Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور عضو هیئت عالی شورای وحدت در گفتگو با خبرنگار مهر، درخصوص استمرار فعالیت‌های سیاسی این شورا، گفت: هر مجموعه‌ای برای حرکت سیاسی و ادامه مسیر خود، نیازمند ارزیابی و آسیب‌شناسی است، یعنی باید بعد از گذشت مدتی از فعالیت و کنش گری سیاسی و اجتماعی، این ارزیابی‌ها صورت بگیرد تا نقاط ضعف و قوت شناسایی شوند و بر این اساس، روند حرکت برای آینده ترسیم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به طور طبیعی شورای وحدت نیز که با حرکت سیاسی فعال و گسترده‌ای در انتخابات‌ ۱۴۰۰ وارد عرصه حضور و رقابت شد، برای ترسیم ابعاد کنش گری و تکاپوی هدفمند خود، نیازمند این ارزیابی است و این دغدغه از مدتی قبل آغاز شده است. درحال حاضر، درحال اخذ نظرات از مسئولان استانی شورای وحدت، کمیته‌ها، شورای عالی و اجزای مختلف تشکیل ‌دهنده شورای وحدت هستیم و بعد از جمع‌بندی نظرات، انتقادات و پیشنهادات آنها، برای آینده این ساختار فراگیر سیاسی یعنی شورای وحدت برنامه‌ریزی خواهیم کرد.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به برگزاری جلسات هفتگی این شورا، بیان کرد: دوشنبه‌ها جلسات ما به صورت تقریبا منظم با حضور اعضا برگزار می‌شود و دستور جلسات هم غالبا بررسی چگونگی فعالیت شورای وحدت در آینده و الزامات حضور در ساحت سیاسی و اجتماعی کشور در ادامه مسیر است. بخشی از آسیب‌شناسی ها صورت گرفته و بخش دیگری که مربوط به فعالیت واحدهای ستادی است هنوز باقی مانده که در تلاش هستیم با زمان‌بندی مناسب به آن ها هم رسیدگی کنیم.

موسی‌پور درخصوص چگونگی تعامل جامعه روحانیت با شورای وحدت، تصریح کرد: جامعه روحانیت مبارز تاکنون نقش هدایتگری و نظارت داشته است. البته در شکل گیری شورای وحدت نقشی محوری داشته و حمایت‌کننده بوده است، اما اینکه در ادامه مسیر، این نقش به چه شکل باید باشد منوط به نظر جامعه روحانیت است و تصمیم گیری در خصوص آن بر عهده شورای مرکزی جامعه روحانیت خواهد بود.

وی در پاسخ به این سوال که نظر شورای وحدت برای ادامه همکاری با جامعه روحانیت مبارز چیست؟ بیان کرد: طبیعتا شورای وحدت به ادامه این همکاری و همراهی با جامعه روحانیت اشتیاق و تمایل دارد؛ اما چگونگی ایفای نقش در آینده باید در شورای مرکزی جامعه روحانیت مورد بحث قرار بگیرد و تصمیم‌گیری شود.

عضو شورای وحدت درباره امکان و چگونگی تلفیق یا ادغام شورای وحدت و شورای ائتلاف، تصریح کرد: شورای وحدت از ابتدا نگاهش این بود که تمام نیروهای ارزشی و ولایی زیر یک پرچم حرکت کنند و وحدت بین آنها حاکم باشد؛ بنا به دلایلی در تهران این هدف محقق نشد، اما در استان‌ها تاکید ما این بود که حرکت دوستان با شورای ائتلاف همسو و همراه باشد.

موسی‌پور ادامه داد:این همسویی در جریان انتخابات ۱۴۰۰ تقریبا در اکثریت قریب به اتفاق استان‌ها محقق شد، یعنی شورای وحدت و شورای ائتلاف هماهنگ و همراه با هم کار را پیش بردند، به طوری که حتی در چند استان مسئول دو شورا، یک نفر است. بنابراین در استان‌ها تقریبا این ادغام و وحدت شکل گرفته اما در تهران علیرغم اینکه تلاش زیادی کردیم هنوز این ادغام صورت نگرفته است.

وی عنوان کرد: طبیعتا در انتخابات گذشته به جهت اینکه هر دو شورا کاندیدای واحدی برای شرکت در عرصه رقابت داشتیم، ضربه‌ای به نیروهای ارزشی وارد نشد و با یک هم‌افزایی خوب، توان‌ نیروها افزایش پیدا کرد. مسیر و هدف یکی بود و در هر دو انتخابات ریاست‌جمهوری و شورای شهر نتیجه خوبی به دست آمد. اما ادامه این تفکیک و جدایی معلوم نیست که به نفع نیروهای ارزشی و انقلابی باشد.

عضو شورای وحدت تاکید کرد: ما در هر حالتی از همراهی و همگامی و وحدت با شورای ائتلاف استقبال می‌کنیم و معتقد هستیم این وحدت باید محقق شود. این نزدیکی و همگرایی از نظر ما منتفی نیست و می‌تواند بعد از این مورد توجه بوده و پیگیری شود.

کد خبر 5309997

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای وحدت انتخابات 1400 جامعه روحانیت مبارز شورای ائتلاف نیروهای انقلاب حسین امیرعبداللهیان هفته دفاع مقدس دفاع مقدس مجلس شورای اسلامی وزارت امور خارجه ایران مجمع عمومی سازمان ملل متحد سیدابراهیم رئیسی احمد وحیدی حسین امیر عبداللهیان علی لندی ایالات متحده امریکا سعید خطیب زاده مقام معظم رهبری دولت سیزدهم جامعه روحانیت شورای ائتلاف شورای وحدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۲۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند و کاندیدای‌های خود را فارق از فهرست‌ها انتخابات کردند، در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش و توجه بیشتری به لیست‌ها داشته باشند.

حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به آرایس سیاسی فهرست‌ها در مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: به طور طبیعی و طبق تجربیات گذشته میزان مشارکت در دور دوم انتخابات کمی کاهش پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه ۴۵ نماینده باقی مانده منتخب در این مرحله از انتخابات، می‌توانند نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت مجلس داشته باشند، اذعان کرد: در این میان به طور ویژه نمایندگان تهران نقش موثرتری خواهند داشت و امیدواریم مردم با توجه به شرایط سخت اقتصادی از تأثیر مجلس در سفره، معیشت و شرایط اقتصادی آگاهی داشته باشند و با مشارکت خوب خود مجلسی قوی را تشکیل دهند که هم به مشکلات و مسائل اجتماعی و هم به مسائل اقتصادی مردم نظر مطلوب‌تری داشته باشد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: در مجموع میزان مشارکت به حد دوره اول نخواهد رسید اما در حد قابل قبولی خواهد بود که بتواند مجلس را کامل کند و برآیند فراگیر برای تأثیرگذاری بر نظام قانونگذاری کشور باشد.

وی در ادامه به فهرست‌های ارائه شده اشاره کرد و افزود: عمده نامزدهای باقی مانده مربوط به سه ائتلاف شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا هستند و در این بین حزب موتلفه اسلامی هم به صورت مستقل فهرست انتخاباتی ارائه می‌دهد که البته مشترکاتی با شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا دارد.

ترقی ادامه داد: در مجموع به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند اما احتمالاً در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش به لیست‌ها تا حدودی بیشتر خواهد شد.

وی اضافه کرد: همچنین به نظر می‌رسد رقابت در این مرحله بیشتر در درون جریان اصولگرایی و انقلابی صورت گیرد؛ هر چند نتیجه انتخابات این مرحله هر چه که باشد غالب نمایندگان از طیف جریانات اصولگرایی در مجلس خواهند بود.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اختلاف سلایق جریان‌های اصولگرایی یادآور شد: منشأ بخشی از اختلافات روش اولویت بندی مسائل در مدیریت مجلس است که شاهد بودیم؛ اگر بتوانیم چنین مواردی را به حداقل برسانیم و اولین‌های مقام معظم رهبری را ملاک بررسی‌های مجلس قرار دهیم، اختلاف نظرها به طور طبیعی برطرف می‌شود.

وی با بیان اینکه تأکیدات مقام معظم رهبری بر حفظ وحدت و پرهیز از رفتارهای غیراخلاقی موجب می‌شود زمینه وحدت و انسجام در مجلس افزایش پیدا کند، خاطر نشان کرد: مهمترین مسئله پس از ورود نمایندگان جدید به مجلس، انتخاب هیئت رئیسه است که اگر از آن عبور کنیم وحدت و انسجام به میزان قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

کد خبر 750582

دیگر خبرها

  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • محسن رضایی در جلسه شورای مرکزی شورای وحدت
  • مطلبی از حواریون امام(ره) بود
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • لزوم انسجام روحانیت و نیروهای انقلابی/ آینده روشنی پیش رو داریم
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟