Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@04:16:09 GMT

پلمب دفتر مسافرتی متخلف در قم

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۱۴۲۶۳

پلمب دفتر مسافرتی متخلف در قم

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس،  تجمع حدود ۴۰۰ نفر در فرودگاه امام خمینی(ره) که فاقد بلیط قانونی بودند، موجب اخلال در نظم فرودگاه و تاخیر در کلیه پروازها شد. این افراد سیر تشریفات الزامی سامانه سماح و سازمان هواپیمایی کشوری را طی نکرده و صرفاً با معرفی نامه شرکت هواپیمایی العراقیه به صورت مانیفست (برگه پذیرش) که با پرداخت مبالغی بین ۷ الی ۸ میلیون و پانصد هزار تومان به یکی از شرکت‌های مسافرتی شهر قم، دریافت کرده بودند به فرودگاه مراجعه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا از طریق فرماندهی پلیس فرودگاه شرکت مسافرتی متخلف ارم گشت شناسایی و با هماهنگی معاون نظارت و بازرسی امور تولیدی سازمان بازرسی کل کشور و پیگیری بازرسی‌کل استان قم از دادستان قم دفتر مسافرتی مذکور با دستور قضایی پلمپ شد.

بر اساس این گزارش، بازرسان بازرسی امور راه و شهرسازی این سازمان در کنار نمایندگان کمیته ویژه نظارت و پیگیری تخلفات و جرائم مرتبط با عرضه بلیط هواپیما (سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان، سازمان صمت و اداره کل نظارت بر ایرلاین‌ها) بر فرآیند فروش بلیط سفر به عتبات عالیات در ایام اربعین حسینی نظارت دارند. این کمیته از تاریخ ۳۱ شهریور با تشکیل گشت‌های بازرسی و مراجعه به شرکت‌های هواپیمایی، آژانس‌های عرضه کننده بلیط و سامانه‌های رزرو بلیط در سطح شهر تهران عملکرد شرکت‌های هواپیمایی در ارائه خدمات به مراجعین را رصد و پایش می کنند.

حسب این اقدامات مواردی از سوجریانات و تخلفات صنفی ملاحظه شد که توسط مأموران سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان حمایت احصا شده و ضمن اصلاح فرآیند و تسهیل امور مراجعه کنندگان، شرکت‌های متخلف به مراجع قانونی دلالت شدند.

برخی از اقدامات نظارتی و نتایج حاصل به شرح ذیل است:

الف) در پی بررسی میدانی عملکرد شرکت‌های اینترنتی رزرو بلیط از قبیل علی بابا و سپهر ۳۶۰ مشخص شد به دلیل عدم تطبیق پلتفرم سامانه شرکت‌های مزبور با ضوابط اعلامی در فرآیند بلیط فروشی ایام اربعین (ارایه کدملی به جای شماره گذرنامه، تطبیق اطلاعات با سامانه سماح، عدم پشتیبانی از نرخ تعیین شده در بلیت‌های دو طرفه و ...)، امکان ارائه بلیط دوطرفه با نرخ مصوب از طریق سامانه‌های فروش عملاً حذف و مراکز عرضه کننده بلیط به فروش حضوری روی بیاورند که اشکالاتی را در پی داشته و زحمات فراوانی را برای متقاضیان فراهم کرده است.

ب) به دلیل عدم امکان فروش بلیط دوطرفه در سامانه های عرضه کننده بلیط، عموماً زوار محترم نسبت به تهیه بلیط به صورت یک طرف رفت و یک طرف برگشت اقدام نموده‌اند که در این خصوص مبلغ ۱۴.۰۰۰.۰۰۰ریال بیشتر از قیمت بلیط دوسره هزینه به زوار تحمیل شده‌است.

پ) ثبت برخی تخلفات صنفی و تنظیم گزارش جهت رسیدگی در سازمان تعزیرات حکومتی شامل:

- عدم فعالیت برخی از مراکز اعلام شده در فهرست سازمان هواپیمایی از جمله دفتر مرکزی فروش شرکت هواپیمایی کیش

- واگذاری انحصاری حقوق فروش کلیه صندلی‌های پروازی هواپیمایی کاسپین (روزانه ۳ پرواز از تاریخ ۳/۷ تا ۹/۷) به آژانس هواپیمایی ساینا گشت زورق (به رغم ممنوعیت چارتر کردن در ایام اربعین)

- واگذاری انحصاری حقوق فروش کلیه صندلی‌های پروازی هواپیمایی قشم به آژانس‌های هواپیمایی تک ستاره و مهراب گشت (به رغم ممنوعیت چارتر کردن در ایام اربعین) و عدم ارائه بلیط دوطرفه توسط آژانس‌های یادشده باوجود تقاضای مردمی و فروش بلیط به صورت یک طرفه که منجر به تحمیل هزینه مازاد به زوار شده است.

ت) در بررسی دفتر مرکزی شرکت خدمات مسافری معین گردشگری ملت ملاحظه شد؛ شرکت مزبور نسبت به فروش صندلی هواپیمایی شرکت العراقیه (خارج از شرکت‌های تعیین شده جهت پروازهای اربعین)، بدون رعایت الزامات سازمان هواپیمایی (ویزا، ثبت نامه سامانه سماح و کارت واکسیناسیون) و با قیمت‌های ۶۰.۰۰۰.۰۰۰ تا ۷۵.۰۰۰.۰۰۰ریال (مازاد بر قیمت مصوب) به صورت مانیفست مبادرت نموده که ضمن تنظیم گزارش تعزیراتی و ممانعت از ادامه فعالیت فروش شرکت به قید تسریع مراتب به دادسرای فرودگاه گزارش و پیگیری قضایی موضوع در دستور کار قرار گرفت.

خاطر نشان می‌سازد به دلیل ادامه فروش خارج از برنامه دفاتر نمایندگی شرکت العراقیه، عدم برخورد مناسب سازمان هواپیمایی با شرکت مزبور و حضور زوار متقاضی بدون داشتن ویزا، بلیط و سایر الزامات قانونی در فرودگاه حضرت امام خمینی(ره) طی روزهای پنج شنبه و جمعه متاسفانه ضمن بروز اخلال در نظم عمومی فرودگاه، اشکالات متعددی از قبیل تاخیر در انجام برنامه‌های پروازی سایر شرکت‌های هواپیمایی و عدم امکان خدمت‌رسانی مناسب به مسافرین مشاهده شد که به نارضایتی گسترده عمومی مراجعه‌کنندگان مواجه گردید.

پربیننده ترین ایرانیان ۴۶۰۰خانه طی ۷ماه اخیر در ترکیه خریدند اگر مشاور املاک کد رهگیری نداد چه کنیم؟ فروش قواره های ۲۰متری آپارتمان در تهران / معامله سهام مسکن در سایت های فروش آنلاین دلیل بی نظمی و لغو برخی پروازهای اربعین چیست؟ واکنش ناجا به بازگشایی مرز شلمچه

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پلمپ سازمان هواپیمایی ایام اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۴۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست بررسی دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه (۱۴۰۲) کل کشور به ریاست سید کمال هادیان‌فر معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی، محسن صادقی مدیرکل دفتر ارزیابی‌های اقتصادی و مدیریت بهره‌وری این معاونت، حمیدرضا شهرکی ثانوی معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و جمعی از مدیران عامل و رؤسای شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون‌شهری در روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این نشست ابتدا دستورالعمل واردات اتوبوس از محل بند (ص) تبصره ۷ قانون بودجه ۱۴۰۲ کشور تشریح شد که بر این اساس؛ «اولویت با شرکت‌های حمل‌ونقلی یا کارگزارهای آنها برای واردات باشد»، «شرکت‌های حمل‌ونقل، باید تعهد بدهند پس از تأیید تخصیص ارز در زمان حداکثر یک هفته‌ای نسبت به تهیه نقدینگی نهایی اقدام کنند. بدیهی است اگر این زمان افزایش یابد شرکت در لیست سیاه قرار گرفته و حداکثر تا یک سال آینده امکان واردات نخواهند داشت.»، «هر شرکت می‌تواند حد اکثر ۲۵ دستگاه وارد کند (مگر در شرایط خاص) لیکن اگر مشکل نقدینگی دارند باید همان ابتدا تعداد دقیق را مشخص کنند. در غیر این صورت حتی اگر بخشی از نقدینگی هم تأمین نشود در لیست سیاه قرار می‌گیرند»، «شرکت‌ها تا رسیدن اتوبوس به سن ۱۰ سالگی امکان فروش آنها را ندارند»، «حداکثر پیمایش اتوبوس‌ها در سال در حوزه بین شهری باید ۱۵۰ هزار کیلومتر باشد مگر اینکه با توجه به شرایط روز (مثل کرونا…) این مقدار توسط سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کاهش یابد»، «واردکننده باید با شفاف سازی نرخ ارز تحت نظارت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، حداکثر ۳ ماه پس از خرید اتوبوس، آن را با سود متعارف واگذار کند. بدیهی است در صورتی که خریدار وجود نداشته باشد امکان تطویل زمان از سوی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای امکان پذیر خواهد بود.»، «شرایط تأمین نقدینگی و مشخص کردن حداکثر تعداد (بند ۳)، برای شرکت‌های وارد کننده نیز برقرار خواهد بود».

تخصیص ۴ هزار میلیارد با سود ۹ درصدی برای واردات اتوبوس به تعاونی‌های مسافری

سید کمال هادیان فر معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، گفت: شرکت‌ها و تعاونی‌های مسافربری در نظر داشته باشند با برنامه‌ریزی و همکاری، مشکلات و موانع برطرف می‌شود. با تدابیر وزیر راه و شهرسازی و تصمیمات اتخاذ شده در ستاد اربعین برای واردات ناوگان حمل‌ونقل عمومی اتوبوس برون‌شهری مبلغ ۶۰۰ میلیون یورو و همچنین ۴ هزار میلیارد تومان برای ارائه تسهیلات با سود ۹ درصد از محل منابع داخلی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به شرکت‌ها و تعاونی‌های حمل‌ونقل مسافر برون شهری برای واردات ناوگان مورد نیاز در نظر گرفته شده است.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی در ادامه بیان داشت: در فاز اول؛ مبلغ ۱۵۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس با عمر کمتر از ۵ سال و (قیمت هر دستگاه تا ۲۲۰ هزار دلار) در نظر گرفته شده است و متقاضیان واجد شرایط می‌توانند تا صبح روز شنبه (۸ اردیبهشت)، تعداد ناوگانی که امکان واردات دارند را به معاونت حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اعلام کنند.

وی خاطرنشان کرد: این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد.

کد خبر 6088035 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • هزار و ۵۰۰ نفر عازم سرزمین وحی شدند
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی
  • اعطای گواهینامه فرودگاه بین المللی شیراز توسط رئیس سازمان هواپیمایی کشور
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه شیراز
  • سیاست دولت سیزدهم در حوزه فرودگاهی رشد متوازن است
  • بلیط فروشی بازی تراکتور و ذوب‌آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • فرودگاه بین المللی شیراز موفق به اخذ گواهینامه فرودگاهی از سازمان هواپیمایی کشوری شد
  • جمهوری اسلامی در بخش‌های مختلف هوایی محتاج هیچ کشوری نیست