Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: سرمایه گذاری برای علم و دانش و فناوری بهترین راه سرمایه گذاری است که باید به آن توجه شود
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر محمد علی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی گفت: امیدوارم شرایطی فراهم شود که ویروس کرونا حذف شود و دانشگاه‌ها دوباره به حالت قبل برگردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: واکسیناسیون دانشجویان و اساتید به سرعت در حال انجام است و امیدواریم به زودی با تصمیم ستاد ملی کرونا شاهد حضور پرنشاط دانشجویان در دانشگاه‌ها باشید.
وی با بیان اینکه اساتید بدانند که در سر کلاس آینده‌سازان کشور حضور دارند گفت: معلمان و اساتید باید بدانند که انسان‌های بزرگ، همان کسانی هستند که امروز در کلاس‌های درس حضور دارند و اگر بخواهیم معلم و استاد عاقل‌تر در جامعه داشته باشیم باید نسل بهتری تحویل جامعه بدهیم.
وی افزود: در بین دانشگاه‌های کشور دانشگاه صنعتی شریف همچون خورشیدی در سپهر علم ایران و جهان می‌درخشد و بسیاری از دانش‌آموزان آرزو دارند که در دانشگاه صنعتی شریف تحصیل کنند.
وی تأکید کرد: دانشگاه صنعتی شریف نماد علمی، فرهنگی و اجتماعی کشور است و امروز که سالگرد تأسیس این دانشگاه است آن را گرامی می‌داریم و امیدواریم دانشگاهی صاحب نام در عرصه‌های مختلف علمی باشد.
وی در ادامه ضمن بیان چند نکته در خصوص مشکلات دانشگاهی کشور گفت: بار‌ها در مجامع مختلف علمی بحث شده است که دانشگاه‌ها نقش کمرنگی در مدیریت جامعه دارد و من این را بی انصافی و ظلم در حق دانشگاه‌ها می‌دانم چرا که تمام افرادی که مجوز حضور در عرصه‌های مختلف علمی و فرهنگی و اجتماعی را در کشور دارند کسانی هستند که در دانشگاه‌های این کشور تحصیل کرده اند.
وی تأکید کرد: افراد بسیاری توفیقات نظام را نادیده می‌گیرند این در حالی است که هم اکنون شاهد رونق و آبادی در اکثر شهر‌های کشور هستیم و شاهد هستیم که بسیاری از دانشگاه‌های ما در رنکینگ بین‌المللی حضور دارند.
وی با بیان اینکه بهترین راه سرمایه گذاری در کشور سرمایه‌گذاری برای علم و دانش و فناوری گفت: تنها اختلاف ما با گذشته توسعه فعالیت‌های علمی است که نسبت به قبل امروز شاهد توسعه علمی در کشور هستیم بنابراین ما باید نوع نگاه خود به دانشگاه‌ها را تغییر دهیم، اما می‌پذیریم که دانشگاه‌ها نقش جدی‌تری باید در فعالیت‌های ملی داشته باشند.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: ما می‌خواهیم فرهنگ کشور حفظ شود و باید سرمایه‌گذاری در عرصه علم و فناوری داشته باشیم، زیرا رؤسای دانشگاه نباید نگران خوابگاه و غذاخوری دانشگاه باشد بلکه باید برای علم و دانش و پژوهش و دانشمندان کشور سرمایه گذاری شکل بگیرد و باید نقش دانشمندان و نخبگان علمی کشور در جامعه پررنگ‌تر شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سرمایه گذاری دانش دانشگاه صنعتی شریف سرمایه گذاری دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۶۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

حسین نادری‌منش، رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس، درباره فعالیت های انجام شده در فضای علمی ایران گفت: در ایران حدود ۴ نسل آموزشی و تحصیلی شکل گرفته است. نسل اول، نسل آموزشی است. اما نقطه شروع کار دانشگاه تربیت مدرس، نسل دوم آموزشی یعنی تربیت پژوهشگر است.

نادری منش اضافه کرد: نسل سوم و چهارم آموزش، نسلی است که دانشگاه های کارآفرینی و پژوهشگری را در کشور تشکیل داده است. 

وی افزود: در کشور حدود ۱۳ پارک علم و فناوری درحال فعالیت است که در این میان،  دانشگاه تربیت مدرس از جمله پارک های علم و فناوری  دارای گرید۲ است.

نادری‌منش به ظرفیت های فناورانه پارک تربیت مدرس اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۸۰ شرکت مختلف در ۵ شاخه غذا، سلامت، انرژی، آی‌تی و زیست فناوری و بیو تکنولوژی در دانشگاه تربیت مدرس درحال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: به همین دلیل در سال گذشته به‌عنوان هاب تعاملات علمی بین المللی کشور با کشور های دیگر از جمله پارک علم و فناوری کشور ازبکستان شدیم.

وی یاد آور شد: هدف از برگزاری این همایش شناخت دو طرفه هر دوکشور از ظرفیت های علمی است، این شناخت می‌تواند منجر به شکل‌گیری صندوق‌های مشترک و برخی مراکز دیگر برای نشر بیشتر دانش و همکاری های علمی بین دو کشور ازبکستان و ایران شود.

نادری‌منش، اشاره کرد: امیدواریم محدودیت های تحریمی و علمی میان کشورهای دوست و همسایه از جمله ازبکستان، از بین برود.

رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس در پایان گفت: فضای بین‌المللی یکی از مهم ترین فضاها برای ما است و امیدواریم بتوانیم همکاری های بین‌المللی دانشگاه های داخل کشور را با دانشگاه های ازبکستان گسترش دهیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور