Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا مهدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نقش استعدادیابی و مهارت آموزی در سیستم آموزشی کشور اظهار کرد: مهارت آموزی در سیستم آموزشی به خصوص آمورش عالی کشور نقش کمرنگی دارد.

او افزود: دوره‌های مهارت آموزی، کارو دانش و فنی و حرفه‌ای حتی در آموزش پرورش هم دیده می‌شوند، اما واقعیت این است که استعداد یابی و مهارت آموزی مطابق جمعیت دانش آموزی و دانشجویی کشور آمار درخشانی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی تصریح کرد: والدین دانش آموزان و دانشجویان به علت فرهنگ حاکم در جامعه و خانواده تحصیل را به عنوان یک اشتغال پشت میز و با منزلت اجتماعی بالا می‌دانند. برای مثال، آن‌ها معتقد هستند که اگر فرزندانشان درس نخوانند دیگر موفق نخواهند شد و به سمت و سوی فعالیت‌های کم شان در جامعه خواهند رفت که این امر باوری غلط است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: لفظ فارغ التحصیلی مهندس و دکتری از بهترین دانشگاه‌های کشور متاسفانه ذهن والدین را به خود مشغول کرده و همین عامل باعث شده تا دانش آموزان و دانشجویان آنطور که باید به تحصیل و مشاغل بااهمیت دیگر فکر نکنند و به اینصورت استعدادهایشان به راحتی تلف شود.

مهدی گفت: علاقه به مهارت آموزی در بین دانش آموزان و دانشجویان کمرنگ شده؛ بنابراین آن‌ها همواره در رقابت با هم سالان خود هستند و تنها معدل و نمره را ملاک موفقیت و شغل مناسب می‌دانند.

نمره گرایی؛ شاخصه امروزه دانش آموزان و دانشجویان

او با بیان اینکه دانش آموزان و دانشجویان کشور دچار ۳ شاخصه نمره گرایی، حافظه محوری و تئوری محور شده اند، تاکید کرد: این نوع تفکر و فرهنگ بیشترین آسیب را به جامعه وارد خواهد کرد؛ چرا که جامعه منابعی را هزینه می‌کند که بعد از گذشت چند سال دیگر نتیجه مناسبی به دست نمی‌آید و به اینصورت دانش آموزان و دانشجویان به بدترین شکل ممکن دچار آسیب می‌شوند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: جامعه به تعداد زیادی انسان پشت میز احتیاج ندارد؛ بنابراین افراد نباید بعد از فارغ التحصیلی به دنبال مشاغل با درآمد بالا باشند؛ چرا که این طرز تفکر آسیب زیادی را به آن‌ها وارد خواهد کرد. در نتیجه، فرهنگ تلاش و پشتکار و اقتصاد کشور هم با ادامه یافتن این روش کمرنگ‌تر خواهد شد.

مهدی اضافه کرد: مشاغل قدیمی که در روستا‌ها حائز اهمیت بودند به مرور با بی اهمیتی افراد به سرعت کمرنگ شدند؛ بنابراین این روش به اقتصاد، جامعه، خانواده و خود فرد آسیب می‌زند؛ بنابراین باید تلاش شود تا در سطح کلان و آموزش پرورش و آموزش عالی و مراجع فرهنگی کشور مانند، مجلس، قوه قضائیه و ... فرهنگ مناسبی شکل بگیرد.

بیشتر بخوانید

خوابگاه‌های متاهلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای نیاز به افزایش ندارند دروس عملی نیمه تمام دانشگاه فنی و حرفه‌ای در ترم تابستان ارائه می شود شرایط حذف ترم در دانشگاه فنی و حرفه‌ای اعلام شد آیین نامه ارتقا و استخدام ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه‌ای تایید شد افزایش ۳ برابری وام دانشجویی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استعدادیابی مهارت آموزی دانش آموزان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۰۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نواخته شدن «زنگ سپاس معلم» در اردبیل+فیلم

در آستانه روز معلم، «زنگ سپاس معلم» در مدارس اردبیل نواخته شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، در آستانه روز معلم، زنگ سپاس معلم در مدارس اردبیل نواخته شده و با حضور استاندار اردبیل از تعدادی معلمان تجلیل شد.

استاندار اردبیل در این مراسم، اظهار داشت: تلاش معلمان در کلاس‌های درس به منظور علم‌آموزی به دانش‌آموزان برای نسل آینده سرنوشت‌ساز است و آینده جامعه و کودکان به مبدأ آموزش‌ها یعنی کلاس‌های درس وابسته بوده و معلمان با دلسوزی در این راه فعالیت می‌کنند.

سید حامد عاملی تصریح کرد: علم و دانش در رشد و شکوفایی جامعه بسیار حائز اهمیت است و باید دانش‌آموزان با تمام توان به علم‌آموزی و استفاده از تجارب معلمان در راستای پیشرفت علمی کشور بپردازند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز در این مراسم گفت: بیش از 60 عنوان برنامه در طول هفته معلم اجرا می‌شود.

کلام‌الله صفری افزود: بزرگترین مجتمع آموزشی کشور با نام دارالفنون در اردبیل ایجاد می‌شود و نهضت مدرسه‌سازی، ارتقای سرانه فضای ورزشی دانش‌آموزان و اجرای دقیق طرح رتبه‌بندی معلمان از جمله اقدامات شاخص آموزش و پرورش است.

.

انتهای پیام/131/

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • نواخته شدن «زنگ سپاس معلم» در اردبیل+فیلم
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی