Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از ارجاع شش شهردار به خاطر عدم مدیریت پسماندها به دادگاه خبر داد.

مهرداد فتحی بیرانوند در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: حفاظت محیط زیست یک دستگاه حاکمیتی است که بر دیگر دستگاه‌ها نظارت می‌کند، موضوع پسماندها در حوزه‌های شهری مربوط به شهرداری‌ها و در روستاها مربوط به دهیاری و بخشداری‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما تذکر می‌دهیم و گاهاً دوستان به خاطر دلشان پاک‌سازی را انجام می‌دهند، وظیفه‌ای را ندارند و می‌خواهند نشان دهند شما که خودتان می‌روید و آشغال تولید می‌کنید آن‌ها را که هزینه‌اش یک کیسه زباله است جمع کنید که اینگونه نشود.

فتحی‌بیرانوند تأکید کرد: خیلی از مردم به این فرهنگ که زباله‌های خود را از سطح طبیعت جمع‌آوری کنند، عمل نمی‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان با اشاره به این‌که در رابطه به نخاله‌های ساختمانی یک کارگروه به نام «کسام» که مصوبات و برنامه‌های خوبی را برای دستگاه‌ها داشتیم، بیان کرد: نخاله‌های حریم‌ راه‌ها و جاده‌ها مربوط به راهداری و در خارج از شهرها دهیاری‌ها و بخش‌داری‌ها موظف به انجام کار هستند که از سال گذشته تاکنون خیلی از نخاله‌ها جمع‌آوری شدند اما با ایده‌آل فاصله داریم.

وی افزود: با توجه به این‌که دستگاه حاکمیتی و نظارتی هستیم، تا الان شش شهردار را به خاطر عدم مدیریت پسماندها به دادگاه ارجاع دادیم و پرونده آن‌ها در دست رسیدگی است.

فتحی‌بیرانوند بیان کرد: چند سال گذشته به همین دلیل از یکی از شهردارها شکایت کرده و شهردار به دو سال زندان محکوم شد، مستندات ما محکم و ویژه پیگیری می‌کنیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان با اشاره به این‌که ما کلاً سه نوع پسماند خانگی، صنعتی و بیمارستانی داریم، عنوان کرد: در رابطه با پسماندهای عفونی و بیمارستانی کار خوبی که در استان انجام شد، برای اولین بار تمام پسماندهای بیمارستانی اعم‌از عفونی و غیرعفونی را مدیریت می‌کنیم و روال عادی این است که در بیمارستان‌ها که همه دستگاه‌ اتوکلاو دارند و پسماندها را بی‌خطر کرده و به پسماندهای عادی تبدیل می‌کنند و با قراردادی که با شهرداری می‌بندند آن‌ها را انتقال می‌دهند.

وی تصریح کرد: با شرایط بیماری کویید ۱۹ همکاران  ما نظارت بیشتری دارند، یک سری بیمارستان‌ها داریم که ویژه پذیرش بیماران مبتلا به کویید ۱۹ هستند و همکاران ما با همکاری نظام پزشکی نظارت ویژه بر این بیمارستان‌ها دارند.

فتحی بیرانوند ادامه داد: در رابطه با انتشار زباله‌های کویید ۱۹ در سطح شهر مشکلی نداریم، با مطب‌ها، کلینیک‌ها، بیمارستان‌ها و آزمایشگاه‌ها جلسه داشتیم و اعلام کردیم هرکدام دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نکنند پلمب می شوند، کمااینکه تاکنون چند مطب با دستور قضایی پلمب کردیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اظهار کرد: در حال حاضر  ۱۰۰ درصد مطب‌های پزشکی، کلینیک‌ها و آزمایشگاه‌ها روند انتقال زباله‌های عفونی را طبق استانداردها انجام می‌دهند.

وی افزود: الان ۱۲ درصد منطقه‌ها و بیمارستان‌ها تحت مدیریت و نظارت محیط زیست و بحث بی‌خطرسازی زباله‌های عفونی را انجام می‌دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی محیط زیست پسماند بیمارستانی ایسنا مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان فتحی بیرانوند بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۲۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش بزمان زیبا با طبیعت بدون زباله اجرا شد

 میثاق دست‌پاک  بیان کرد: اجرای پویش جمع‌آوری زباله و برگزاری نمایشگاه نقاشی به مناسبت هفته سلامت با شعار سلامت خانواده، مردمی‌سازی سلامت در شهر بزمان برگزار شد.
 
وی افزود: در واقع در چهارمین روز از هفته سلامت مصادف با روز جهانی زمین پاک با شعار «سرمایه‌گذاری در زمین و توسعه بازیافت و بهره‌وری سبز» اجرای پویش جمع‌آوری زباله در مدارس و برگزاری نمایشگاه نقاشی با حضور نمایندگان اداره محیط‌زیست، مرکز بهداشتی درمانی بزمان و کانون فرهنگی آموزش انجام شد.
 
سرپرست مرکز بهداشت ایرانشهر با اشاره به اهمیت و حفظ محیط‌زیست برای نسل‌های آینده، تصریح کرد: شرکت در چنین پویش‌هایی، باعث سالم نگه‌داشتن محیط‌زیست و ترویج فرهنگ حفظ آن و سلامت افراد می‌شود.
 
 وی به‌ضرورت ساماندهی و برنامه‌ریزی برای تولید زباله کمتر، کاهش مصرف ظرف پلاستیکی و نیز مدیریت پسماندها برای جلوگیری از رهاسازی زباله‌ها اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • پاکسازی طبیعت نقده به مناسبت هفته زمین پاک
  • پویش بزمان زیبا با طبیعت بدون زباله اجرا شد
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد/ حال رودخانه خوب نیست
  • مدیریت پسماندها و زباله های همدان
  • پاکسازی اتوبان شهید کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی
  • معضل مدیریت پسماند چهارمحال و بختیاری بدون راهکار مانده است
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است
  • پسماند و زباله معضل اصلی شهرها و روستاهای چهارمحال و بختیاری
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند