Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@23:54:28 GMT

نحوه صحیح شارژ باتری گوشی هوشمند

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۰۸۳۹۳

نحوه صحیح شارژ باتری گوشی هوشمند

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از تچ ادوایزر، تا حدی نحوه استفاده از موبایل مثل برنامه‌هایی که نصب می‌کنید، اطلاعاتی که جمع آوری می‌کنید، سفارشی سازی‌هایی که انجام می‌دهید، اعلان‌هایی که دریافت می‌کنید، در کاهش طول عمر باتری گوشی هوشمند تاثیر گذار هستند، اما نوع مراقبت شما از باتری نیز در افزایش طول عمر آن بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع باید نحوه شارژ صحیح باتری را یاد بگیریم.

باتری‌های موبایل مانند همه باتری‌ها، با گذر زمان خراب می‌شوند، به این معنی که آن‌ها در تمام طول عمر خود قادر به ذخیره یکسان انرژی نیستند. اصولا طول عمر آن‌ها ممکن است بین سه تا پنج سال یا بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ بار شارژ باشد، در نتیجه باتری تلفن سه ساله هرگز به اندازه یک باتری نو کار نخواهد کرد.

سه چیز باتری‌های لیتیوم یونی را فرسوده می‌کند: تعداد چرخه‌های شارژ، دما و طول عمر.

چه زمانی باید گوشی خود را شارژ کنم؟

قانون طلایی این است که بیشتر اوقات شارژ باتری را بین ۳۰ تا ۹۰ درصد نگه دارید. وقتی به زیر ۵۰ درصد می‌رسد آن را پر کنید، اما قبل از اینکه به ۱۰۰ درصد برسد آن را از برق بکشید.

شارژ کردن باتری در حدود ۸۰ تا ۱۰۰ درصد باعث می‌شود که باتری لیتیوم-یونی سریع‌تر فرسوده شود. در مقابل اجازه ندهید باتری تلفن شما کمتر از ۲۰ درصد شود. میزان شارژ باتری‌های لیتیوم-یونی نباید به زیر ۲۰ درصد برسد. در واقع زیر ۲۰ درصد را باید به عنوان یک بافر برای روز‌های سخت در نظر بگیرید. شاید بهتر باشد در طول روز گوشی هوشمندتان را شارژ کنید. به این ترتیب، می‌توان در هنگام شارژ، درصد باتری را زیر نظر داشت.

کاربران iOS می‌توانند از برنامه میانبر‌ها برای تنظیم اعلان هنگامی که سطح باتری به درصد معینی رسیده، استفاده کنند. این کار در زیر برگه "Automation" و سپس "Battery Level" انجام می‌شود.

آیا باید باتری گوشی خود را ۱۰۰ درصد شارژ کنم؟

خیر، یا حداقل هر بار که آن را شارژ می‌کنید نیاز نیست که کامل شارژ شود. برخی از افراد توصیه می‌کنند که یکبار در ماه شارژ کامل صفر تا ۱۰۰ درصد (یک چرخه شارژ) را انجام دهید، زیرا این کار باتری را مجدداً کالیبره می‌کند، که شبیه راه اندازی مجدد کامپیوتر است. اما دیگران این را یک افسانه می‌دانند. برای حفظ سلامت طولانی مدت باتری، شارژ‌های مکرر و کوتاه بهتر از شارژ کامل است.

در iOS 13 و نسخه‌های جدیدتر، شارژ بهینه باتری (تنظیمات> باتری> سلامت باتری) به گونه‌ای طراحی شده است که باعث کاهش فرسایش باتری و افزایش طول عمر آن با کاهش زمان شارژ کامل آیفون شما می‌شود. هرچه باتری لیتیوم را عمیق‌تر تخلیه کنید، فشار بیشتری به باتری وارد می‌شود؛ بنابراین، پر کردن مکرر باعث افزایش عمر باتری می‌شود.

آیا باید تلفن خود را یک شب کامل شارژ کنم؟

به عنوان یک قاعده، بهتر است از این کار اجتناب کنید. اگر از شب تا صبح شارژ کنید، زمانی که گوشی از مرز جادویی ۸۰ درصد بگذرد از کشیدن آن از پریز جا خواهید ماند.

در حالی که اکثر تلفن‌های هوشمند مدرن دارای سنسور‌های داخلی برای خاموش کردن شارژ در صورت ۱۰۰ درصد شدن هستند، در صورت روشن بودن، مقدار کمی از باتری را در حالت بیکار از دست می‌دهند.

چیزی که با شارژ شب تا صبح گوشی دریافت می‌کنید "شارژ قطره ای" است، زیرا شارژر سعی می‌کند شارژ تلفن را در ۱۰۰ درصد نگه دارد و تلفن شما به طور طبیعی در طول شب با شارژ خود دچار فرسایش خواهد شد. در واقع گوشی شما به طور مداوم بین یک بار شارژ کامل و کمی زیر آن از ۹۹ تا ۱۰۰ درصد مجددا شارژ خواهد شد. همچنین می‌تواند گوشی را گرم کند که برای باتری نیز مضر است؛ بنابراین، شارژ در طول روز بهتر از شارژ یک شبه است.

آیا شارژ سریع به گوشی من آسیب می‌رساند؟

اکثر تلفن‌های هوشمند مدرن از نوعی فناوری شارژ سریع (فست شارژ) پشتیبانی می‌کنند. با این حال، این امر اغلب شما را ملزم به خرید لوازم جانبی اضافی می‌کند. استاندارد صنعتی Quick Charge کوالکام ۱۸ وات قدرت را ارائه می‌دهد. با این حال، بسیاری از سازندگان تلفن دارای استاندارد شارژ سریع خود هستند که بسیاری از آن‌ها می‌توانند با تنظیم کد مدیریت توان برای ارسال ولتاژ بالاتر، سرعت بیشتری را نیز ارائه دهند. سامسونگ در حال حاضر حتی یک شارژر ۴۵ واتی می‌فروشد!

در حالی که شارژ سریع به باتری گوشی شما آسیبی نمی‌رساند، اما گرمای تولید شده به طور بالقوه بر طول عمر آن تأثیر می‌گذارد.

همانطور که باتری‌ها گرمای زیاد را دوست ندارند، سرما را نیز دوست ندارند؛ بنابراین ناگفته نماند که باید از گذاشتن تلفن خود در یک ماشین داغ، در ساحل، کنار اجاق گاز، در جای سرد و... خودداری کنید. به طور معمول، باتری‌ها در دمای بین ۲۰ تا ۳۰ درجه سانتی گراد عملکرد مطلوبی دارند.

آیا می‌توانم از شارژر گوشی دیگری استفاده کنم؟

در صورت امکان از شارژر همراه تلفن خود استفاده کنید، زیرا مطمئن هستید که مناسب و دارای رتبه صحیح است یا مطمئن شوید که شارژر شخص ثالث توسط سازنده تلفن شما تأیید شده است. جایگزین‌های ارزان به تلفن شما آسیب می‌رسانند و چندین مورد گزارش شده است که شارژر‌های ارزان قیمت حتی آتش گرفته اند. با این اوصاف، تلفن شما فقط باید برق مورد نیاز خود را از شارژر USB دریافت کند.

از بار‌های انگلی اجتناب کنید

اگر تلفن خود را هنگام استفاده، شارژ می‌کنید (به عنوان مثال، هنگام تماشای فیلم) با ایجاد چرخه‌های کوچک، باتری خراب می‌شود. در حالت ایده آل، باید دستگاه خود را هنگام شارژ خاموش کنید. اما در حالت واقع بینانه‌تر، آن را هنگام شارژ بیکار بگذارید.

باتری گوشی را خنک نگه دارید

همانطور که گفته شد گرما دشمن باتری است. اجازه ندهید باتری خیلی گرم یا خیلی سرد شود، مخصوصاً هنگام شارژ. اگر تلفن بیش از حد داغ شود، به باتری آسیب می‌رسد، بنابراین سعی کنید در صورت امکان آن را خنک نگه دارید، البته خنک و نه سرد.

نکات مهم در ذخیره باتری و افزایش طول عمر آن هر شرکت تنظیمات شارژ هوشمند خود را دارد که برای افزایش طول عمر باتری می‌توان از آن استفاده کرد. باتری لیتیوم را بیش از حد صفر نگه ندارید، اگر می‌خواهید مدتی از آن استفاده نکنید، آن را ۵۰ درصد شارژ کنید. بیشتر از حالت ذخیره انرژی استفاده کنید که مصرف برق را کاهش می‌دهد و بنابراین تعداد چرخه‌ها نیز کمتر می‌شود. به روزرسانی‌های پس زمینه برنامه‌هایی را که فکر می‌کنید به آن‌ها احتیاج ندارید خاموش کنید. تلفن را در مواقع غیر ضروری خاموش یا در حالت هواپیما قرار دهید. مثلا شب ها. از خرید شارژر‌ها و کابل‌های ارزان خودداری کنید. هنگام خرید کابل شارژ و دوشاخه، خرید محصولات ارزان قیمت را فراموش کنید. سخت افزار باید به جای مدار ضعیف و ارزان قیمت دارای کنترل شارژ باشد.

حالت تاریک صفحه خود را امتحان کنید، زیرا تلفن پیکسل‌هایی را که سیاه نشان می‌دهند خاموش می‌کند، این بدان معناست که وقتی صفحه‌های سفید تیره می‌شوند، عمر باتری را ذخیره می‌کنید. یا می‌توانید روشنایی گوشی خود را کم کنید!

باتری بین ۵ تا ۱۰ درصد تخلیه می‌شود و اگر اجازه دهید تا به طور کامل خالی شود، ممکن است به هیچ وجه نتواند شارژ نگه دارد. احتمالاً به همین دلیل است که عمر باتری تلفن قدیمی پس از چند ماه حتی زمانی که از آن استفاده نشده است بسیار بدتر می‌شود.

بیشتر بخوانید

۶ ترفند برای کاهش سرعت اتمام شارژ باتری موبایل ساعت هوشمندتان را با عرق بدن خودتان شارژ کنید!

گزارش از سیدحسین موسوی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: باتری گوشی باتری لیتیومی افزایش طول عمر باتری گوشی هنگام شارژ شارژ باتری طول عمر آن شارژ سریع عمر باتری شارژ کامل شارژ کنید تلفن شما ۱۰۰ درصد باتری ها تلفن خود تا ۱۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۸۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد

مرد جوانی که به اتهام قتل زن مورد علاقه‌اش مقابل چشم رهگذران در خیابان دستگیر شده مدعی است فقط می‌خواسته گوشی تلفن همراه او را وارسی کند.

به گزارش مشرق، ۲۶ فروردین امسال، صدای درگیری و فریادهای زن و مردی جوان در یکی از خیابان‌های شمال تهران توجه رهگذران را به خود جلب کرد. رهگذران که شاهد درگیری بودند، ناگهان با صحنه تلخ و عجیبی مواجه شدند.

مرد جوان گوشی تلفن همراهی در دست داشت و زن جوان با اصرار از او می‌خواست گوشی‌اش را پس بدهد اما در یک لحظه مرد عصبانی دست به جیب شد و با بیرون آوردن یک چاقو ضربات متعددی به زن جوان زد و پا به فرار گذاشت.شاهدان بلافاصله با اورژانس و پلیس تماس گرفتند و زن جوان به بیمارستان منتقل شد اما ۱۹ ضربه چاقو او را به کام مرگ کشاند. گزارش قتل زن جوان به بازپرس سالار صنعتگر اعلام شد و تیم جنایی تحقیقات خود را برای شناسایی و دستگیری عامل جنایت آغاز کردند.

هویتی برای قاتل

با حضور کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی در محل، مشخص شد محل سکونت زن جوان چند خیابان پایین‌تر از محل قتل بوده است. یکی از شاهدان در تحقیقات گفت: زن جوان اصرار داشت که گوشی تلفن همراهش را از قاتل بگیرد اما او ممانعت می‌کرد و می‌خواست محتویات داخل گوشی را ببیند. به همین دلیل مقتول به دنبال مرد جوان می‌دوید و فریاد می‌کشید.

خیلی زود محل زندگی مقتول و خانواده‌اش شناسایی شد و در تحقیقات از آنها مشخص شد مقتول مدتی قبل از همسرش جدا شده و با فرزندش زندگی می‌کرده است. مدتی قبل او با مردی به نام پژمان آشنا شد.

اما بعد از چند ماه زن جوان تصمیم به جدایی گرفت اما مرد جوان موافق جدایی نبود. با این اطلاعات احتمال ارتکاب قتل از سوی پژمان قوت گرفت و کارآگاهان با دریافت عکس وی و نشان دادن به شاهدان ماجرا مطمئن شدند که قتل از سوی او رخ داده است.

همچنین کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت در بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف محل درگیری تصاویر ضارب را بدست آوردند که با تطبیق عکسی که از پژمان در دست داشتند، تأیید می‌کرد که او قاتل فراری است.

دستگیری در شمال

با شناسایی هویت قاتل، تیم تحقیق راهی محل زندگی او شدند، اما مرد جوان آنجا را ترک و فرار کرده بود. تحقیقات برای شناسایی متهم ادامه داشت تا اینکه رد او در یکی از شهرهای شمالی کشور بدست آمد. کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت، پس از هماهنگی‌های قضایی، راهی محل مخفیگاه متهم شده و او را بازداشت کردند.

متهم پس از انتقال به پایتخت، به قتل ناخواسته زن جوان اعتراف کرد. پژمان، برای تکمیل تحقیقات به دستور بازپرس شعبه هشتم دادسرای امور جنایی پایتخت به اداره آگاهی منتقل شد و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

نمی‌دانستم مرتکب قتل شده‌ام

مرد جوان که به اتهام قتل بازداشت شده، مدعی است پس از ضربه زدن به زن جوان و هنگام فرار از اینکه زن مورد علاقه‌اش به قتل رسیده بود، اطلاع نداشته و بعد از دستگیری متوجه شده است.

با مقتول چطور آشنا شدی؟

۵ ماه قبل در یکی از خیابان‌های شمال تهران با او آشنا شدم. رابطه‌مان اوایل در حد تلفن و پیامک بود، اما کم کم قرار ملاقات‌ها شروع شد و مدام همدیگر را می‌دیدیم. به خودم که آمدم متوجه شدم او را خیلی دوست دارم و او همان زنی است که سال‌ها دنبالش بودم.

با این همه علاقه چرا او را به قتل رساندی؟

قصدم کشتن نبود. اصلاً نمی‌دانستم که او را کشته‌ام. وقتی او را زدم و فرار کردم نگران حالش بودم اما جرأت نمی‌کردم تماس بگیرم.

می‌دانستم پلیس در تعقیبم است و می‌ترسیدم که لو بروم از طرفی هراس این را داشتم که بشنوم او کشته شده است.

چرا تلفنش را گرفته بودی؟

شک کرده بودم. رابطه ما خیلی خوب بود اما از یک هفته قبل از قتل همه چیز تغییر کرد. رفتارش سرد شده بود و تلفن‌هایم را پاسخ نمی‌داد. از هر ۱۰ پیام یک پیام را جواب می‌داد. پیگیر رفتارش شدم و او گفت که دیگر نمی‌خواهد با من ادامه دهد و خواست که با او تماس نگیرم.

چرا؟

خودم هم نمی‌دانم، رابطه‌مان خوب بود و حتی قرار بود با هم ازدواج کنیم. اما یک دفعه تغییر کرد، احساس می‌کردم شخص دیگری وارد زندگی‌اش شده است و باید به این موضوع پی می‌بردم.

روز حادثه چه اتفاقی افتاد؟

به مقابل خانه‌اش رفتم و از او خواستم گوشی تلفن همراهش را بدهد تا آن را بررسی کنم. تصور می‌کردم اگر پای شخص سومی در این میان باشد، بی‌شک پیام‌ها یا تماس‌هایش را در گوشی می‌بینم. اما او نمی‌خواست تلفنش را ببینم و زمانی که گوشی او را به زور گرفتم، تا چند خیابان آن طرف‌تر دنبالم آمد.

چرا چاقو داشتی؟

چاقو را بردم تا او را بترسانم و بتوانم گوشی تلفن همراهش را بگیرم و با بدست آمدن رمز گوشی، وارد آن شوم و بفهمم که آیا به من خیانت کرده است یا خیر.

چند ضربه به او زدی؟

نمی دانم، خیلی عصبانی بودم. پلیس می‌گوید که ۱۹ ضربه زده‌ام. آن زمان چون حالم را نمی‌فهمیدم، به یاد ندارم چند ضربه زده‌ام.

منبع: روزنامه ایران

دیگر خبرها

  • با ده دقیقه شارژ ۳۲۰کیلومتر رانندگی کنید!
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • همراه پرخرج
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد!
  • سرک کشیدن در موبایل همسر باعث قتل شد
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد + فیلم
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند