Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@13:49:39 GMT

راهکار مناسب واردات موز چیست؟

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۰۶۱۳۸

راهکار مناسب واردات موز چیست؟

رضا نورانی رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به شرایط واردات موز اظهار کرد: در گذشته به منظور رونق صادرات سیب مصوبه صادرات سیب در ازای واردات موز ابلاغ شد که در سال ۹۹ به دلیل نبود ثبت سفارش، مجوز فروشی رونق گرفت.

او افزود: سال گذشته با بحث مجوز فروشی توسط عده ای، هر کیلو موز با قیمت ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان به مصرف کننده تحمیل می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نورانی ادامه داد: گرچه با این مصوبه به دنبال صادرات سیب و رونق آن هستیم، اما گاهی باید مراقب بازار باشیم  تا در مواقعی که با کمبود موز مواجه می شویم، قیمت ها جهشی افزایش نیابد.

این مقام مسئول با تاکید بر در نظرگرفتن سیاست های بازار بیان کرد: همان گونه که در گذشته واردات موز و میوه های گرمسیری آزاد بود و با ارز صادرات میوه و تره بار این امر رخ می داد، هم اکنون باید با تعرفه ۴ درصد در ازای صادرات سیب و در صورت عدم صادرات حداقل با تعرفه ۲۰ درصد وارد شود که گاهی بازار با کمبود مواجه نشود.

به گفته او، موز در طول چند دهه گذشته جز سبد کالایی مردم قرار گرفته است که با این وجود انتظار می رود وزیر جهاد کشاورزی سیاست های جدیدی در این راستا پیش بگیرد تا ضمن تنظیم بازار از کمبودهای مقطعی هم در بازار جلوگیری شود.

نورانی با تاکید بر واردات موز در برابر صادرات سیب با تعرفه ۴ درصد بیان کرد: بنده معتقد هستم که واردات موز باید آزاد شود به طوری که در صورت عدم صادرات سیب با تعرفه ۲۰ درصد انجام نشود تا بازار با کمبودی نشود.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ادامه داد: طی ۲ سال اخیر با اتخاذ سیاست واردات موز، در برخی مواقع کمبود اتفاق افتاده که این موضوع به ضرر مصرف کننده است و در این مدت هیچ گاه نتوانستیم نظمی در بازار احساس کنیم که با این وجود آزادسازی صادرات و اعمال نظارت بیشتر برای تنظیم بازار و جلوگیری از کمبود امری ضروری است.

نورانی در پایان تصریح کرد: اگر قرار است که واردات موز تنها در قبال صادرات سیب انجام شود، از این رو شاهد تزلزل در نرخ های بازار خواهیم بود، کما اینکه این اتفاق در گذشته رخ داد و هیچ گاه نتوانستیم بازار با نرخ منظم برای موز داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واردات موز صادرات سیب نرخ ارز واردات موز صادرات سیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۶۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این گجت با روشی متفاوت از متدهای معمول مانند فن و لباس های حجیم، یک راه حل ساده تر برای مدیریت دمای بدن در محیط های مختلف ارائه می کند.

Reon Pocket5 یک فن ساده نیست بلکه ماژول ترمو الکتریک و مجموعه ای از حسگرها دارد تا اطراف فرد آب وهوایی خاص بسازد. این حسگرها دمای بدن، رطوبت و حتی حرکات او را رصد می کنند تا راحتی او را فراهم کنند.

دستگاه مذکور دارای ۵ درجه خنک کنندگی برای روزهای گرم و ۴ درجه گرما برای مواقع سردتر است. گجت برای بهبود عملکرد همراهReon Pocket Tag عرضه می شود که یک حسگر کوچک برای ردیابی دما و رطوبت مناسب است و داده های جمع آوری شده را به دستگاهی می فرستد که روی گردن قرار می گیرد. این روند به Reon Pocket5کمک می کند تا براساس احساس سرما و گرمای کاربر، دما را متناسب کند.

همچنین افرادی که تمایل دارند به طور دستی این گجت را کنترل کنند، می توانند از یک اپلیکیشن مخصوص استفاده و سطح گرما و سرما را با کمک بلوتوث تطبیق دهند. این اپ قابلیت شخصی سازی را دارد و برای فعالیت هایی مانند کوهنوردی با دمای سناور مناسب است.

عمر باتری گجت با یک بار شارژ ۱۷ ساعت اعلام شده که برای استفاده بیشتر نیز مناسب است.

طرح اولیه Reon Pocketقبلا ارائه شده بود. سیستم کنترل آب وهوای شخصی سازی شده سونی در سال ۲۰۱۹ میلادی در ژاپن ارائه شد و نسخه های بعدی آن نیز در بازارهای آسیایی عرضه شدند. Reon Pocket5 برای عرضه جهانی ارائه و نخست در انگلیس فراهم خواهد شد.

کد خبر 6094776 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • قیمت طلا به کف رسید؟
  • قیمت طلا به کف رسید؟/ قیمت جدید طلا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
  • دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود
  • بازار مبل ظرفیتی مناسب برای شکوفایی شهر مریانج است
  • محصولات مازندران بازار خوبی در عمان دارد
  • برنامه‌های مختلف فرهنگی و ورزشی به مناسب روز مریانج برگزار می‌شود
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار