Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام یدالله وحدانی‌نیا روز یکشنبه در اولین نشست کمیته تخصصی شناسایی جرائم و آسیب‌های اجتماعی حوزه بهداشت و درمان که در دادگستری استان برگزار شد، افزود: سلامت یکی از نعمت‌های مجهول خداوندی است و بشر امروز با استفاده از نیروهای متخصص باید از خدمات معالجه و رسیدن به سلامت کامل استفاده کند.

وی گفت: هر گونه اقدام در حوزه پزشکی و معالجه بیمار باید با مجوز رسمی باشد وگرنه مداخله در امر پزشکی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی اظهار داشت: متاسفانه برخی اوقات کسانی که حتی الفبای پزشکی را هم نمی‌دانند بدون اخذ مجوز اقدام به درمان افراد می‌کنند که خلاف قانون است.

وی افزود: حتی پزشکانی که مدارج تحصیلی را به پایان رساندند باید از دانشگاه علوم پزشکی مجوز درمان و طبابت داشته باشند.

حجت الاسلام وحدانی‌نیا گفت: حوزه زیبایی و مد امروزه مورد توجه قرار گرفته است و در این حوزه سوء‌استفاده‌های زیادی از طرف افراد غیرمتخصص می‌شود.

وی بیان کرد: طبق گزارش‌های رسیده در آرایشگاه‌های زنانه اقداماتی انجام می‌شود که کار تخصصی حوزه پزشکی است و گاهی منجر به آسیب‌هایی می‌شود که قابل جبران نیست.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی گفت: در آرایشگاه‌های زنانه و تمامی مکان‌هایی که مجوز کافی ندارند چه برای ارباب رجوع مشکل ایجاد شود و چه نشود، جرم صورت گرفته و قابل پیگیری است.

وی افزود: اولین قانون مداخلات پزشکی در سال ۱۲۹۰ شمسی، پزشکی بدون اخذ پروانه را جرم عنوان کرد و سال ۱۳۳۴ قانون در ارتباط با پزشکی جرم‌انگاری کرد و همین طور قوانین به مرور اصلاح شد که در سال ۱۳۷۹ قانونگذار به جای اینکه مجازات عاملان مداخله را تشدید کند مجازات حبس را حذف کرد و فقط جزای نقدی معین شد.

حجت الاسلام وحدانی‌نیا گفت: غفلت مسوولان باعث شده که نه تنها در آرایشگاه‌های زنانه بلکه در آرایشگاه‌های مردانه مداخلات پزشکی صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه آرایشگاه‌های مداخله‌گر پلمب خواهند شد تصریح کرد: دستگاه‌هایی مانند اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای نسبت به ارایه گواهینامه‌های مهارت حساسیت بیشتری داشته باشند تا یک دوره هشت ساعته به جسارت درمان بیمار نینجامد.

مداخلات پزشکی در آرایشگاه‌های زنانه 

قاضی ویژه رسیدگی به تخلفات پزشکی خراسان جنوبی گفت: برخی آرایشگاه‌های زنانه در حوزه پزشکی مداخله می‌کنند که جرم است و پیگرد قانونی دارد.

سید حجت نبوی افزود: فعالیت و اقدام آرایشگاه‌های زنانه تحت عنوان خدمات آرایشی کاملا خلاف قانون و جرم است که در ماده سه قانون مداخله در پزشکی جرم‌انگاری شده و نه تنها از سوی غیر پزشک بلکه از سوی پزشکان غیرتخصصی هم جرم اعمال می‌شود.

وی با بیان اینکه پزشک عمومی هم نمی‌تواند خدمات پوست و مو را انجام دهد تصریح کرد: برخی آرایشگاه‌های زنانه که تعداد آنها در مرکز استان زیاد است بدون هیچ تخصصی خدمات پوست و مو ارایه می‌دهند که جرم است.

این قاضی گفت: در آرایشگاه به جز پیرایش هر اقدامی ممنوع است در حالی که شاهد خدمات لیزر درمانی هم در این مکان‌ها هستیم.

وی با بیان اینکه متاسفانه اقبال خوبی برای حضور در آرایشگاه‌ها به وجود آمده است افزود: همه افرادی که در بیرجند فعالیت غیرمجاز طب سنتی و پوست و مو انجام می‌دهند مدارک فنی و حرفه‌ای و جهاد دانشگاهی را ارایه می‌دهند که باید توجه بیشتری نسبت به اعطای گواهینامه‌ها شود.

نبوی گفت: پلیس فتا فضای مجازی را رصد کند زیرا بیشتر این افراد در اینستاگرام فعالیت می‌کنند و پزشک و غیر پزشک ندارد چون سلامت مردم شوخی بردار نیست و به شدت با موارد خلاف قانون برخورد خواهد شد.

فعالیت پزشکی باید مجوز کمیسیون ماده ۲۰ بگیرد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند هم گفت: با توجه به اهمیت سلامت هرگونه فعالیت پزشکی باید در کمیسیون ماده ۲۰ مجوز بگیرد در غیر این صورت صلاحیت طبابت وجود نخواهد داشت.

سید جلال احمدی افزود: گسترش فعالیت پزشکی از مهمترین وظایف ما است و هر کسی که صلاحیت دارد، مجوز فعالیت می‌گیرد ولی کسی که مجوز ماده ۲۰ نداشته باشد هیچ گونه حق مداخله پزشکی ندارد.

وی گفت: برخی‌ پزشکان نسبت به مجوز اخذ شده انحراف دارند که خلاف است و باید با آن برخورد شود، عده‌ای هم مجوز ندارند که کار پزشکی انجام می‌دهند و قابل پیگیری جدی است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار داشت: در مورد برخوردها سعی بر این است که برخورد تبعیض‌آمیز نداشته باشیم و به دنبال برخورد منطقی و قانونی هستیم.

وی افزود: در حوزه کسانی که مجوز پزشکی دارند کمتر مشکل داریم اما در مورد مداخلات آرایشگاه‌ها باید همکاری دستگاه قضا را به دنبال داشته باشد.

احمدی تصریح کرد: برخی برخوردها بازدارنده نیست و جزای نقدی آن خیلی کم است که حتی ترس فرد از جرم می‌ریزد.

وی گفت: در دوره‌های آموزش فنی و حرفه‌ای رشته‌ها مشخص است در حالی که حتی انجام تتو باید با مجوز از دانشگاه علوم پزشکی انجام شود.

تشکیل ۵۴۷ پرونده تخلف در حوزه بهداشت و درمان

معاون اجرایی اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: در ۶ ماه گذشته ۵۴۷ پرونده حوزه بهداشت و درمان در استان تشکیل شده است.

علی محدثی نژاد با بیان اینکه ۹۹.۶۰ درصد پرونده‌ها مختومه شده است افزود: در این مدت به ۵۴۵ پرونده رسیدگی شده است.

وی گفت: خاطیان پرونده‌های سلامت در این مدت بیش از پنج میلیارد ریال جریمه شدند.

معاون اجرایی اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی اظهار داشت: بیشترین تخلفات مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی در ارتباط با رعایت نکردن ضوابط بهداشت محیطی و فردی همچنین تحویل و عرضه کالای غیربهداشتی از سوی دیگر بخش‌ها گزارش شده است.

برچسب‌ها جراحی زیبایی سلامت دادگستری دانشگاه علوم پزشکی خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جراحی زیبایی سلامت دادگستری جراحی زیبایی سلامت دادگستری دانشگاه علوم پزشکی خراسان جنوبی آرایشگاه های زنانه دانشگاه علوم پزشکی آرایشگاه ها خراسان جنوبی حوزه پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۴۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان آخرین وضعیت دریافت مجوز راه‌اندازی رشته پزشکی در واحد اهواز را تشریح کرد.

علی افروس در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تا پایان اردیبهشت‌ماه آخرین اکیپ بازرسی وزارت بهداشت، از امکانات دانشگاه آزاد خوزستان بازدید خواهند کرد تا مجوز نهایی جذب دانشجوی پزشکی عمومی صادر شود.

وی ادامه داد: تیم اعضای هیات علمی برای این رشته نیز در حال تکمیل است و در صورت تایید امکانات آموزشی و آزمایشگاهی دانشگاه توسط بازرسان، از ترم مهرماه در واحد اهواز دانشجوی پزشکی پذیرفته خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با اشاره به روند فراهم‌آوری امکانات مناسب آموزش پزشکی، گفت: تجهیزات آزمایشگاهی در وضعیت خوبی قرار دارند و البته نواقض جزئی هم وجود دارد که در حال رفع است. مرکز مهارت‌های پزشکی نیز در حال توسعه است. با دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز توافق کرده‌ایم که برای آموزش بالینی دانشجویان از بیمارستان‌های آموزشی گلستان، سینا و... به صورت مشارکتی استفاده کنیم.

افروس عنوان کرد: مجوز مرحله اول دانشکده پزشکی برای رشته پزشکی است و در مرحله بعد، رشته‌های داروسازی و دندانپزشکی نیز اضافه خواهد شد. تنها منتظر مجوز نهایی وزارت بهداشت برای رشته پزشکی هستیم که تا پایان اردیبهشت‌ماه تعیین تکلیف خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • اجرای ۱۲۰ برنامه هفته عقیدتی سیاسی در خراسان جنوبی
  • آمادگی کامل خراسان جنوبی برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • پیش‌بینی۲۸۷ شعبه أخذ رأی برای دور دوم انتخابات خراسان جنوبی
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن