Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، محمد علی زلفی گل امروز در دوازدهمین نشست سراسری معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، مؤسسه‌های پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری، تاکید کرد: رؤسای دانشگاه‌ها و معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه‌ها بستر را برای حضوری شدن دانشگاه‌ها آماده کنند و خوابگاه‌ها، سلف سرویس‌ها و اماکن ورزشی را در صورت نیاز به تعمیرات بازسازی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: رؤسای دانشگاه‌ها از مدیران بودجه و تشکیلات دانشگاه خود بخواهند به سازمان مدیریت و برنامه ریزی مراجعه کنند، چرا که هماهنگ شده تا ۶ ماه مبالغی در ردیف بودجه و تجهیزات، در اختیار دانشگاه‌ها قرار گیرد تا دانشگاه‌ها برای بازسازی و تعمیر امکانات رفاهی به کار گیرند تا اگر دانشگاه‌ها به صورت حضوری بازگشایی شدند، مشکلی برای پذیرایی از دانشجویان نباشد.

به گفته وزیر علوم، با رایزنی که انجام دادیم، مقرر شد اعتباری را نیز به صندوق رفاه دانشجویان اختصاص دهند. خواهش من از رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم این است که از دانشگاه‌ها برای بازسازی، تعمیر خوابگاه‌ها و سلف سرویس‌ها حمایت کنند تا دانشگاه‌ها بتوانند از امکانات صندوق رفاه استفاده کنند.

وی با بیان اینکه دانشگاه ها بحث دیپلماسی علمی را با مرجعیت علمی در کنار هم ببینید، گفت: دیپلماسی علمی را به گونه‌ای جهت دهی کنید تا به مرجعیت علمی منجر شود و باید سعی کنیم این دو را تلفیقی داشته باشیم تا اثر هم افزایی آنها را که منجر به مرجعیت علمی می‌شود، ببینیم. در واقع برای اینکه دیپلماسی علمی به کمک دیپلماسی سیاسی کشور بیاید، باید از پتانسیل دانشگاه‌ها استفاده کنیم، برای کمک به دیپلماسی سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشورمان حتماً باید برنامه‌های مدون و قابل اجرایی داشته باشیم.

زلفی گل با بیان اینکه حدود ۳۰ درصد برون داده‌های علمی کشور ما با مشارکت بین‌المللی است، افزود: در شرایطی که رؤسای دانشگاه‌های ما باید تمام بودجه دانشگاه را صرف حقوق کنند، علی‌رغم این محدودیت‌ها باید به خدمت دانشگاهیان دست‌مریزاد گفت.

وزیر علوم به راهکارهای تقویت دیپلماسی علمی اشاره کرد و افزود: برای جواب این سوال نیاز است که علاوه بر مطالعه تطبیقی ملی، مطالعه تطبیقی فرا ملی نیز انجام شود و لازم است که دکتر سالار آملی، معاون بین الملل وزارت علوم لیست دانشگاه‌هایی که در این زمینه موفق عمل کردند را احصا کنند تا در اختیار سایر دانشگاه‌ها قرار گیرد.

به گفته وی، باید مطالعات تطبیقی ملی و فراملی انجام داده و ببینم سایر کشورها در زمینه تقویت دیپلماسی علمی چکار کرده‌اند تا دیپلماسی علمی را قوی کنند، باید یاد بگیریم، ما که تافته جدا بافته از دنیا نیستم، باید از تجربیات دنیا به نحو مطلوب استفاده کنیم.

وزیر علوم در پایان خاطر نشان کرد: باید بدانیم دیپلماسی علمی در چه عرصه‌هایی ممکن است، باید آن عرصه‌ها را احصاء کرده و برای آن برنامه‌ریزی داشته باشیم و می‌توانیم آن را بومی کرده و بر اساس امکانات خودمان از آن استفاده کنیم.

 

پربیننده ترین بدرقه پیکر علی لندی، قهرمان ملی و نوجوان ایثارگر ایذه ای + فیلم خبر جدید درباره لایحه رتبه‌ بندی معلمان ابهامات بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید مدارس چه زمانی حضوری می‌ شود؟ نتایج نهایی کنکور سراسری و ارشد کی اعلام می شود؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بودجه دانشگاه دیپلماسی علمی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۶۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: استادان دانشگاه، چشم‌وچراغ دانشگاه و جامعه هستند و موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد.

به گزارش مهر؛ محمدعلی زلفی‌گل ظهر شنبه در حاشیه کلنگ زنی یک طرح آموزشی دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران افزود: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند.

وی با بیان اینکه قوانین و مقرراتی وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برای وی ایجاد نمی‌شود، گفت: همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

زلفی گل اظهار داشت: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌های و ظرفیت‌های استادان دانشگاه نبوده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه یک عضو هیئت علمی باید نظم کلاس، و اخلاق حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، گفت: چنانچه یک عضو هیئت علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود و به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیئت‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

زلفی گل اظهار داشت: تعداد کمی از اساتیدی که در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند، بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند و خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اختصاص یک میلیارد تومان پژوهانه به استادان برگزیده کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • وزیر علوم : موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر