Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که آلمان ها در انتخابات پارلمانی پای صندوق های رای می روند، نبرد برای جانشینی آنگلا مرکل، صدر اعظم محبوب آلمان، نمی توانست فشرده‌تر از این باشد. خیابان های برلین میزبان ماراتن سالانه است، اما مسابقه بزرگتر در سراسر کشور در جریان خواهد بود.

به گزارش بی بی سی؛ خانم مرکل در آخرین تلاش برای جلب رای، روز شنبه در تجمعی در شهر آخن به آرمن لاشت نامزد حزب محافظه کار که اهل این شهر است ملحق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آخرین نظرسنجی ها نشان می دهد که ممکن است یک پیروزی غیرمحتمل در تیررس آنها باشد.

بیش از ۶۰ میلیون آلمانی برای رای دادن واجد شرایط هستند و برنده این انتخابات رهبری قوی ترین اقتصاد اروپا را به دست خواهد گرفت.

رای گیری در ساعت ۱۸:۰۰ روز یکشنبه به وقت محلی پایان خواهد یافت.

خانم مرکل که تا پایان قدرتش چند هفته باقی مانده در ۴۸ ساعت نهایی مبارزات انتخاباتی مکررا گفت: "واقعا اهمیت دارد که قدرت در دست کیست."

پیام او این است که آلمان نیازمند ثبات است و جوانان آن نیازمند آینده - و آرمین لاشت کسی است که این ها را فراهم خواهد کرد.

شرح عکس: دیشب (شنبه) قبل از رای گیری اولاف شولتز برای رأی دهندگان در پوتسدام در اطراف برلین صحبت کرد

نتایج غیرقابل پیش‌بینی

عناصر نامطمئن زیادی در مورد این انتخابات وجود دارد. در دوره منتهی به رای گیری، بیش از یک سوم رای دهندگان هنوز مطمئن نبودند به چه کسی رای خواهند داد، البته تعداد زیادی تاکنون از طریق پست رای داده اند.

نظرسنجی ها برای چند ماه به این سو و آن سو تاب می خورد. در نظرسنجی هاف حزب محافظه کار "سی دی یو" (اتحاد دمکرات مسیحی) و حزب همزاد آن در باواریا ابتدا پیش بودند، در یک مقطع سبزها پیش افتادند، اما بعد سوسیال دمکرات ها تحت هدایت اولاف شولتز از بقیه پیشی گرفتند.

از سه نامزدی که برای کسب مقام صدراعظمی رقابت می کنند، اولاف شولتز بیش از همه، رای دهندگان را به هیجان آورده است. برای او - به معاون خانم مرکل - آسانتر بوده تا خود را نامزد استمرار وضع موجود معرفی کند.

اما حتی اگر او برنده شود به احتمال زیاد نیازمند حمایت دو حزب دیگر برای تشکیل ائتلاف خواهد بود.

او می گوید: "مهم ترین ائتلاف برای من ائتلاف با رای دهندگان است، چون آنها هرچه بیشتر از اس پی دی حمایت کنند، تشکیل دولت برای من آسان تر خواهد بود."
 آنالنا بائرباک می گوید آلمان ها باید برای مقابله با تغییر اقلیم به سبزها رای دهند


نقش محوری بحران اقلیمی

برای سبزها این بزرگترین لحظه است. تغییر اقلیم اکنون مهم ترین موضوع برای رای دهندگان آلمانی است و این حزب قبلا فقط یک بار در نظرسنجی ها بیش از ۱۰ درصد آرا را در انتخابات فدرال کسب کرده بود.

اما حمایت عمومی از آنالنا بائرباک نامزد این حزب برای کسب مقام صدراعظمی در طول تابستان افت کرد، در حالی که کشور شاهد سیلی فاجعه بار بود که ۱۹۰ کشته و ردی از ویرانی در دو ایالت پرجمعیت به جا گذاشت.

گفت و گو با نمونه ای تصادفی از مردم در میدان الکساندرپلاتز برلین در روز شنبه نشان داد که هرچند تغییر اقلیم برای رای دهندگان در اولویت است، اما آنها فکر می کنند که سایر احزاب هم به خوبی توانایی رسیدگی به آن را دارند.

آرمین لاشت از حزب محافظه کار روز شنبه به رای دهندگان گفت که وقت آن است حرکت به سوی انرژی های تجدید پذیر سرعت بگیرد: "ما در آلمان خیلی کند عمل کرده ایم."

حزب لیبرال "اف دی پی" ممکن است در خیلی از مسائل با سبزها اختلاف نظر داشته باشد، اما در زمینه تغییر اقلیم مثل این حزب درحال جذب رای دهندگان جوان است. هر دو حزب شانس خوبی برای ورود به دولت ائتلافی و کمک به انتخاب صدراعظم دارند.

آنالنا بائرباک در جریان آخرین مناظره تلویزیونی هشدار داد که "دولت بعدی آخرین دولتی است که هنوز می تواند نفوذی جدی در بحران اقلیمی داشته باشد."

اما کریستیان لیندنر رهبر حزب لیبرال فکر نمی کند لازم باشد آلمان راه سبزها را برود.

حتی اگر عصر امروز یکشنبه یک حزب به روشنی پیروز شده باشد، آلمان ها ترکیب دولت بعدی را برای مدتی نخواهند دانست.

حزب پیروز باید دولت ائتلافی تشکیل دهد و به نظر نمی رسد شانس تکرار یک ائتلاف بزرگ دو حزبی که هم اکنون برقرار است زیاد باشد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تغییر اقلیم رای دهندگان نظرسنجی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۴۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابع فضاسازی‌ها تصمیم قضائی نمی‌گیریم/ قاضی باید اهل مشورت باشد/ دستور ویژه به مراجع قضایی

رئیس قوه قضاییه گفت: بعضاً اقدامات و آرای قضات علاوه بر جنبه‌های حقوقی و قضایی، جنبه‌های اجتماعی نیز پیدا می‌کنند؛ ولو آنکه ما نخواهیم و جز اراده ما نیست.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت) طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه، اظهار کرد: پیشاپیش شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) را تسلیت می‌گویم. همانطور که مستحضر هستید در زمان امام صادق (ع) فرصتی برای نشر، ترویج و گسترش معارف بلند اسلامی فراهم آمد و شاگردان مبرزی از متکب ایشان آموختند و به تبلیغ اسلام واقعی پرداختند. همچنین روز معلم و شهادت استاد شهید مرتضی مطهری را گرامی می‌داریم؛ استاد مطهری از شاگردان مکتب امام صادق (ع) و متخلق به اخلاق اسلامی بودند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه نشست امروز با برشمردن خصایص یک قاضی اظهار کرد: امر قضا، امر خطیری است؛ یک قاضی برای آنکه به حق و عدالت قضاوت کند باید دقت‌نظرِ بالایی داشته باشد و از حِلم و بُردباری زیادی برای بررسی تمام ابعاد و جوانب پرونده برخوردار باشد؛ همچنین یک قاضی باید به صورت مرتب دانش و اطلاعات خود را به‌روز کند تا در قبال پرونده‌هایی که دربرگیرنده‌ی امور مستحدثه و جدید هستند، به قوه علم و تشخیص نائل شود؛ تاکنون تاحدودی شُعب و مجتمع‌‎های قضایی ما، تخصصی شده‌اند و این مهم، هر چه بیشتر نیز محقق می‌شود؛ علی‌ایحال، قاضی ما باید پیوسته در باب موضوعات و مقولات کیفری و حقوقی در اموری که پرونده‌ها به او ارجاع می‌شوند، اعم از بانکی، بورسی، دریایی، محیط زیست، بین‌الملل و ... مطالعه داشته باشد و دانش خود را به‌روز کند؛ در این زمینه بخش آموزشی قوه قضاییه نیز باید مستمراً آموزش‌های روزآمد را به قضات ما ارائه دهد.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: یک قاضی علاوه بر اینکه مستمراً دانش خود را ارتقاء می‌دهد، باید اهل مشورت نیز باشد و در فهم مسئله، تشخیص مصداق و تطبیق موضوع، با صاحبنظران مشورت کند. همچنین قاضی ما باید به ملاحظات ناظر بر تناسب جرم و مجازات نیز اهتمام داشته باشد و مجازاتِ بازدارنده و متناسب اِعمال کند و توجه داشته باشد که این مجازاتِ تجویزشده، موجب وهن نیز نشود.

انتقاد رئیس قوه قضاییه از صدور برخی احکام که در ان ابعاد اجتماعی ، ملی و بین المللی موضوع در نظر گرفته نمی شود

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: بعضاً اقدامات و آرای قضات علاوه بر جنبه‌های حقوقی و قضایی، جنبه‌های اجتماعی نیز پیدا می‌کنند؛ ولو آنکه ما نخواهیم و جز اراده ما نیست، اما جریانات مختلف سیاسی و اجتماعی از این اقدامات و آرای ما، هر کدام بهره‌برداری‌های خود را می‌کنند؛ لذا خطاب به کلیه مراجع قضایی بویژه دیوان عالی، دیوان عدالت اداری، رؤسای دادگستری‌ها و دادستان‌ها در سراسر کشور تاکید می‌کنم که نسبت به آن دسته از آراء و تصمیماتی که جنبه‌هایی غیر از ابعاد حقوقی و قضایی پیدا می‌کنند (و حتی در ابعاد حقوقی و قضایی، آثار بیرونی و بین‌المللی بر آن‌ها مترتب می‌شود) نهایت دقت و توجه را داشته باشند و تصمیمات و آرای خود را مُنضَم به پیوست رسانه‌ای کنند و پیش از صدور آنها، هماهنگی‌های لازم را با مرکز رسانه قوه قضاییه به عمل آورند. باید توجه کنید که ممکن است پس از صدور یک قرار یا حکم یا ابلاغ، نتوان پیوست رسانه‌ای مناسبی در قبال آن‌ها تدوین کرد؛ لذا در قبال مسائل و موضوعات قابل پیش‌بینی، قبل از اقدام، با هماهنگی مرکز رسانه، برای جلوگیری از وقوع آسیب و تبعات، پیوست رسانه‌ای مناسب را تدوین کنید.

رئیس عدلیه اظهار داشت: تاکید ما بر تدوین پیوست رسانه‌ای در قبال آراء و تصمیمات قضایی که ذوابعاد هستند بیانگر اهتمام ما به مقوله‌ی افکار عمومی است؛ بنابراین ما به مقوله‌ی افکار عمومی توجه ویژه داریم و از آن غافل نمی‌شویم؛ درعین حال، تاکید داریم که قضات ما نباید قضاوت خود را بر اساس فضاسازی‌ها و جوسازی‌هایی که در فضای مجازی و غیرمجازی شکل می‌گیرد، به پیش ببرند. این فضاسازی‌ها ممکن است همیشه وجود داشته باشند و حتی تشدید نیز شوند؛ مهم آن است که معیار ما (پس از توجه به رضایت خداوند و سوگندی که یاد کرده‌ایم) قانون است. کار ما باید قانومند و مُتقن باشد، حالا ممکن است فضاسازی هم در قبال آن صورت گیرد؛ بنابراین ما در قوه قضاییه نسبت به افکار عمومی به هیچ‌‎وجه بی‌توجه نیستیم، اما تابع فضاسازی‌ها، تصمیم قضایی نمی‌گیریم.

رئیس عدلیه: خشونت آمریکایی‌ها علیه اساتید و دانشجویانشان عجیب است، باید شرم داشته باشند که از حقوق بشر بگویند

رئیس عدلیه در ادامه نشست امروز، با اشاره به استمرار جنایات سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه، بیان داشت: صهیونیست‌ها طی هفت ماه اخیر علی‌رغم ارتکاب انواع و اقسام جنایات و نسل‌کشی در غزه و به شهادت رساندن بیش از ۳۴ هزار انسان بیگناه که اکثر آنان زنان و کودکان هستند، به هیچ‌یک از اهداف نامشروع خود دست نیافته‌اند و امروز به برکت خون‌های ریخته شده در غزه، علاوه بر ایجاد و گسترش نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی، یک بیداری انسانی نیز در سراسر دنیا و یک خیزش دانشجویی در کشورهای مختلف بویژه آمریکا و اروپا شکل گرفته است. نکته قابل تأمل آنکه خیزش دانشجویی شکل‌گرفته در آمریکا با خشونتی تمام‌عیار از ناحیه پلیس و دولت آمریکا مواجه شده است؛ به گونه‌ای که اگر تنها یک مورد از اقدامات خشونت‌آمیزی که نیروهای آمریکایی در قبال دانشجویان ضدصهیونیستی به کار گرفتند در ایران و یا کشورهای مشابه صورت می‌گرفت، آمریکایی‌ها معرکه به پا می‌کردند و فریاد نقض حقوق بشر سر می‌دادند.

رئیس دستگاه قضاافزود: البته به موازات گسترش نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی، در داخل این رژیم نیز شکاف‌ها و گسست‌ها بیشتر شده است و استعفاهای سلسله‌وار سران نظامی این رژیم غاصب، بیانگر همین امر است.

رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش در نشست امروز، مجدداً روز معلم را گرامیداشت و با تشریح اهمیت مقام معلم، گفت: در همه زمان‌ها، مسئله تعلیم و تربیت و نقش معلم، مقوله‌ای حائز اهمیت است؛ لکن در عصر حاضر به سبب اشتغالات بیشتری که والدین دارند، اهمیت نقش معلم و تأثیری که او می‌تواند بر دانش‌آموزان داشته باشد، مضاعف است.

رئیس دستگاه قضا همچنین با گرامیداشت روز کارگر، گفت: کارگران از ستون‌های تولید و ارائه خدمات در جامعه هستند و اگر آن‌ها نباشند، زندگی فلج می‌شود. دو قشر مؤثر و زحمتکش کارگران و معلمان، با مشکلاتی مواجه هستند لذا ضرورت دارد نسبت به رفع مشکلات این دو قشر بویژه مشکل مسکن آن‌ها اهتمام ویژه شود.

دیگر خبرها

  • تابع فضاسازی‌ها تصمیم قضائی نمی‌گیریم/ قاضی باید اهل مشورت باشد/ دستور ویژه به مراجع قضایی
  • آشنایی با جانشین یورگن کلوپ در لیورپول؛ قمار پر ریسک؟
  • درگیری لفظی کلوپ و صلاح / تساوی پرحاشیه برای لیورپول برابر وستهم رقم خورد +فیلم
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • ببینید | یورش پلیس آلمان به تجمع حامیان فلسطین در برلین
  • ساعت پخش زنده بازی دورتموند و لایپزیگ + پخش آنلاین
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز شنبه ۸‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • ساعت پخش بازی بایر لورکوزن و اشتوتگارت امروز شنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید