتباط استان با عراق اشاره کرد و گفت: مرز، یک تهدید نیست بلکه فرصت بسیار خوب اقتصادی برای ارتباط مردم دو کشور همسایه با ریشه‌های فرهنگی و اعتقادی مشترک است.
رئیسی تکمیل زیرساخت‌های استان ایلام را ضروری دانست و گفت: باید کریدور ریلی استان در کنار آزادراه های مواصلاتی با عراق تکمیل شود و این کار می‌تواند ضمن فراهم کردن زمینه گسترش صادرات به کشور عراق، رفاه و آسایش زائران را هم به همراه داشته باشد.
رئیس جمهور بر ضرورت توسعه صادرات به عراق و کشورهای همسایه تاکید کرد و گفت: سهم ایران در تجارت منطقه بسیار پایین و در حدود دو درصد است و رقم ۲۰ میلیارد دلار کنونی در تجارت منطقه‌ای کشورمان می‌تواند با اقدام جهادی از جانب تولیدکنندگان، صادرکنندگان و دولت با تکمیل زیرساخت‌ها، به راحتی به ۴۰، ۵۰ میلیارد دلار برسد.
رئیسی تکمیل زیرساخت‌های زیارت اربعین در استان ایلام را ضروری دانست و گفت: استان ایلام و منطقه مهران به نوعی باب‌الحسین و مسیر تردد عاشقان اباعبدالله‌الحسین(ع) است و گام‌های خوبی برای تجهیز این منطقه برداشته شده اما این گام‌ها مقدماتی‌ است و باید با توجه به اشتیاق عظیم ملت ایران برای زیارت اقدامات گسترده‌ای انجام شود.
رئیس جمهور گفت: تجهیز زیرساخت‌های اربعین در استان ایلام می‌تواند به توسعه اقتصاد گردشگری، رفع بیکاری و ایجاد اشتغال برای جوانان استان بینجامد.
رئیسی در ادامه با اشاره به سخنان مطرح شده برای صیانت از نهاد خانواده در استان ایلام اظهار داشت: نهاد خانواده از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و باید از همه اعضای خانواده و فرهنگ و دین‌مداری جامعه صیانت کنیم و در همین راستا به معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ماموریت می‌دهم در جلسه‌ای با زنان فرهیخته استان، راهکارهای صیانت از نهاد خانواده در ایلام را با جدیت بررسی کند.
وی با اشاره به محدودیت‌های ایجاد شده برای حضور زائران اربعین حسینی از جانب دولت عراق اظهار داشت: دولت عراق ابتدا ۳۰ هزار نفر زائر و سپس با پیگیری‌های انجام شده ۶۰ هزار نفر را پذیرفت و به هر میزان که دولت عراق آمادگی پذیرش زائر داشته باشد، امکان اعزام زائران اربعین وجود دارد اما باید حتما شرایط دولت میزبان را رعایت کنیم.
رئیس جمهور گفت: کسانی که به رغم مقررات اعلام شده، برای زیارت اربعین به استان ایلام آمده‌اند حتما باید تکریم شوند و تغذیه و سرپناه برای این عزیزان فراهم شود تا به محل زندگی خود بازگردند.
رئیسی در ادامه با اشاره به سخنان یکی از حاضران درباره رتبه‌بندی فرهنگیان گفت: دولت حتما رتبه‌بندی فرهنگیان را با جدیت پیگیری می‌کند و بی تردید معلمان عزیز نباید دغدغه معیشت داشته باشند.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به مشکلات جامعه ایثارگران به ویژه در حوزه مسکن و اشتغال اظهار داشت: بخش قابل توجهی از زمین های مورد نیاز برای ساخت مسکن ایثارگران تامین شده است و حتما این موضوع در کنار اشتغال ایثارگران با اولویت در دولت پیگیری می شود.
رئیسی همچنین بر توجه ویژه دولت به مناطق محروم در سطح استان‌ها تاکید کرد و گفت: مناطقی که به هر دلیلی به آنها توجه لازم نشده است، باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد تا عقب‌ماندگی‌ها جبران شود.
در این جلسه شماری از منتخبان استان، دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و پیشنهادهای خود را با رئیس جمهور در میان گذاشتند.

منبع: الف

کلیدواژه: استان ایلام رئیس جمهور زیرساخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۴۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند

به گزارش جام جم آنلاین، محمد مخبر بعد از ظهر روز پنجشنبه در ارتباط ویدئو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور که در مشهد مقدس برگزار می‌شود، با تاکید بر اینکه مسائل اقتصادی را باید با مشارکت و حضور مردم حل کنیم، تصریح کرد: نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.

معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با فلسفه و هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان‌سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد: توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی اولویت اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی کنند، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد که طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیازهای کشورهای همجوار می تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آیت الله رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشورهای منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قراردادهای بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیروهای جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبودهای کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالان اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانی که در یک کشور با کوچکترین مساله روبرو می شوند تمام بخش ها و دولت آنان بسیج می شوند اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانی که رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کارهای عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومان جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد اما نتوانستند به هیچ کدام از اهداف خود برسند.

حجت الله عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده و تاکنون ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری در سال گذشته ارائه شد که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است و تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • رئیسی: عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم/دستورات رئیسی برای رفع مشکلات درمانی، آموزشی و بافت فرسوده در جنوب غرب تهران
  • عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت