Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-05@21:40:44 GMT

خلق آثار هنری با کمک کپک و باکتری! (+عکس)

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۱۰۲۰۶

عصر ایران - داریا فدورووا، هنرمند روس، آثار هنری متفاوتی را با استفاده از رنگ ها، رنگدانه ها، مواد غذایی و کشت باکتریایی/قارچی خلق می کند.

زمانی که کپک روی چیزی رشد می کند، احتمالا واکنش خوشایندی از خود نشان نداده و آن را دور می ریزید. اما چنین شرایطی برای داریا فدورووا همانند یک فرصت برای ثبت یک اثر هنری به نظر می رسد و با نصب لنز ماکرو روی دوربین خود، عکاسی از آن را آغاز می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فدورووا از رنگ ها، مخمرها، مواد غذایی و بیوفیلم ها برای ساخت آثار هنری خود استفاده می کند و کشت باکتریایی/قارچی میکروسکوپی را به این ترکیب اضافه می کند. سپس، وی اجازه می دهد تا همه چیز به طور طبیعی پیش رفته و رشد کپک روی آثار هنری انتزاعی وی، ظاهری جدید به آنها می بخشد.

فدورووا که در دنیای مجازی به نام داشا پلسن شناخته می شود، امیدوار است مفهوم خلق هنر را دوباره تعریف کند. بسیاری از فرآیندهای هنری وی غیر قابل پیش بینی هستند زیرا کشت باکتریایی/قارچی طی یک بازه زمانی سه تا چهار هفته ای روی بومی که فدورووا شکل داده است، صورت می گیرد. این هنرمند روس هفت سال را صرف پژوهش درباره کشت میکروبی کرده و چگونگی رشد و کنترل آنها را فرا گرفته است. بیشتر آثار هنری وی در محیط های کنترل شده درون پتری دیش شکل گرفته و نمونه های کشت باکتریایی/قارچی از مکان های مختلف از جمله هوا، محیط اطراف، بدن، و اشیا سرچشمه می گیرند.

باید به این نکته اشاره داشت که هیچ دو کشت باکتریایی/قارچی مورد استفاده در آثار هنری وی یکسان نیستند. آنها از مکان ها و نمونه های مختلف سرچشمه می گیرند و نتیجه چندین کلنی طبیعی باکتریایی و قارچی هستند که به طور طبیعی تکثیر شده اند.

نتیجه نهایی به طور غیر قابل انکاری شگفت انگیز است، البته بدون در نظر گرفتن این که کشت های میکروبی سهیم در خلق این آثار هنری زیبا می توانند برای انسان ناسالم و به طور بالقوه خطرناک باشند. با این وجود، تصاویر چنین آثاری برای چاپ فوق العاده هستند و فدورووا در واقع پوسترها یا تیشرت هایی با تصاویر آنها را به فروش می رساند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آثار هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۰۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰ سازه هنری آجری در مراغه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی شهردار مراغه گفت: سازه های آجری به مناسبت بزرگداشت روز مراغه در پارک ملت این شهر با استفاده از طرح‌های بنا‌های تاریخی اجری ساخته شده است.

مروتی افزود: ساخت این سازه ها با مشارکت حدود ۲۳ نفر هنرمند، معمار، کارشناسان فنی شهرداری، استادان دانشگاه و دانشجویان معماری، دو هفته زمان برده است.

وی با بیان اینکه، مراغه خواستگاه معماری سبک آذری در ایران است، اظهار کرد: این سازه‌ها با هدف احیاء و به نمایش گذاشتن معماری تاریخی و سنتی این شهر اجرا شده است.

به گفته شهردار مراغه، این سازه‌های آجری در پارک ملت مراغه، نماد فرهنگ غنی معماری این شهر از دیرباز تاکنون است.

وی با اشاره به تدوین ده‌ها برنامه برای روز بزرگداشت مراغه افزود: ساخت این آثار هنری، از برنامه‌های جذاب و به یادماندنی ۱۶ اردیبهشت امسال خواهد بود.

مروتی تصریح کرد: برنامه‌های روز مراغه از ۱۲ اردیبهشت آغاز شده و به مدت یک هفته با برگزاری همایش‌ها، برنامه‌های فرهنگی و ورزشی ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • افتتاح نمایشگاه عکس وعده صادق در کوهدشت
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • جشنواره ملی اشکواره حسینی به دور هفتم رسید
  • برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران
  • ساخت ۱۰ سازه هنری آجری در مراغه
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • ده نشانه بحث‌برانگیز از وجود حیات فرازمینی
  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند
  • از استخر‌های بزاق تا وجود میلیون‌ها باکتری در دهان