Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد بهار آرا، رئیس انجمن سلولی تکوینی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه انجمن سلولی تکوینی ایران ، انجمن جدیدی است، اظهار کرد:  یکی از اهداف این انجمن  شناسایی نیاز‌های روز دانشجویان رشته‌های سلولی تکوینی در مقاطع ارشد و دکتری تخصصی با اولویت بررسی محتوی دروس و ارائه نقطه نظرات و مشاوره‌های تخصصی به وزارت علوم و سایر ارگان‌های ذیربط برای بازنگری و ارائه دروس مناسب ولازم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: امروزه علوم مختلف زمینه‌های بسیار مشترکی یافته اند و فعالیت‌های بین رشته‌ای گسترش و اهمیت زیادی پیدا کرده است، همچنین در جلسات مشترکی که بین انجمن‌های مختلف مصوب وزارت علوم برگزار می‌شود، به دنبال طراحی و پیشنهاد رشته‌های جدید هستیم که کارآمدی بهتری در بازار کارفعلی داشته باشند و بتوانند به نیاز‌های جامعه پاسخ مناسب بدهند و به این ترتیب موضوع اشتغال دانش آموختگان این رشته‌ها تا حدودی مرتفع شود.

بهار آرا ادامه داد: در این راستا همچنین به دلیل رابطه نزدیک بین برخی رشته گرایش‌های تخصصی موجود در دانشگاه علوم پزشکی و رشته‌های سلولی تکوینی که  توسط وزارت علوم ارائه می‌شود نظیر بافت شناسی، جنین شناسی و مهندسی سلول و بافت نگرش وجود دارد، به دنبال برنامه ریزی و هدف گذاری برای فعالیت در بخش‌های مشترک بین این دو مجموعه هستیم تا فاصله نامعقول بین این رشته‌ها در وزارت علوم و دانشگاه علوم پزشکی کم شود.

او گفت: بسیاری از فارغ التحصیلان در رشته‌های سلولی تکوینی در حال حاضر در دانشگاه‌های علوم پزشکی مشغول به کار هستند، همچنین خدماتی که در دانشگاه علوم پزشکی ارائه می‌شود، می‌تواند برای دانشجویان سلولی تکوینی بسیار مفید باشد. امیدواریم این جلسات که در مراکز تحقیقاتی و با حضور انجمن‌های علمی برگزار می‌شود افزایش یابد تا دانشجویان، فارغ التحصیلان، اعضای هیأت علمی و پژوهشگران از نتایج آن بهره‌مند شوند.

او اظهار کرد: وبینار‌های تخصصی برای انتقال دانش و هم اندیش‌های علمی مشترک که در طول سال به طور مستمر در حال برگزاری، در حال افزایش است. سال گذشته تقریباً ۱۲ مجموعه سمینار تخصصی مشترک بین انجمن سلولی تکوینی ایران و مرکز تحقیقات رشد و تکامل دانشگاه علوم پزشکی تهران با سخنرانی اساتید وزارت علوم و دانشگاه آزاد و دانشگاه علوم پزشکی اجرا شد.

رئیس انجمن سلولی تکوینی ایران، افزود: موضوع مهم دیگر انجام طرح‌های تحقیقاتی به صورت مشترک است. هر پژوهشی انسانی که انجام می‌شود شامل ۳ مرحله است، ابتدا فاز آزمایشگاهی که هم دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم و هم دانشگاه علوم پزشکی آن را انجام می‌دهند، مثلاً برای ساخت یک واکسن، در این فاز تحقیقات اولیه انجام می‌شود.

بهار آرا ادامه داد: فاز بعد، مرحله مطالعات حیوانی است که مطالعات تجربی روی حیوانات انجام می‌شود که این تیپ تحقیقات نیز در هر دو مجموعه‌های مرتبط با وزارت علوم و دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام می‌شود. فاز انسانی، آخرین فاز است که باید در مجموعه‌های کلینیکی تست شده و نوع مناسب استفاده برای جوامع انسانی بررسی شود که به صورت تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی و با همکاری متخصص مربوطه انجام می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سلول درمانی انجمن علمی دانشگاه علوم پزشکی وزارت علوم انجام می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۰۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان

به گزارش­ ­­­­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­دکتر پروانه کریم‌زاده افزود:­­ در این دوره از کنگره ۱۵ پنل علمی طراحی شده که با حضور اساتید جوان و اساتید مجرب و پیشکسوت برگزار خواهد شد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی­ در این مراسم از برگزاری سالانه کنگره مغز و اعصاب کودکان در استان‌های مختلف ­ابراز خرسندی کرد و گفت: این تصمیم ارزنده گرفته شد تا از تمام اعضای انجمن مغز و اعصاب کودکان حمایت شود. زالی تصریح کرد: فارغ‌التحصیلان این رشته علاوه بر اینکه افراد برجسته‌ای هستند، در حوزه علمی و آکادمیک نیز می‌درخشند، چراکه این رشته بسیار پیچیده، داینامیک و دائم در حال تغییر است. از طرفی انعطاف‌پذیری رشته برای پذیرش نوآوری‌های ملی در عرصه جهانی نیز زبانزد است. دکتر زالی با تاکید بر اینکه برای موفقیت در این رشته پزشکی به صبر و متانت بسیاری نیاز است، گفت: از همین‌رو فارغ‌التحصیلان و متخصصان این رشته افراد برجسته در امر اخلاق هم هستند. وی در پایان از دوران پربار شاگردی خود در محضر استاد غفرانی یاد کرد و خود را به خانواده پرافتخار بیمارستان مفید متعلق دانست. در ادامه این مراسم ­دکتر محمود محمدی رئیس بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان، انجمن مغز و اعصاب کودکان را یکی از منسجم‌ترین انجمن‌های علمی با اهداف مشترک خواند. بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان از امروز در مرکز قلب تهران به میزبانی ­دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شده و تا سه روز آینده­ ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان