Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، علی نصیری سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران عصر امروز در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران در سالن جلسات استانداری تهران اظهار کرد: حسب مصوبه جلسه گذشته و در راستای پویش واکسیناسیون عمومی در شهر تهران، شهرداری تهران ظرفیت تزریق ۲۰۰ هزار دوز را وعده کرد اما در عمل ظرفیتی بالغ بر ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار دوز به میدان آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به راه‌اندازی ۱۶ مرکز واکسیناسیون تجمیعی، ۳ مرکز واکسیناسیون خودرویی و ۱۰ مرکز سیار، افزود: ۱۳۱ واکسیناتور همزمان از ۸ صبح الی ۸ شب فعالیت دارند و در حال حاضر زیرساخت لازم واکسیناسیون مناطق تجمع گروه‌های آسیب پذیر نیز فراهم شده است.

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بیان کرد: مراکز سیار نیز به این دلیل ۱۰ مورد است که بیش از این بانک اطلاعاتی در خصوص گروه‌های آسیب پذیر موجود نیست.

نصیری با اشاره به موضوع واردات واکسن جانسون اند جانسون، گفت: گروه هدف معتادان و کارتن خواب‌های شهر تهران که در فاز اول ۱۲ هزار نفر مخاطب ما هستند، ۶ هزار نفر بی‌هویت می‌باشند که برای اسکن قرنیه نیز فرار می‌کنند چون گمان و ترس از دستگیری دارند.

وی با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی برای تزریق دوز واکسن به این گروه هدف آسیب‌پذیر و اعلام آمادگی از سوی شهرداری تهران، تصریح کرد: شهرداری تهران به عنوان بازو اجرایی ستاد کرونا استان تهران آمادگی دارد هر تصمیمی را عملیاتی کند.

انتهای پیام/ش

منبع: فارس

کلیدواژه: علی نصیری واکسیناسیون گروه های آسیب پذیر آسیب پذیر شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۸۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است که عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) شناخته می‌شود، روتاویروس نیز یک ویروس بسیار مسری است که موجب اسهال در کودکان می‌شود.

دکتر عبدالجبار ذاکری افزود: واکسن روتاویروس در سنین دو، چهار و۶ ماهگی و همچنین واکسن پُنوموکوک در سنین دو، چهار و ۱۲ ماهگی به کودکان تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در هرمزگان

باکتری پنوموکوک می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت، اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس، مننژیت، استئومیلیت، آرتریت سپتیک، اندوکاردیت، پریتونیت، پریکاردیت، سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی