Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-01@23:23:08 GMT

هر کیسه سیمان تیپ دو حدود ۲۵ هزار تومان

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۱۸۲۸۶

هر کیسه سیمان تیپ دو حدود ۲۵ هزار تومان

بورس کالای ایران دیروز میزبان عرضه یک میلیون و ۱۳۳ هزار و ۹۹۴ تن سیمان تیپ یک و دو از سوی ۶۰ شرکت سیمانی بود. میانگین قیمت سیمان پاکتی روز گذشته به ۵۰۱ تومان در هر کیلوگرم رسید که به این ترتیب هر کیسه سیمان ۵۰ کیلوگرمی روی رقم ۲۵ هزار تومان قرار گرفت.

در معاملات دیروز سیمانی‌ها در بورس کالا همچون هفته گذشته ۴۷ درصد سیمان پاکتی در قیمت پایه معامله شد به عبارت دیگر از مجموع ۷۲۳ هزار و ۹۶۰ تن سیمان تیپ دو (فله و پاکتی) عرضه شده در روز گذشته ۳۱۷ هزار و ۴۶۰ تن در قیمت پایه معامله شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قابل ذکر است روز گذشته سیمان شرکت بین المللی ساروج بوشهر، ساروج اصفهان، سیمان اردستان، ارومیه، استهبان، اصفهان، ایلام، آباده، آبیک، آذر آبادگان خوی، آرتا اردبیل، باقران، بجنورد، پیوند گلستان، تهران، توسعه ماهان کرمان، جوین، خاش، خزر، خمسه، خوزستان، داراب، دشتستان، دورود، زابل، زاوه تربت، زنجان، ساوه، سپاهان و سپهر قیر و کارزین در بورس کالا عرضه شد.

همچنین شرکت‌های سیمانی شاهرود، شرق، شمال، صوفیان، غرب، فارس، فارس نو، فراز فیروزکوه، فیروزکوه، قائن، کارون، کاوان بوکان، کردستان، کرمان، کویر کاشان، کیاسر، لار سبزوار، مازندران، ممتازان کرمان، منددشتی، نیزار قم، هرمزگان، هگمتان، یاسوج، صنایع سیمان سامان غرب، صنایع سیمان شهرکرد، صنایع سیمان گیلان سبز، صنایع سیمان نهاوند، کارخانجات سیمان لامرد و مجتمع سیمان غرب آسیا نیز محصول خود را روی تابلو معاملات بردند.

امروز نیز سیمان پوزولانی و پوزولانی ویژه، تیپ یک، دو و پنج، سفید، پرتلند آهکی، مرکب شرکت‌های سیمان آذر آبادگان خوی، استهبان، آرتا اردبیل، اکباتان، بهبهان، تهران، توسعه ماهان کرمان، خاش، خمسه، خوزستان، دورود، زابل، زنجان، ساوه، سفید ارومیه، سفید شرق، سفید نی ریز، شرق، صوفیان، عمران انارک، غرب، فارس، قائن، لارستان، مازندران، ممتازان کرمان، هگمتان، کردستان، کرمان، صنایع سیمان سامان غرب، کارخانجات سیمان لامرد و مجتمع سیمان غرب آسیا در تالار اختصاصی سیمان عرضه خواهند داشت.

به گفته کارشناسان و مسئولان، عرضه‌های گسترده سیمان در بورس کالا به‌طور همزمان منفعت تولیدکننده، مصرف‌کننده و سهامداران شرکت‌های سیمانی را در پی داشته و در این میان تنها افرادی که سال‌ها از رانت قیمتی دولتی و بازار آزاد سیمان بهره برده اند، زیان می‌کنند.

از ابتدای عرضه سیمان در بورس کالا که به تاریخ ۹ خرداد ماه بر می‌گردد در مجموع ۱۲ میلیون و ۵۲ هزار و ۴۲۴ تن سیمان در بورس کالا عرضه شد که با تقاضای ۱۳ میلیون و ۳۳۰ هزار و ۱۵۰ تنی همراه و در پایان ۹ میلیون و ۶۶۷ هزار و ۵۸۰ تن آن مورد معامله قرار گرفت.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کیسه سیمان کیسه کیسه هوا کیسه صفرا بورس کالا صنایع سیمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۸۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟

به تازگی در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ را اصلاح کردند اما این موضوع چه تاثیری بر بورس دارد؟

به گزارش ایسنا، بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ درخصوص دریافت مالیات برای اشخاص حقوقی و حقیقی است که توسط نمایندگان در روزهای اخیر اصلاح شده است، محمدرضا فلفلانی کارشناس بازار سرمایه درخصوص اینکه اصلاح این تبصره چه تاثیری در افزایش جذب سرمایه در بورس و بهبود وضعیت این بازار دارد به ایسنا گفت: همیشه یکی از دغدغه هایی که فعالان اقتصادی در فضای اقتصادی کشور داشتند این بوده که چطور بنگاه های اقتصادی، شرکت های تولیدی و خدماتی را بتوانند به سمت شفافیت در صورت های مالی سوق داده و بتوانند از حرکت شرکت ها به سمت شفافیت حمایت کنند.
وی ادامه داد: برای اینکه این اتفاق بیفتد و مشوقی برای شفافیت داشته باشیم قوانین و مقرراتی از گذشته در این زمینه وجود داشته است.

بازار سرمایه بستر شفافیت است

به گفته این کارشناس، بازار سرمایه کشور می تواند بستر شفافیت باشد و قاعدتا در فضای قانون گذاری و سیاست گذاری کلان کشور یکسری مشوق هایی به شرکت هایی که در بازار سرمایه پذیرش می گیرند ارائه می شود.
فلفلانی افزود: یکی از این مشوق ها قاعدتا یکسری معافیت های مالیاتی است، یکسری امکاناتی برای تامین مالی و ... است و وقتی شرکتی می خواهد وارد اکوسیستم بازار سرمایه شود و پذیرش بگیرد تا سهام آن شرکت به عموم مردم عرضه شود و تبدیل به سهامی عام شود یکسری الزاماتی که سازمان بورس تعیین کرده است را رعایت کند. 
وی یادآور شد: یکی از این الزامات شفافیت در حوزه مالی است و شرکت ها با توجه به زیرساخت هایی که ایجاد می کنند به سمت شفافیت سوق داده می شوند و در قبال آن می توانند از یکسری معافیت ها بهره مند شوند.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: موضوعی که اخیرا مطرح شده بود این بود که این معافیت ها حذف یا کمرنگ شوند که در جلسه مجلس برگزار شد و این موضوع مورد بررسی قرار گرفت، قرار بر این شد که آن معافیت ها و مشوق ها همچنان وجود داشته باشد.
وی متذکر شد: با توجه به اینکه شرکت ها می توانند از قبال شفافیتی که ایجاد می کنند هم در تامین مالی شرکت اتفاق های مثبتی رقم می خورد هم می توانند از یکسری معافیت های مالیاتی هم بهره مند شوند. 

وجود معافیت ها عرضه اولیه ها را در بورس بیشتر می‌کند

فلفلانی گفت: پیش بینی می شود وجود این معافیت ها موجی از افزایش تقاضا در خصوص عرضه اولیه رقم بخورد به این معنا که شرکت ها و بنگاه های اقتصادی علاقمند باشند که سهام شان را در بازار سرمایه کشور عرضه کنند و اگر تابلوی معملات هم در کنار این موضوع رونق داشته باشد فضای نسبتا خوبی حاکم خواهد شد.

الزام‌های مالیاتی،‌ شرکت‌ها را به سمت بورس سوق می‌دهد

وی تاکید کرد: اخیرا شاهد سخت‌گیری‌هایی هم در حوزه مالیات و اداره دارایی بودیم، این موضوع می‌تواند شرکت‌ها را به سمت شفافیت سوق دهد، به نظر می‌رسد بنگاه‌های اقتصادی در حال حاضر به خاطر قوانین مالیاتی کشور ملزم به داشتن یکسری شفافیت‌هایی هستند احتمالا با خود فکر می‌کنند که حالا که این شفافیت‌های مالی را دارند از مزایای آن نیز استفاده کنند، مزایا در صورتی به این بنگاه‌ها اعطا می‌شود که در بازار سرمایه کشور بتوانند سهامشان را عرضه کنند بنابراین این موضوع می‌تواند در بلند مدت موجی را ایجاد کند که شرکت‌ها علاقه‌مند به عرضه سهام در بازار بورس باشند و این موضوع فضای مثبتی را در اکوسیستم اقتصادی کشور رقم بزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • ۵۰ دستگاه کامیونت فورس در بورس کالا عرضه می‌شود
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا