Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ سید فخرالدین عامریان با اشاره به اینکه در حال حاضر برزیل سالانه حدود 4 تا 5 میلیارد دلار صادرات  به ایران دارد که با توجه به نیاز ایران، این واردات در حوزه کالاهای اساسی بوده است، اظهار داشت: در سوی مقابل میزان صادرات ایران به برزیل هم اکنون حدود 100 میلیون دلار است که اگر زیرساخت‌ها اصلاح شود، این ظرفیت وجود دارد که صادرات کالا از ایران به برزیل به 1 تا 2 میلیارد دلار افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تزار تجاری ایران و برزیل به نفع برزیلی‌ها مثبت است، عنوان کرد: در تلاش هستیم حقوق ورودی کالای ایرانی در گمرک برزیل را کاهش دهیم تا کالاهای ایرانی قدرت رقابت در بازار این کشور را داشته باشند.

رئیس هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل با تاکید بر اینکه باید یک توافق 2 جانبه‌ بین ایران و برزیل به منظور رسمی شدن تهاتر کالا بین 2 کشور صورت گیرد، گفت: به زودی این اتفاق رقم خواهد خورد،‌ با توجه به مشکلات بانکی موجود در حوزه صادرات، نیازمند رسمی شدن تهاتر کالا بین ایران و برزیل هستیم و امیدواریم بتوانیم به ازای نفت و مواد پتروشیمی نهاده وارد کنیم تا بدون نیاز به پرداخت پول مشکل به وجود آمده بانکی که ناشی از شرایط تحریمی است، برطرف شود.

عامریان با اشاره به اینکه پنج سال از تاریخ تاسیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل می‌گذرد، گفت: قرار است هفته دوم آبان ماه سال جاری با هیئتی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل سفری به سائوپائولو داشته باشیم و در این راستا جلسه‌ای با نمایندگان پارلمان برزیل و برخی از وزرای دولت این کشور برگزار کنیم.

وی تاکید کرد: هر دو سفیر ایران و برزیل در کشورهای هدف، همکاری های بسیاری را در دستور کار قرار داده اند تا روابط سیاسی و اقتصادی دو کشور با یکدیگر بهتر از قبل پیش برود و مراودات سیاسی و تجاری ایران و برزیل توسعه یابد.

رئیس هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل ادامه داد: علاوه بر این قصد داریم نمایشگاهی از کالاهای ایرانی را در برزیل برپا کنیم و با توجه به روند واکسیناسیون کرونا در کشور و نیز اینکه به مرور زمان شرایط تجاری همچون گذشته به روال عادی باز خواهد گشت، امیدوار هستیم شرایط بهتری را در راستای تجارت کالا بین ایران و برزیل تجربه کنیم.

ضرورت رفع خودتحریمی ها به منظور فعالیت هرچه بهتر اقتصادی

عامریان با اشاره به اینکه باید خودتحریمی‌ها در داخل کشور به منظور انجام هرچه بهتر فعالیت های اقتصادی برطرف شود، عنوان کرد: وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت،‌ وزارت امور اقتصادی و دارایی و نیز وزارت جهاد کشاورزی باید به تصمیم واحد و اثرگذاری در حوزه واردات و صادرات کالا دست یابند، در غیر این صورت چالش موجود همچنان پابرجا خواهد بود.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: برزیل ایران صادرات دلار تجارت ایران و برزیل اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل بین ایران و برزیل کالا بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۸۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ درخواست عجیب روسیه از ایران

 

به گزارش تابناک، یک مقام مسئول گفت: هیات‌های روسی در ششمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو در بحث خدمات فنی و مهندسی، دارویی و پزشکی و هایتک از ما کمک خواستند و این اتفاق بسیار نادر است.

روشن یکتا، نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه در برنامه «تهران ۲۰» اظهار داشت: چهارشنبه «۱۲ اردیبهشت ماه»، اختتامیه ششمین دوره نمایشگاه ایران اکسپو برگزاری می شود. خوشبختانه مجریان آن توانسته‌اند ضعف‌های دوره‌های گذشته را کاهش دهند.

او در ادامه بیان کرد: کشورهایی از جمله روسیه، آفریقا، چین و غیره در این نمایشگاه دعوت شده بودند. تقریباً هم سرمایه‌گذاران داخلی و هم خارجی از این نمایشگاه استقبال ویژه‌ای داشتند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه عنوان کرد: در این نمایشگاه در حوزه بخش خدمات فنی و مهندسی و همچنین در بحث ترانزیت نیز تفاهم نامه‌ای منعقد شد.

او اظهار کرد: هیات‌های روسی در بحث خدمات فنی و مهندسی، دارویی و پزشکی و هایتک از ما کمک خواستند. آنها استقبال خوبی نشان دادند. این اتفاق بسیار نادریست و می توان بگویم قطعاً دیپلماتیک ما نسبت به گذشته موثرتر بوده است.

نایب رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه گفت: امیدواریم بتوانیم که در دوره‌های بعدی و پس از این جلساتی که توافق داشتیم اجرا کنیم و همچنین بتوانیم از رسمیت فارغ التحصیلان ما بیشتر استفاده کنند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی ایران + فیلم