Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@11:11:25 GMT

بخش کبگیان بویراحمد از بن بست خارج می شود

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۱۹۶۰۲

بخش کبگیان بویراحمد از بن بست خارج می شود

به گزارش ایرنا، مهدی روشنفکر روز یکشنبه به همراه برخی از مسئولان و مدیران استانی  در بازدید از بخش کبگیان بویراحمد اظهار داشت: با توجه به تصمیم های کارشناسانه و برنامه‌های در دست اقدام حوزه راهسازی، با اتصال این بخش به محورهای اصلی، مشکل بن بست بودن این منطقه جغرافیایی بزودی برطرف می شود. ‌

وی افزود: با توجه به اینکه بخش کبگیان از ظرفیت های کم نظیر کشاورزی برخودار است، مطالعات احداث سد چیتاب در تنگه «پراِشکَفت» تصویب و در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی بیان کرد:یکی از خواسته های به حق مردم این منطقه ایجاد شهرک صنعتی، توسعه ایستگاه‌های پمپاژ آب، بندهای انحرافی و شبکه‌های آبیاری کشاورزی است که در کمترین زمان بررسی و اقدام می شود.

روشنفکر عنوان کرد:برغم شرایط تحریم ومشکلات فروش نفت، اقدامات در خور توجهی برای پیشرفت، آبادانی و رفع مشکلات مردم  بخش کبگیان انجام گرفته است.

وی ابراز داشت:برخی پروژه‌های در دست اقدام  بخش کبگیان تا ۲ برابر مبلغ مصوب، افزایش اعتبار داشته است که این موضوع در تسریع روند کار تاثیر گذار است.


نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی در خصوص مطالبات فرهنگیان نیز تصریح کرد: مطالبات فرهنگیان در حوزه رتبه بندی و همسان سازی را با حمایت سایر نمایندگان در کمیسیون تخصصی مطرح و با درخواست حضوری از ریاست جمهوری خواهان حل و فصل آن برای همیشه شده‌ایم که بزودی شاهد خروجی مثبت آن خواهیم بود.
رییس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بویراحمد نیز در این بازدید گفت: باتخصیص اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد تومان ۲ طرح کارآفرینی در روستاهای گردوه و سرچنار ایجاد شده که در ترغیب جوانان مستعد بخش برای تخصیص و اجرای طرح‌های زود بازده و اشتغال اثر گذار خواهد بود.

روح الله وحدتی افزود:رونق کارگاه های زودبازده نقش مهمی در کاهش اشتغال و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهر دارد.
همچنین جلسه شورای اداری بخش کبگیان در مسجد جامع شهر چیتاب برگزار و بخشدار کبگیان، رئیس شورای شهرچیتاب و چندین نفر از فرهنگیان و معتمدین، مشکلات و مطالبات مردم را مطرح کردند.
در ادامه مسئولان کهگیلویه و بویراحمد از روستاهای آبزالو، آب گرمک، صالحان و دروهان و نقاره خانه بازدید کردند.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد کشاورزی حسین کلانتری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد کشاورزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد کشاورزی حسین کلانتری بخش کبگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۹۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد منتخب مجلس دوازدهم گفت: در صورتی که به قرآن توجه شود شاهد خیلی از مسایل و مشکلات امروزی جامعه نخواهیم بود و به دادگاه و پاسگاه نیاز نخواهیم داشت.

محمد بهرامی چهارشنبه شب در یک محفل قرآنی و در جمع برخی از فعالان قرآنی شهر یاسوج افزود: در خصوص مشارکت همه مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در انتخابات ۱۱ اسفند به خصوص مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون که در سطح کشور بالاترین مشارکت را داشتند، تقدیر و تشکر می کنم.

وی اظهار کرد: امیدوارم برخی از مسئولان این مردم را که با انگیزه بالا و اعتماد پای کار آمد و مشارکت بالایی را رقم زدند، پشیمان نکنند.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون به نمایندگی بعنوان قدرت نگاه نکردم، خاطرنشان کرد: یک خوشنامی قبل از مجلس دارم امیدوارم خداوند کمک کند که این خوشنامی که خدمت به مردم است، بماند.

بهرامی تصریح کرد: در مسیر خدمت به مردم نیاز به حمایت همه دارم، این جریان مربوط به قومیت، جریان سیاسی و گروه خاصی نیست بلکه جریان مردمی و متعلق به همه مردم است و تاکنون سعی کردم نگاه و رفتار ما مردمی باشد.

وی ادامه داد: خیلی از مشکلات در حوزه فرهنگی و نرم است که اگر از قرآن مجید الگو بگیریم بهترین الگو برای ماست.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون عنوان کرد: دو موضوع که دنیا بعنوان فرهنگ غنی به آن توجه کرده انسان محوری و علم محوری است و در این زمینه باید از همه داشته های که داریم استفاده کنیم.

بهرامی تاکید کرد: مشکل جامعه ما اینست که کمتر به مسایل قرآنی توجه می شود و در صورتی که به قرآن توجه شود شاهد خیلی از مسایل و مشکلات امروزی جامعه نخواهیم بود و به دادگاه و پاسگاه نیاز نخواهیم داشت.

وی اظهار کرد: در گذشته ارزش‌های بین شورا و شهرداری بود که الان یا گیر نمی آیند و یا کم رنگ شده اند.

منتخب شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس دوازدهم گفت: چرا اگر مسئولان و دستگاه‌ها ناکارآمد هستند به پای دین نوشته می شود، باید برای جوانان و نسل امروزی تشریح و تبیین شود که راه خیر و صواب همین راه قرآن و دین است.

بهرامی افزود: طی کردن راه توسعه ناشی از حوزه فرهنگی است و در این حوزه اصل قرآن و مسایل قرآنی است.

همچنین سید الیاس چراغ زاده از فعالان قرآنی در این نشست با بیان اینکه دغدغه اصلی مردم هم اکنون معیشت است، گفت: از آنچه ضربه می خوریم تهاجم فرهنگی غرب است که آثار مخربی را برجای گذاشت و یکی از دلایل این مسأله فاصله گرفتن از قرآن است.

وی خطاب به منتخب شهرستانهای بویراحمدی دنا و مارگون افزود: در مجلس شورای اسلامی روحیه فرهنگی خود را حفظ کرده و قرآن را یاری کنید.
علی نسب یکی دیگر از فعالان قرآنی نیز گفت: تقاضای فعالیت های قرآنی در سطح ملی داریم و نیاز است که مدیران بیشتر به قرآن توجه داشته باشند.
جلالی از فعالان قرآنی در ادامه با بیان اینکه دغدغه های قرآنی، فرهنگ قرآنی و خدمت به مردم باید مدنظر مسئولان باشد، گفت: خدمت به مردم دغدغه قرآن و فرهنگ قرآن است.

وی افزود: تا چشم بر هم بزنیم چهار سال دوره نمایندگی مجلس تمام می شود بنابراین آنچه می تواند در راستای اشاعه و توسعه فرهنگ قرآنی انجام دهید.
جلالی بیان کرد: اگر به قرآن و فرهنگ قرآنی توجه می شد این همه مشکلات بخصوص مشکلات معیشتی، مسایل اجتماعی و فساد اقتصادی در جامعه نداشته ایم.

این فعال قرآنی تصریح کرد: همه ما مسئول هستم و وظیفه داریم در حوزه قرآنی کار کرده و در اشاعه فرهنگ قرآنی بتوانیم ادای دین کنیم.

حسنی یکی دیگر از فعالان قرآنی نیز گفت: هر که می‌گذرد از قرآن عقب تر می مانیم و باید طوری عمل کنیم که این عقب ماندگی را جبران کرد. بهترین جا برای ترویج فرهنگ قرآنی مدرسه است و باید جلوی بی سوادی و ضعف قرآنی در مدارس گرفته شود و آموزش و پرورش تلاش ها و فعالیتهای بیشتری در این زمینه داشته باشد.

وی بیان کرد: مجلس دوازدهم می تواند به آموزش قرآن توجه بیش از پیش داشته باشد.

به گزارش ایسنا، همچنین گودرز خلفی از دیگر فعالان قرآنی با نامید بر عملکرد آموزش و پرورش در سطح کلان گفت: باید به رشته های فنی و مهندسی و علوم انسانی بیشتر توجه شود مدرک گرایی در دانشگاه‌ها کنترل شود.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • منافع مردم سادات محمودی اولویت مسئله سد «خرسان ۳» است
  • ۵۰ مصوبه برای حل مشکلات شرق شهرستان اصفهان
  • اتخاذ بیش از ۵۰ مصوبه برای حل مسائل و مشکلات شرق شهرستان اصفهان
  • طلسم پروژه انتقال زندان زرند به خارج از شهر شكست/قول تخصيص بودجه
  • ضرورت انتقال زندان به خارج از شهر زرند
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • ببینید | بازدید دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران از نمایشگاه محصولات نظامی روسیه
  • فتوایی که درباره اگزوز خودرو صادر شد!
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • لزوم زنده نگه‌ داشتن هنرهای بومی قزوین با آموزش آن به نسل جوان