Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح الله ایزدخواه نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در خصوص مهم‌ترین اقدامات لازم برای مدیریت بازار و کنترل قیمت‌ها که از سوی دولت باید انجام شود، اظهار داشت: راهکاری که در تنظیم بازار مغفول مانده، اعمال سیاست‌های مناسب تولیدی در تمام کالاها است که باعث می‌شود تا نیاز بازار به موقع تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: بازار صرفا با مولفه‌های قیمتی تنظیم نمی‌شود و نمی‌توان مثلا با شناسایی انبارهای محتکرین و برخوردهای قضایی تمام مشکل را حل کرد، هر چند این اقدامات لازم است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اعمال سیاست‌های تولیدی حداکثری و احیای ظرفیت‌های بخش تولید، گفت: در حال حاضر، به طور متوسط 50 درصد ظرفیت بخش تولیدی کشور بلااستفاده و راکد مانده است و لذا کار اصلی و ضروری این است که با احیای این واحدها، میزان تولید و عرضه کالا به قدر کافی انجام شود تا تقاضای بیش از حد ایجاد نشود.

ایزدخواه همچنین با اشاره به راهکار دیگر کنترل بازار اظهار داشت: همزمان با اعمال سیاست‌های تولیدی حداکثری، ساختار سوداگرانه و رانتی نیز باید جمع شود؛ به عنوان مثال، هرجا کالایی تبدیل به یک سرمایه می‌‌شود، باید دولت با شکستن انحصارها و شبه انحصارها، جلوی این پدیده را بگیرد.

 85 درصد نهاده‌های دام و طیور، در انحصار یک شبکه خاص است

وی با بیان اینکه مقابله با ساختارهای انحصارزا و رانتی کار مستمر و عمیق می‌طلبد، عنوان کرد: در حال حاضر 85 درصد نهاده‌های دام و طیور کشور در انحصار یک شبکه خاص است که لازم است، دولت یک بار برای همیشه این انحصار را بشکند و عوامل دیگر را هم در این بازار دخیل کند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته مقابله با ساختارهای سوداگرانه رانتی و انحصاری مانند یک جراحی است که درد و خونریزی هم دارد، اما برای بهبودی بیمار چاره‌ای جز تحمل آن نیست.

ایزدخواه همچنین در خصوص نقش سامانه‌های هوشمند و الکترونیک از قبیل سامانه جامع تجارت و پایانه‌های فروشگاهی در کنترل بازار، اظهار داشت: سامانه‌های هوشمند برای شفاف‌سازی در بازار حتما لازم است؛ به شرطی که همزمان با استقرار این سامانه‌ها با انحصارها هم مقابله و حذف شود، وگرنه سامانه‌های هوشمند فقط انحصارها را شفاف می‌کند.

وی افزود: استقرار سامانه‌های هوشمند راه مناسبی است اما راه حل نهایی نیست، لذا اقدامات اساسی باید در اصلاح ساختارها و حذف رانت‌ها و انحصارها صورت بگیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کمیسیون صنایع و معادن روح الله ایزدخواه تنظیم بازار انحصار رانت دولت سیزدهم سامانه های هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۸۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد( پنجره) در صندوق ذخیره فرهنگیان

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل صندوق ذخیره فرهنگیان، محسن احمدی امروز تصریح کرد: این سامانه، نخستین اقدام برای دستیابی به سیستم های کنترل هوشمند و از مهمترین زیرساخت‌های نوین و فناورانه برای مدیریت و نظارت همه جانبه و داده محور فعالیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان محسوب می‌شود و به طور دقیق تر، این سامانه پنجره‌ای برای نظارت مستمر و آنلاین بر جریان اطلاعات و اسناد عملکردی هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه است.

وی افزود: هدف از طراحی و تولید این سامانه، ساماندهی و حفظ اسناد و اطلاعات شرکت‌های زیر مجموعه صندوق، حفظ و توسعه شفافیت و آگاهی، حمایت از حقوق سرمایه‌گذاران (فرهنگیان)، نظارت موثر بر حسن اجرای قوانین و مقررات، تسهیل فرآیند تهیه و افشای اطلاعات، ایجاد هماهنگی بین واحدهای درون سازمانی و گام مثبتی در جهت پیشگیری از وقوع مشکلات است.

«پنجره» یک محصول دانش‌بنیان و بومی

مدیرعامل صندوق با اشاره به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های این مجموعه بزرگ اقتصادی اظهار داشت: پنجره محصولی است که به صورت کاملاً بومی و اختصاصی، توسط شرکت دانش‌بنیان پژوهش و نوآوری صنایع آموزشی از شرکت‌های تابعه صندوق ذخیره فرهنگیان طراحی و تولید شده است.

احمدی تاکید کرد: از آنجا که نظارت و شفافیت دو روی یک سکه هستند، این سامانه از طریق افزایش شفافیت، امکان پایش و ارزیابی دقیق، سریع و جامع برای تمام ذینفعان را فراهم می‌کند.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به اینکه سامانه پنجره، بخشی از برنامه و راهبرد جامع صندوق به منظور توسعه زیرساخت‌های نوین نظارتی و مدیریتی می باشد افزود هدف پنجره  نظارت همه جانبه و داده‌محور بر فعالیت ها و عملکرد هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه است.

احمدی در همین زمینه افزود: در تکمیل این رویکرد، سامانه یکپارچه برنامه، بودجه و عملکرد، با هدف پایش منظم میزان تحقق اهداف کمی و کیفی برنامه و بودجه سالیانه هر یک از هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه و مقایسه با شاخص‌های مختلف در دستور کار قرار گرفته است.

توسعه و تکمیل سامانه جامع هوش تجاری در آینده نزدیک

مدیرعامل صندوق با اعلام اینکه ایجاد  و راه اندازی سامانه جامع هوش تجاری (BI) اختصاصی صندوق ذخیره فرهنگیان نیز هدف گذاری شده است اظهار داشت: سامانه هوش تجاری به ‌منظور کنترل متمرکز بر روی شاخص‌های قابل اندازه‌گیری مدیریتی و در شرکت‌های تابعه، تحلیل مبتنی بر داده و اطلاعات عملکرد شرکت‌ها و مقایسه با یکدیگر و شرکت‌های فعال در صنعت مشابه، احصاء چالش‌ها و مشکلات پیش روی شرکت‌ها و انجام اقدامات پیشگیرانه و پیش‌بینی روند درآمدزایی و سود و زیان بنگاه‌های اقتصادی در حال تکمیل و توسعه است.

وی بیان کرد: اعمال مدیریت اثربخش‌تر و افزایش بهره‌وری سازمانی در تمام زنجیره ارزش اقتصادی صندوق ذخیره فرهنگیان از مزایای این سامانه است که در آینده نزدیک در چند فاز طراحی شده و در صندوق استقرار خواهد یافت.

امکان نظارت دقیق و برخط ذینفعان بر تمامی فعالیت‌های صندوق

محسن احمدی همچنین اظهار داشت: در بخش حقوقی نیز سامانه مدیریت امور دعاوی با هدف نظارت اثربخش بر پرونده‌های حقوقی شرکت‌ها و به اشتراک‌گذاری درس‌آموخته‌های شرکت‌ها با یکدیگر پیش‌بینی شده است.

وی در پایان تصریح کرد: این سامانه‌ها که در مجموع سیستم نظارتی و شفافیت صندوق ذخیره فرهنگیان را تشکیل می‌دهند، ابزار بسیار مهمی در اختیار تمامی ذینفعان به ویژه فرهنگیان عزیز خواهد بود تا از این طریق بر دارایی‌ها و سرمایه‌گذاری این مجموعه عظیم اقتصادی نظارت و کنترل دقیق داشته باشند.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان درخصوص چگونگی دسترسی به سامانه هوشمند پنجره خاطرنشان کرد: پس از تکمیل مرحله ورود داده ها و اطلاعات به این سیستم و طی یک زمان بندی مشخص بتدریج همه ذی نفعان به اطلاعات سامانه پنجره دسترسی خواهند داشت.

منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به‌کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان
  • آغاز به کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد( پنجره) در صندوق ذخیره فرهنگیان