Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، وحید یگانه معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان لارستان بیان کرد: تمام افراد بالای ۱۸سال اتباع خارجی مقیم شهر های لارستان، اوز و خنج مانند دیگر ایرانی ها می توانند با مراجعه به مراکز تزریق واکسیناسیون نسبت به تزریق دُز نخست یا دوم خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: حتی آن عده از اتباع بیگانه که نمی توانند وارد سامانه سیب وزارت بهداشت شوند و نام نویسی برای تزریق واکسن کنند می‌توانند با مراجعه به نزدیک‌ ترین مرکز جامع سلامت و یا خانه بهداشت محل سکونت اطلاعات خود را ثبت کنند.

یگانه ادامه داد:‌ تزریق واکسن به اتباع بیگانه علاوه بر تضمین سلامتی خود شخص و خانوداه اش برای سلامتی شهروندان به ویژه در آستانه بازگشایی مدارس در برخی مناطق نیز ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

معاون دانشکده علوم پزشکی شهرستان لارستان افزود: با توجه به اعلام مراکز و خانه های بهداشت، جمعیت اتباع خارجی در لارستان حدود ۲۴هزار نفر است که بیشتر در محله های قدیمی در شهر قدیم لار ساکن هستند.

او اضافه کرد: با توجه به راه اندازی سه مرکز واکسیناسیون در شهر لار و ایجاد زیرساخت ها و امکانات لازم به نظر می رسد استقبال مردم به ویژه افراد بالای ۱۸ سال در برخی مناطق بسیار ضعیف بوده و با توجه به بررسی های انجام شده میزان استقبال این افراد برای تزریق واکسن زیر ۵۰ رصد گزارش شده است.

یگانه  اظهار کرد: در شهرستان های لارستان ، خنج و اوز به عنوان مناطق زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی لارستان ۲۰۱ هزار و ۷۶۱ نفر بالای ۱۸ ساکن هستند که از این تعداد تاکنون حدود نیمی از آن ها یعنی ۱۰۱هزار و ۳۱۸ نفر واکسینه شده اند و  هنوز حدودی نیمی از جمعیت بالای ۱۸ سال این مناطق و شهرستان های لارستان، خنج و اوز واکسن نزده‌اند.

معاون دانشکده علوم پزشکی شهرستان لارستا نتیجه این استقبال ضعیف از واکسیناسیون را خطرناک آن هم در آستانه بازگشایی مدارس دانست و گفت: وضعیت رنگ بندی کرونا هم اکنون در شهرهای شرفویه و جویم لارستان به دلیل ضعف محسوس در تزریق واکسن قرمز و فوق قرمز شده است.

او بیان کرد:با توجه به هدف گذاری دانشکده علوم پزشکی و وضعیت خطرناک به ویژه در موج پنجم پوشش بالای ۸۰ درصدی تزریق واکسن مد نظر است که این امر تاکنون محقق نشده است.

شهرستان لارستان به مرکزیت شهر لار با جمعیتی حدود ۲۳۰ هزار نفر در فاصله ۳۸۰ کیلومتری شیراز واقع شده است.

انتهای پیام/ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی واکسیناسیون کرونا دانشکده علوم پزشکی تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۸۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • دستگیری زوج سارق دلار اتباع خارجی در چالوس
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد