Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مسعود خاندایی معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان سطح پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی سال گذشته را ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان برشمرد و گفت: این رقم  امسال‌ به سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان رشد کرده است.

وی اظهار کرد: تا پیش از سال ۱۴۰۰، سهمیه تسهیلات مشاغل خانگی شهرستان کاشان برای مشاغل مستقل و پشتیبان بین ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کاشان گفت: ۳۰ درصد از این تسهیلات که نزدیک به یک میلیارد تومان است برای مشاغل مستقل و بقیه (۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون) نیز برای مشاغل پشیتبان بین دستگاه‌های اجرایی از جمله اداره‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، جهاد کشاورزی، صنعت معدن و تجارت که برای مشاغال خانگی مجوز صادر می‌کنند، تقسیم‌بندی شده است.

خاندایی با اشاره به نشست روز گذشته کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کاشان خاطر نشان کرد: با تشکیل کمیته‌ای در فرمانداری ویژه این شهرستان، قرار شده تا ۲۰ مهر امسال تمامی تسهیلات در اختیار این خطه جذب شود.

وی، قالیبافی، دوخت لباس، عروسک‌سازی و سفالگری را از جمله مشاغل خانگی در کاشان عنوان کرد و گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه با نرخ چهار درصد و بازپرداخت پنج ساله به متقاضیان مشاغل خانگی واگذار خواهد شد.

دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کاشان اظهار کرد: باتوجه به اینکه تسهیلات مشاغل خانگی یارانه‌ای است، افرادی که یک‌بار از آن بهره‌مند شده‌اند دیگر نمی‌توانند دریافت کنند، مگر آنکه طرح توسعه‌ای داشته باشند.

به گفته وی، ۳۰ درصد ثبت نام تسهیلات مشاغل خانگی در امسال  انجام شده که مراحل آن تایید و برای دریافت وام به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند.

خاندایی تصریح کرد: در صورتی که برخی متقاضیان دریافت تسهیلات خانگی به دلیل‌های مختلف از جمله برگشت چک بانکی نتوانند از این تسهیلات بهره‌مند شود، افراد دیگری به عنوان جایگزین به بانک‌های عامل معرفی خواهندشد.

وی اظهار امیدواری کرد: امسال نیز تسهیلات مشاغل خانگی به طور کامل و حتی ۱۲۰ درصد در شهرستان کاشان جذب شود، چرا که با تشکیل پرونده‌های بیشتر، می‌توان از تسهیلات دیگر شهرستان‌ها که توانایی جذب ندارند استفاده کرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان تاکید کرد: در این شهرستان با بینش و آگاهی از افراد درخواست‌کننده تسهیلات حمایت و البته نظارت می‌شود؛ بر این پایه از طرح‌های دریافت‌کنندگان وام بازرسی به عمل می‌آید و تاکنون حتی یک مورد تخلف نیز در این ارتباط وجود نداشته است.

نزدیک به یک هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و ۱۳ شهرک، ناحیه و منطقه صنعتی در کاشان وجود دارد.

کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر، پرجمعیت‌ترین شهر اصفهان پس از مرکز این استان و بیست و هشتمین شهر پرجمعیت ایران محسوب می‌شود.

این شهرستان دارای نخستین تمدن یکجانشینی و شهرنشینی به قدمت محوطه باستانی سیلک (افزون بر هفت هزار سال) است و در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.


منبع:ایرنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تسهیلات مشاغل خانگی سفالگری تسهیلات مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۱۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محسن مولوی ظهر پنج شنبه در نشست هم اندیشی نمایندگان تشکلات کارگری و کارفرمایی استان با نماینده معزز ولی فقیه در استان چهارمحال وبختیاری اظهار کرد: لازم است نظارت‌ها در استان بیشتر می‌شود تا از پول پول، پاشی جلوگیری شود، تسهیلات در جای واقعی خود هزینه شود و اگر انحرافاتی بود حتماً برخورد لازم انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در حوزه مشاغل خانگی سال گذشته بیش از ۱۲۷ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به ۱۸۰۸ نفر در سطح استان پرداخت شده است، خاطر نشان کرد: بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ مجوز رایگان مشاغل خانگی صادر شد و به همین خاطر امسال حتماً به دنبال ایجاد بازارچه مشاغل خانگی هستیم تا افراد که مشکل مکان و فروش برای فروش محصولات دارند، مشکلشان مرتفع شود.

مولوی افزود: به افرادی که در بازارچه شرکت می‌کنند، تسهیلات تعلق می‌گیرد تا بخش اعظم از تأمین منابع مورد نیاز را تأمین کنیم.

وی با اشاره به نهادینه کردن فرهنگ کار و کارفرمایی در سطح استان، یادآور شد: حتماً در حوزه ایجاد اشتغال و رفع معضل بیکاری می‌تواند این گام اثر گذار باشد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی از راه اندازی شورای عالی بخش تعاون در سطح استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و بیان داشت: از طریق شورای عالی بخش تعاون می‌توان بخش تعاون در سطح کل استان ساماندهی شود.

وی با بیان اینکه تعاون دومین بخش اقتصادی نظام مقدس جمهوری اسلامی است گفت: با ایجاد تعاون می‌توان مشارکت مردم را فضای اقتصادی فراهم کنیم و درآمد در سطح استان از طریق بخش تعاون به سمت طرح‌های اشتغال زا هدایت شود.

مولوی اذعان داشت: راه اندازی شرکت تعاونی دانش بنیان‌های جدید و شرکت‌های تعاونی که اقشار ضعیف جامعه از طریق آن بتواند به درآمد برسند، در سال ۱۴۰۳ پیگیری می‌شود.

کد خبر 6088574

دیگر خبرها

  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • لزوم تعیین تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • لزوم تعیین و تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان