Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، هدایت الله جمالی پور روز شنبه در ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در استان قزوین، افزود: در آستانه فرارسیدن اربعین حسینی هستیم و با توسل به ائمه اطهار امیدواریم کشور از گرفتاری ها عبور کند و در آینده‌ای نزدیک شاهد برگشت به روال عادی زندگی به دور از ویروس منحوس کرونا باشیم.

وی ادامه داد: خوشبختانه در حال عبور از خیز پنجم کرونا در استان هستیم و این موضوع حمایت و رعایت هرچه بیشتر شهروندان را برای قطع زنجیره کرونا می‌طلبد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جمالی پور با بیان اینکه میزان رعایت دستورالعمل های بهداشتی توسط شهروندان قزوینی نسبت به شهروندان سایر استانها بیشتر است، تصریح کرد: رعایت نکردن فاصله گذاری اجتماعی، استفاده نکردن از ماسک در اماکن عمومی و رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی می تواند زنگ خطری برای ورود استان قزوین به خیز ششم کرونا باشد.  

وی ادامه داد: بی شک اگر استان وارد خیز ششم کرونا شود، به دلیل رویارویی با سرما و شیوع بیماری هایی همچون آنفولانزا و سرماخوردگی وضعیتش به مراتب بدتر از خیز پنجم خواهد بود.  

استاندار قزوین با بیان اینکه مدیران در برگزاری برنامه های استانی باید حساسیت‌های بیشتری داشته باشند، افزود: مقام معظم رهبری به عنوان یک الگوی برجسته در تمام زمینه ها از جمله علمی، مذهبی و سیاسی بر کاهش تعداد برنامه ها و برگزاری مناسبت ها تاکید دارند که باید از توصیه ها و فرمایش های ایشان در مدیریت استان بهره مند شویم.

وی همچنین خطاب به مدیران استان،  افزود: در بحث دورکاری کارکنان، اختیار به مدیران دستگاه ها داده شده است اما این به آن منظور نیست که مدیران نسبت به دستورالعمل های بهداشتی بی تفاوت باشند.

استاندار قزوین گفت:دانشگاه علوم پزشکی نیز موظف است  عملکرد مدیران و ادارات را در رعایت موارد بهداشتی مورد نظارت دقیق قرار دهند.  

وی بیان کرد: با توجه به بررسی‌های صورت گرفته برخی کارمندان مشاغل از تزریق واکسن امتناع ورزیده اند که این موضوع خلاف منفعت اجتماعی است و مدیران موظف هستند در برخورد با کسانی که واکسینه نشده اند آنها را به بازرسی و تخلفات اداری معرفی کنند.

برچسب‌ها کرونا استان قزوین استانداری قزوین محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا استان قزوین استانداری قزوین کرونا استان قزوین استانداری قزوین محدودیت های کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۰۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین

محمد علی نیکبخت در پیامی به نخستین نشست شورای حکام، خواستار توسعه دانش و فناوری، ارتقای آگاهی، حمایت مالی و علمی، ظرفیت‌سازی و بسیج منابع در سطوح ملی و بین‌المللی شد.

در این پیام آمده است: امنیت غذایی به عنوان یکی از مهمترین مقوله‌های متاثر از حکمرانی منابع طبیعی و مدیریت منابع آب و خاک مطرح است و مدیریت سازگار و تاب‌آور جوامع محلی، محور مدیریت حوزه‌های آبخیز با رویکرد جامع‌نگری و مشارکت موثر تمام دست‌اندرکاران و ذی‌نفعان برای دستیابی به امنیت پایدار غذایی به شمار می‌رود.

این پیام می‌افزاید: در این راستا حمایت، آموزش و توانمندسازی دست‌اندرکاران به ویژه زنان و جوانان در جمعیت‌های روستایی و عشایری، انجام تحقیقات و توسعه و پایش شبکه‌های دانش و اطلاعات، توجه به دانش بومی و تجارب بین‌المللی و پشتیبانی از مجموعه‌های دانش‌بنیان نقش اساسی دارد.

وزیر جهادکشاورزی در پیام خود با اشاره به این که در اصل ۵۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی تاکید شده، گفته است: در این مسیر تلاش شده در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای کشور، ملاحظات مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و منابع آب، خاک و اکوسیستم‌ها مد نظر قرار گیرد.

در این پیام آمده است: ایران در راستای دستیابی به حفاظت، احیا و توسعه پایدار سرزمین، اقدامات بنیادین مختلفی در زمینه مدیریت پایدار مراتع، حفظ و صیانت از جنگل‌ها و به طور ویژه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را در دستور کار خود دارد و این طرح زیربنایی را با مشارکت مسوولان جوامع محلی، بخش خصوصی، دستگاه‌های اجرایی مرتبط و با محوریت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور دنبال می‌کند.

نیکبخت در این پیام، حمایت همه‌جانبه این مجموعه را به نمایندگی از ایران از توافقنامه تاسیس مرکز بین‌المللی مدیریت جامع آبخیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه‌خشک اعلام و ابراز امیدواری کرده در چارچوب همکاری‌های سازمان ملل متحد، ایران و سایر نهادهای بین‌المللی، نقش موثری در حوزه‌های آموزش، علوم و فرهنگ مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و حفاظت از تنوع زیستی ایفا شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • افتتاح مدرسه هوشمند در شهر جدید سهند 
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین
  • توسعه فضا‌های بهداشتی و درمانی اردبیل در اولویت قرار دارد
  • توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی اردبیل در اولویت قرار دارد
  • روایت رئیسی از محدودیت های امنیتی برای حضورش در برخی اجتماعات پاکستان /برق آبی سریلانکا از سوی شرکت ایرانی با تکنولوژی پیچیده اجرا شده است