Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@17:54:39 GMT

مهار اژدهای زرد، محور گفتگوهای کواد

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۰۷۲۷۵

مهار اژدهای زرد، محور گفتگوهای کواد

رهبران ۴ کشور بزرگ با هدف مهار چین در آمریکا با یکدیگر گفتگو کرده و از اهداف خود برای حضور پر رنگ در منطقه آسیا پاسیفیک به بهانه دفاع از ارزش‌های دموکراتیک خبر دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رهبران 4 کشور آمریکا، ژاپن، هند و استرالیا روز جمعه بر تلاش برای آزاد نگه داشتن منطقه ایندوپاسیفیک تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چنین اظهاراتی بدین معناست که هدف این 4 کشور تشکیل یک جبهه متحد علیه چین و رفع نگرانی های مشترک آنها در تقابل با پکن است.

درحالی که جلسه 2 ساعته کواد در کاخ سفید برگزار شد، پکن به دقت اتفاقات این نشست را زیر نظر داشت و با انتقاد از برگزاری چنین جلسه‌ای، آن را محکوم به شکست دانست.

در بیانیه مشترک کواد آمده است: ما از اجرای قانون، آزادی تردد دریایی و هوایی، راه حل صلح آمیز مسائل، ارزش‌های دموکراتیک و حفظ تمامیت ارضی کشورها دفاع می‌کنیم.

هرچند پس از پایان این نشست و پس از انتشار بیانیه اشاره‌ای به نام چین نشد اما مسلما پکن اولویت اصلی رهبرانی بود که در این مکان حاضر شده بودند.

شرکت کنندگان در کواد علاوه بر چین از کره شمالی نیز خواستند که درخصوص برنامه موشکی و هسته‌ای خود راهبرد مذاکره را در پیش بگیرد؛ درخواستی که پیونگ یانگ پیش شرط آن را لغو تحریم های بین‌المللی می‌داند.

موضوع دیگر مورد بررسی در این نشست تلاش برای توزیع واکسن در سطح جهانی بود. پس از این جلسه نخست وزیر ژاپن گفت که اعضا با همکاری بر سر واکسن، انرژی پاک و همکاری های فضایی و برگزاری هرساله این نشست توافق کردند.

نخست وزیر هند نیز به عنوان یکی از اعضا اعلام کرد که اجازه صادرات 8 میلیون دوز واکسن تا پایان اکتبر برای تامین واکسن به کشورهای حاضر در منطقه ایندوپاسیفیک صادر خواهد کرد. طبق این طرح آمریکا و متحدانش (مخصوصا هند) قصد دارند یک میلیارد دوز واکسن کرونا تا پایان 2022 در منطقه آسیا پاسیفیک توزیع کنند.

ژائو لیجیان نیز در کنفرانس خبری روز جمعه خود مذاکرات امنیتی کواد را هدف انتقاد قرار داد و با تاکید بر اینکه چنین تلاش هایی برای جلب نظر کشورهای منطقه آسیا پاسیفیک موثر نخواهد بود گفت که کواد از سوی کشورهای دیگر حمایت نخواهد شد و محکوم به شکست است. چین کواد را ساختاری همانند جنگ سرد می داند و معتقد است که اتحادهایی اینچنینی مانند توافق زیردریایی میان آمریکا و استرالیا باعث تشدید رقابت تسلیحاتی در منطقه خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا شرق آسیا تنش آمریکا و چین اخبار چین اخبار آمریکا شرق آسیا تنش آمریکا و چین اخبار چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۷۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید شبانه استاندار از مناطق تحت تاثیر سیلاب شرق استان کرمان

ایسنا/کرمان در پی اعلام هشدار سطح نارنجی هواشناسی و سیلابی شدن منطقه شرق استان، استاندار کرمان از چند محور در شهرستان بم و نرماشیر بازدید کرد.

محمدمهدی فداکار شامگاه ششم اردیبهشت ماه در پی اعلام هشدار سطح نارنجی هواشناسی و سیلابی شدن شرق استان، وارد شهرستان بم شد و از محور بم-روداب بازدید کرد.

در ادامه استاندار کرمان با حضور در نظام‌شهر از محور نظام‌شهر - ارگ جدید نیز بازدید کرد.

این محور همچنان مسدود است اما هیچگونه خسارت جانی و مالی وارد نشده و آب ناشی از بارش باران در رودخانه هدایت و از منطقه مسکونی خارج شده است.

محور روداب شرقی روستای مهدی‌آباد نرماشیر مقصد بعدی استاندار کرمان بود که این روستا به دلیل بارش شدید باران دچار سیلاب شده است.

فداکار در حاشیه بازدید از این روستا گفت: در پی بارندگی در شرق استان به ویژه در منطقه بروات، سیلاب به طرف منطقه ارگ جدید، دشت مجاور آن، نظام شهر و نرماشیر هدایت شد و علی‌رغم حجم و سرعت بالای بارندگی اما خوشبختانه آسیب جدی وارد نشده است.

وی با بیان این مطلب که دو روستا تحت تاثیر بارش باران قرار گرفتند که آب در حال فروکش کردن و وضعیت آن در حال ساماندهی است، افزود: به لطف خدا، با مدیریت و آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی، خسارت خاصی اتفاق نیفتاده اما باید آمادگی لازم برای مقابله با خطرات ناشی از سیل را حفظ کرد.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه در مجموع بارندگی‌های استان کرمان تلفات خاصی در منطقه حادث نشده، افزود: حدود ۱۱ روز است که استان درگیر سامانه بارشی بوده و در همه مناطق یعنی جنوب، شمال، شرق و غرب استان شاهد بارندگی بوده‌ایم و تاکنون با بیش از ۶۰ میلیمتر یعنی دو برابر میانگین بارندگی نسبت به سال گذشته بارش باران را داشته‌ایم.

وی با بیان این مطلب که با تلاش دستگاه‌های اجرایی، تدابیر قبل و حین بارندگی و بازدیدها، شاهد چالش خاصی در استان نبودیم، گفت: به غیر از یکی دو مورد خسارت به دام و جاده‌ها، خسارت قابل توجهی در استان رخ نداد است.

استاندار کرمان تصریح کرد: نزدیک به ۶۰۰ دستگاه و تجهیزات مختلف برای مقابله با خطرات احتمالی ناشی از سیل در مناطق مختلف استان مستقر شده بودند که وضعیت به خوبی کنترل شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمریکا برای تداوم حضور نظامی در عراق، داعش را بهانه کرده است
  • حکایت آمریکایی که دیگر «آمریکا» نیست
  • حریق در هتل پارسیان کوثر تهران مهار شد
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • شویگو: آمریکا برای تسلط بر منطقه آسیا و اقیانوسیه تلاش می کند
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟
  • بازدید شبانه استاندار از مناطق تحت تاثیر سیلاب شرق استان کرمان
  • دیدار وزرای دفاع کشورهای عضو شانگهای در آستانه
  • ناکامی پلیس آمریکا در مهار اعتراضات ضد صهیونیستی
  • سیلاب در شرق استان کرمان، بدون تلفات