Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر انسیه خزعلی امروز یکشنبه در پیامی که در صفحه شخصی خود در توئیتر منتشر کرد، نوشت: بحمدالله با پیگیری های به عمل آمده، از مسئله تحویل کارنامه به ولی دانش آموز رفع ابهام شد.

معاون رئیس جمهوری در ادامه از دستور و پیگیری سرپرست محترم آموزش و پرورش تشکر و قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندی پیش، روزنامه شرق در یادداشتی درباره عدم تحویل مدارک تحصیلی دانش آموزان به مادران منتشر کرد که جنجال تازه‌ای به پا کرد. طبق ادعای این روزنامه، اردیبهشت ماه امسال آموزش و پروزش به اولیای مدارس اعلام کرده اند که پرونده و کارنامه دانش آموزان را باید فقط به پدر آن‌ها تحویل می‌دهند.

همچنین این رسانه از ارسال پیامک‌هایی که این موضوع را به مادران اطلاع رسانی کرده، خبر داده است. پس از انتشار این مطالب، بلوای تازه‌ای در فضای مجازی به پا شد و زنان از نابرابری جنسیتی برای مادران سخن گفته و این موضوع را بی احترامی به خود تلقی کرده اند. علت آن نیز به ابهام در تفسیر لفظ ولی در تبصره یک ماده ۱۵۷ آیین نامه اجرایی مدارس مصوب دهم مرداد سال جاری در کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش باز می‌گشت. در این تبصره آمده بود: تحویل پرونده و مدارک تحصیلی دانش آموزان به ولی یا سرپرست قانونی وی با تشخیص مدیر بلا مانع است.

مطابق با نامه‌ای که تصویر آن توسط معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری منتشر شده است؛ در شرایط عادی هیچ تفاوتی بین والدین (پدر یا مادر) در رسیدگی به امور تحصیلی فرزندان و اخذ مدارک و پرونده تحصیلی آنها وجود ندارد.

کد خبر 629015 برچسب‌ها خانواده زنان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خانواده زنان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۵۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد

وحید فراهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سال گذشته ۵۰ مدرسه در استان گلستان ساخته شد که از این تعداد ۴۹ مورد با مشارکت خیرین انجام شد.

وی افزود: با این تعداد پروژه توانستیم ۱۹۷ کلاس درس را تحویل دانش آموزان گلستانی دهیم.

مدیرکل توسعه و تجهیز و نوسازی مدارس استان گلستان گفت: برای ساخت ۵۰ مدرسه در استان مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی هایی که انجام دادیم سعی داریم طی ۶ ماه نخست امسال حدود ۴۰ پروژه دیگر به بهره برداری برسانیم و آنها را تحویل دانش آموزان گلستانی دهیم.

فراهی اظهار کرد: ۲۶ جشنواره خیرین مدرسه ساز استان گلستان ۳۰ اردیبهشت با حضور مسؤولان کشوری و استانی در استان برگزار خواهد شد.

کد خبر 6090474

دیگر خبرها

  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند