Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-28@15:30:10 GMT

سفر پر سر و صدای جانسون به نیویورک

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۰۵۰۳۴

سفر پر سر و صدای جانسون به نیویورک

«او» از جهانیان خواست تا دیدی بازتر داشته باشند و چالش‌های تغییرات آب و هوایی را بپذیرند. «او» واکنش عصبی فرانسه به معامله آکوس با استرالیا را به سخره گرفت. حتی ابهامات زیاد درباره تعداد فرزندانش را برطرف کرد (حداقل ۶ فرزند). بوریس جانسون، نخست‌وزیر بریتانیا با سفر از نیویورک به واشنگتن سر و صدای زیادی به پا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با «آمتراک» [Amtrak: در تداول عامه «راه آهن ملی آمریکا»]تردد می‌کرد. در این سفر هر از گاهی هم فرانسوی‌ها را «مورد لطف» قرار می‌داد و به آن‌ها «تکه‌پرانی» می‌کرد. او به شوخی به فرانسوی‌های خشمگین می‌گفت: «به اعصاب خود مسلط باشید» و «کمی زمان بدهید».

«مارک لاندر» در گزارش ۲۳ سپتامبر برای نیویورک‌تایمز نوشت، جانسون همیشه شخصیتی خوش‌اخلاق، خوش‌بین و بذله‌گو بوده؛ روزنامه‌نگاری که سیاستمدار شد و از شوخ‌طبعی و بذله‌گویی بهره دارد تا حرف خود را به طرف مقابل بگوید. آنچه پس از یک سفر ۵روزه هم دارای نشانه‌های اطمینان‌بخش و هم مشکل‌سازبرای «رابطه ویژه» بود، این است که چگونه جانسون در فضای پسابرگزیت می‌خواهد در عرصه جهانی نقش‌آفرینی کند.

«جاناتان پاول» رئیس سابق دفتر نخست‌وزیری تونی بلر گفت: «این هم مزیت و هم مشکل بوریس جانسون است. در اولین دیدار، او شوخ به نظر می‌رسد، اما مشکل این شوخ بودن و کمدی بودن این است که نمی‌توانید او را جدی بگیرید. به همین دلیل است که درباره افغانستان با ما مشورت نشد.»

گنجاندن بریتانیا در اتحاد سه‌گانه (آمریکا، بریتانیا و استرالیا) یا «آکوس» یک پیروزی چشم‌گیر برای جانسون بود؛ پیروزی‌ای که جایگاه بریتانیا را نشان داد و در اصل، نادیده گرفته شدن دیدگاه بریتانیا از سوی آمریکا درباره تاکتیک‌ها و عقب‌نشینی نظامی از افغانستان را جبران کرد.

با این حال، یک نقطه روشن در روابط فراآتلانتیکی هست که اگر نباشد همچون یک ملغمه به نظر می‌رسد. جانسون در راه نیویورک به گزارشگران گفت که بایدن چندان علاقه‌ای به مذاکره برای توافق تجاری میان آمریکا و بریتانیا ندارد؛ زیرا «ماهی‌های زیادی برای سرخ کردن دارد.»

تایید این مساله از سوی جانسون شاید باعث شود که یک قرارداد تجاری سودآور با آمریکا از میان برود. چند روز بعد که جانسون در دفتر بیضی شکل کنار بایدن نشست، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که نسبت به هرگونه اقدام انگلیس در ایرلند شمالی که صلح را تهدید کند، اعتراض خواهد کرد. بریتانیا وعده داده است که پس از برگزیت روابط تجاری خود با ایرلند شمالی را مورد تجدیدنظر قرار دهد؛ اتفاقی که به گفته منتقدان می‌تواند «توافق جمعه خوب» را به خطر اندازد. همان توافقی که توانسته چندین دهه خشونت فرقه‌ای را در آنجا حل‌وفصل کند. مقام‌های بریتانیایی می‌گویند ایرلند شمالی در مذاکرات خصوصی آن‌ها نبوده است. اما اشاره عمومی به آن یادآوری این مساله بود که ایرلند شمالی دارای طنین سیاسی در واشنگتن است و از این رو از ظرفیت بر هم زدن روابط لندن و واشنگتن برخوردار است. اکنون امید به چیزی غیرقابل تصور جایگزین چشم‌انداز یک توافق تجاری دوجانبه شده است.

روزنامه‌های بریتانیایی گزارش دادند که دولت جانسون در حال بررسی این موضوع است که آیا می‌تواند برای توافق نامه بازنگری‌شده تجارت آزاد آمریکای شمالی وارد شود یا خیر؛ توافقی که ترامپ با کانادا و مکزیک انجام داد؛ زیرا بریتانیا هم تعاملاتی با این کشور‌ها دارد. این نوعی معامله پشت پرده با آمریکا هم خواهد بود.

تحلیلگران تجاری متحیرند و خاطرنشان می‌سازند که این امر می‌تواند خطرات سیاسی برای مذاکرات تجاری در پی داشته باشد. علاوه بر این، این کارشناسان گفتند زبان موجود در آن معامله که به «موافقت نامه ایالات متحده-مکزیک-کانادا» معروف است، برای خودروسازان انگلیسی که مشتاق صادرات به ایالات متحده هستند، مضر خواهد بود.

«سام لو» کارشناس تجارت در مرکز اصلاحات اروپایی که یک موسسه تحقیقاتی در لندن است، گفت: «هر چیزی که توافق دوجانبه را با مشکل مواجه می‌کند USM.C.A [موافقت نامه ایالات متحده-مکزیک-کانادا]را نیز دشوار می‌کند.» او افزود: «ما درباره مرغ آغشته به کلر صحبت می‌کنیم.»

اشاره او به مناقشه بر سر دسترسی به غذای آمریکایی آغشته به مواد شیمیایی بود. برای جانسون، پیچیدگی‌های یک معامله تجاری ممکن است در کوتاه مدت کمتر از برد‌هایی باشد که او به‌دست آورد. در آستانه سفر وی، کاخ سفید ممنوعیت سفر مسافران از بریتانیا، اتحادیه اروپا و دیگر کشور‌ها را که به منبع آزاردهنده فشار‌های فراآتلانتیکی تبدیل شده بود، لغو کرد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: بوریس جانسون ایرلند شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۵۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرست دانشگاه‌های آمریکایی که تا این لحظه شاهد تحصن و تظاهرات در حمایت از مردم فلسطین بودند

از اواسط هفته اعتراضات دانشگاهی آمریکا در اعتراض به جنایات صهیونیستها در غزه آغاز شد و هم‌اکنون با حضور گروه‌های مختلف دانشجویان به جریان گسترده‌ای در آمریکا و اروپا با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» تبدیل شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فهرست دانشگاه‌های آمریکایی که تا کنون شاهد تحصن و تظاهرات دانشجویی در حمایت از مردم فلسطین و مخالفت با ادامه نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و سیاست‌های حمایتی آمریکا از رژیم اشغالگر به شرح زیر است: 

۱- دانشگاه براون - پراویدنس، رود آیلند
۲- دانشگاه ایالتی پلی تکنیک کالیفرنیا - هومبولت، کالیفرنیا
۳- دانشگاه سیتی نیویورک - شهر نیویورک، نیویورک
۴- دانشگاه کلمبیا - شهر نیویورک، نیویورک
۵- کالج امرسون - بوستون، ماساچوست
۶- دانشگاه اموری - آتلانتا، جورجیا
۷- دانشگاه بین المللی فلوریدا - میامی، فلوریدا
۸- دانشگاه ایالتی فلوریدا - تالاهاسی، فلوریدا
۹- دانشگاه جورج واشنگتن - دی سی
۱۰- دانشگاه هاروارد - کمبریج، ماساچوست
۱۱- دانشگاه ایندیانا - دانشگاه پردو - ایندیاناپولیس، ایندیانا
۱۲- دانشگاه نیویورک - شهر نیویورک، نیویورک
۱۳- دانشگاه نورث ایسترن - بوستون، ماساچوست
۱۴- دانشگاه نورث وسترن - ایوانستون، ایلینوی
۱۵- دانشگاه ایالتی اوهایو - کلمبوس، اوهایو
۱۶- دانشگاه پرینستون - پرینستون، نیوجرسی
۱۷- دانشگاه رایس - هیوستون، تگزاس
۱۸- تگزاس A&M - ایستگاه کالج، تگزاس
۱۹- موسسه فناوری ماساچوست (MIT)، کمبریج، ماساچوست
۲۰- دانشگاه ایالتی میشیگان - ایست لنسینگ، میشیگان
۲۱- مدرسه جدید - شهر نیویورک، نیویورک
۲۲- دانشگاه میشیگان - Ann Arbor، میشیگان
۲۳- دانشگاه تافتز - مدفورد، ماساچوست
۲۴- دانشگاه آریزونا - توسان
۲۵- دانشگاه کالیفرنیا در برکلی - برکلی، کالیفرنیا
۲۶- دانشگاه مریلند - کالج پارک، مریلند
۲۷- دانشگاه میامی - آکسفورد، اوهایو
۲۸- دانشگاه مینه سوتا - مینیاپولیس، مینه سوتا
۲۹- دانشگاه نیومکزیکو - آلبوکرکی، نیومکزیکو
۳۰- دانشگاه کارولینای شمالی در شارلوت - شارلوت، کارولینای شمالی
۳۱- دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل - چپل هیل، کارولینای شمالی
۳۲- دانشگاه پیتسبورگ - پیتسبورگ، پنسیلوانیا
۳۳- دانشگاه روچستر - روچستر، نیویورک
۳۴- دانشگاه کالیفرنیای جنوبی - لس آنجلس، کالیفرنیا
۳۵- دانشگاه تگزاس، آستین - آستین، تگزاس
۳۶- دانشگاه تگزاس در دالاس - دالاس، تگزاس
۳۷- دانشگاه واندربیلت - نشویل، تنسی
۳۸- دانشگاه ییل - نیوهیون، کانکتیکات

دیگر خبرها

  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
  • خیزش دانشجویی در آمریکا از ویتنام تا غزه
  • طبقه کارگر به تظاهرات حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا پیوست
  • ملحق شدن اساتید دانشگاه نیویورک به جمع حامیان فلسطین + ویدئو |‌ برخورد خشن پلیس آمریکا را ببینید
  • لحظات دردناک تگزاس و نیویورک
  • کدام دانشگاه‌های آمریکا صحنه اعتراضات دانشجویی حمایت از غزه است؟
  • فهرست دانشگاه‌های آمریکایی که تا این لحظه شاهد تحصن و تظاهرات در حمایت از مردم فلسطین بودند
  • فهرست دانشگاه‌های آمریکا که شاهد تظاهرات حمایت از فلسطین هستند
  • صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند
  • تعویق تخلیه دانشجویان حامی غزه از دانشگاه کلمبیا/ بازداشت۳۳دانشجو