Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مشکل آب های سطحی در اهواز کم کم به یک معضل محیط زیستی تبدیل شده است. مشکلی که زندگی مردم را مختل کرده است. پس موضوع جمع آوری آب های سطحی و فاضلاب شهری استان خوزستان در دستور کار قرار گرفت. پروژه ای آب و فاضلاب استان برای شهر اهواز کلید خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جا بود که دانش بنیان ها همچون همیشه برای رفع مشکل با سلاح فناوری به میدان آمدند. چرا که برای حفر زمین نیاز به دستگاه های پیشرفته بود.

حفاری و لوله‌گذاری در محیط مسکونی از چالش های این طرح بود که دستگاه‌های حفاری مکانیزه میکروتونلینگ به‌عنوان راه‌حل فناورانه این مشکل مطرح شد.

متخصصان شرکت دانش‌بنیان تونل ساز ماشین طراحی و ساخت این دستگاه های حفاری پیشرفته را انجام می دهند. اقدامی که علاوه بر رفع نیاز داخل به کشورهای منطقه نیز کمک کرده است تا نیازشان را رفع کنند. این محصول دانش بنیان به کشورهایی چون آذربایجان و قطر صادر می شود. همچنین فناوری تولید آن را پیش از این کشورهای امریکا، آلمان، ژاپن و فرانسه داشتند که با این اقدام دانش بنیان ها ایران نیز در جمع این کشورها قرار گرفت.

با حمایت کارگروه تخصصی آب، خشکسالی، فرسایش و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری و تأکید بر به‌کارگیری ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور داخلی در رفع چالش‌ها، موجب انعقاد قرارداد با مجموعه توانمند داخلی شد. دستگاه میکرو تی بی ام با قطر حفاری 1200 میلی‌متر برای اولین بار در کشور با همت متخصصین داخلی، طراحی و ساخته شد و قرار است از این دستگاه بومی، در پروژه ملی جمع‌آوری آب‌های سطحی و فاضلاب شهری استان خوزستان استفاده شود.

حال با حمایت کارگروه تخصصی آب، خشکسالی، فرسایش و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری، از دستگاه حفاری مکانیزه میکروتونلینگ ایران ساخت، رونمایی شد.

این دستگاه قادر به کارگذاری لوله های با قطر هزار و 100 میلی متر است. این دستگاه برای اجرای خطوط انتقال فاضلاب در شهر اهواز طراحی شده است و استفاده از آن بسیاری از مشکلات سیستم فاضلاب شهری این شهر را رفع خواهد کرد. با این اقدام 60 درصد صرفه جویی ارزی نسبت به نمونه های مشابه خارجی صورت گرفت.

البته نکته مهم در کاربرد و طراحی این دستگاه این است که در هر منطقه ای با توجه به اطلاعات زمین شناسی و متناسب با ویژگی های خاک شناسی باید دستگاه طراحی و ساخته شود.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فاضلاب شهری دانش بنیان اهواز آب های سطحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۶۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، فرماندار ویژه مهاباد در پاسخ به پیگیری خبرگزاری صداوسیما گفت: مشکل صدور مجوز ساخت و ساز این زمین‌ها تا یک ماه آینده رفع می‌شود.

مالکان این زمین‌ها می‌گویند با وجود داشتن مدارک رسمی اجازه ساخت به آن ها داه نمی‌شود. این درددل شهروندان مهابادی ست که زمین هایشان روبه روی شهرک خانقاه در ورودی مهاباد ـ میاندوآب در بلاتکلیفی مانده است.

زمین‌هایی که قرار بود روزی سرپناه صاحبانشان شوند حالا بعد از گذشت سالها همچنان خالی و بدون ساخت و ساز باقی مانده است.

حتی با وجود داشتن مدارک رسمی هم از ساخت و ساز در این زمین‌ها جلوگیری می‌شود.

خبرگزاری صداوسیما وعده فرماندار مبنی بر رفع مشکل این زمین‌ها را در یک ماه آینده دوباره پیگیری می شود.

بیش از20 سال است که شهروندان مهابادی چشم انتظار صاحب خانه شدن و همت جدی مسئولان برای رفع مشکلاتشان هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • ساخت دستگاهی برای حفاری عمق تا ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس شناسی
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • مشکل شیرخشک‌های یارانه‌ای تا یک ماه آینده برطرف می‌شود
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان