Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، معاون علوم انسانی و هنر و معاون دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر و دکتر جواد علمایی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی «دستورالعمل اجرایی نحوه برگزاری کلاس های درس رشته های غیرپزشکی در سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰» را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها ابلاغ کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دستورالعمل آمده است: با تأکید بر استمرار کیفیت آموزشی و رعایت پروتکل های بهداشتی به منظور حفظ سلامت دانشجویان و خانواده های ایشان تا زمان اعلام رسمی ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا تمام کلاس‌های نظری، آموزشی دانشجویان در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به صورت مجازی آغاز خواهد شد.

کلاسهای درس بر حسب شرایط استان ها از حیث میزان شیوع ویروس کرونا (رنگ بندی کرونایی) و جمعیت دانشجویی واحدها و مراکز آموزشی، به صورت ترکیبی (مجازی و حضوری) ادامه پیدا خواهد کرد.

کلاس های دروس نظری حداقل ۱۲ هفته به صورت مجازی و حداکثر ۴ هفته به صورت حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی و با توجه به وضعیت منطقه از نظر میزان شیوع ویروس کرونا برگزار می شود.

براساس بندهای این دستورالعمل، تشکیل منظم و مرتب کلاس های درس براساس سامانه های آموزشی مورد تأیید دانشگاه الزامی است. بر این اساس مسئولان فناوری واحدهای دانشگاهی ملزم به نظارت دقیق بر نحوه تشکیل کلاس و ارائه گزارش به معاونت علمی/ آموزشی واحد دانشگاهی هستند.

در این دستورالعمل آمده است: در خصوص دروس عملی (کارگاهی، آزمایشگاهی و ...) یا بخش عملی دروس نظری ـ عملی تأکید شده در صورتی که تا قبل از هفته ششم نیمسال تحصیلی امکان برگزاری کلاسها به صورت حضوری فراهم شود، تمام کلاسهای عملی به صورت حضوری برگزار می شود. اما چنانچه تا هفته ششم امکان تشکیل کلاسها به صورت حضوری فراهم نشد، با توجه به وضعیت اعلامی کرونا در هر شهر، کلاسهای عملی و آزمایشگاه در گروه های ۵ تا ۷ نفره به صورت حضوری برگزار شود.

بدیهی است بخش هایی از کلاسهای عملی که جنبه توضیح و تئوری دارد، می تواند با نظر استاد مربوطه به صورت مجازی برگزار شود.

براساس بندهایی این دستورالعمل در صورت تکمیل واکسیناسیون دانشجویان و موافقت ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا جهت برگزاری حضوری کلاسهای درس، واحدهای دانشگاهی می توانند با نظر گروه و استاد مربوطه نسبت به برگزاری حضوری دروس اقدام کنند.

اولویت در تشکیل کلاسها به صورت حضوری، با دروس تخصصی و پایه است.

در صورت حضوری شدن کلاسهای درس ارائه کارت واکسیناسیون توسط دانشجویان (انجام هر دو دوز واکسن و گذشت از دو هفته از آخرین زمان واکسیناسیون) الزامی است.

در این دستورالعمل آمده است: دانشجویان می توانند براساس طرح تعاون و با اخذ معرفی نامه از واحد دانشگاهی مبدأ در کلاسهای نظری و عملی واحد دانشگاهی محل سکونت خود (در صورت ارائه دروس) شرکت کنند.

براساس بندهای این دستورالعمل واحدهای دانشگاهی موظف اند با توجه به فراهم بودن بستر آموزش مجازی حتی با فراهم شدن شرایط حضور دانشجویان، تا حداکثر ۴۰ درصد دروس (با اولویت دروس نظری) را در بستر آموزش مجازی دنبال کنند.

کد خبر 5313237 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: ستاد ملی مقابله با کرونا دانشگاه آزاد خبرگزاری مهر رنگ بندی کرونایی کلاس درس دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه تهران آموزش پزشکی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی سال تحصیلی جدید آغاز سال تحصیلی دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه فنی و حرفه ای ویروس کرونا صورت حضوری دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۸۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس

معاون اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری، گفت: استان نیازمند یک هزار کلاس درس است که در قالب احداث و بازسازی، احداث می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مهدی اسعد امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: 1800 فضای آموزشی با 10 هزار کلاس درس در سطح استان وجود دارد که اداره کل نوسازی مدارس، وظیفه نوسازی و توسعه مدارس را در اختیار دارد.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: استان نیازمند یک هزار کلاس درس برای احداث و نوسازی است که 500 کلاس درس در قالب تخریب و نوسازی و 500 کلاس درس در قالب احداث است.

اسعد بیان کرد: یکی از بزرگترین مشکلات ما این است که شاخص پراکندگی وجود دارد، به دلیل اینکه به خاطر بافت اقلیمی، مدرسه‌ای با کمتر از 10 دانش‌آموز راه‌اندازی شده که باعث شده میزان سرانه فضای آموزشی بالا رود، مشکل سرانه آموزشی در بعضی نقاط سرانه سیاه است که به معنی سرانه زیر3 متر است، منظریه و شهر لردگان از جمله این سرانه‌های پایین آموزشی هستند.

وی با اشاره به استانداردسازی گرمایشی در سطح مدارس، مطرح کرد: هدف در این استانداردسازی این است که شعله مانند بخاری در مدارس وجود نداشته باشد، 8 هزار کلاس درس در سطح استان استانداردسازی گرمایشی شده‌اند که برخی در طول احداث و برخی دیگر بعد از احداث استانداردسازی گرمایشی شده‌اند، حدود 2 هزار کلاس درس همچنان استانداردسازی گرمایشی نشده‌اند.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به مدارس کانکسی در سطح استان، گفت: 19 مدرسه کانکسی در سطح استان وجود داشت که احداث 10 مدرسه از آن شروع شده است، 9 مدرسه دیگر به دلیل عدم تامین زمین، هنوز شروع به احداث نشدند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس قدمت و آثار مشهود مانند ترک‌های دیوارها، 100 مدرسه خطرآفرین در سطح استان وجود دارد که اگر مقاوم‌سازی ممکن باشد، مقاوم‌سازی می‌شود وگرنه تخریب و بازسازی می‌شوند، عمده این 100 مدرسه از جمله تخریب و بازسازی هستند، در کنار این مدارس نیز 100 مدرسه دیگر نیاز است در سطح استان احداث شود.

علیمردان علیمردانی، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان چهارمحال و بختیاری در این نشست اظهار داشت: مجمع از سال 78 در سطح کشور تشکیل و در استان نیز به‌صورت رسمی از سال 95 آغاز به فعالیت کرده است که در سازماندهی و جذب خیرین و کمک به دانش آموزان و احداث مدارس و غیره فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به جشنواره سال گذشته خیرین مدرسه‌ساز در استان، گفت: 640 میلیارد ریال اعتبار در این جشنواره جمع‌آوری شد که بیش از نیمی از آن تاکنون برای ساخت و نوسازی مدارس، محقق شده است.

محمد صفرزاده، مدیر برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان نیز در این نشست عنوان کرد: اکنون 82 پروژه خیری در سطح استان با 70 مدرسه و 351 کلاس درس در حال اجرا و احداث است که 46 هزار متر مربع فضای آموزشی به فضاهای آموزشی اضافه می‌کند.

وی با اشاره به در دست احداث بودن 2 نمازخانه، 8 سالن ورزشی و یک مجتمع آموزشی فرهنگی، مطرح کرد: مجموع این فضاهای احداثی در استان، 58 هزار و 200 متر مربع متراژ آن است که با مشارکت خیرین در حال احداث هستند.

صفرزاده با اشاره به اینکه سرانه آموزشی کشور 8.39 متر مربع و در استان 8.25 متر مربع است، خاطرنشان کرد: بیش از 5 هزار میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل فضاهایی که در سطح استان در دست احداث است، مورد نیاز است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با ۹۵ میلیارد تومان اعتبار
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران