Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@10:02:08 GMT

شرایط حضوری بودن امتحانات پایان ترم

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۲۱۶۸۷

معاون آموزشی وزیر علوم درباره شرایط حضوری بودن امتحانات پایان ترم دانشگاه‌ها و زیرساخت های الکترونیکی دانشگاه ها گفت: با تکمیل واکسیناسیون دانشجویان، بخشی از امتحانات حضوری خواهد بود. ناطقان: علی خاکی صدیق درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون اساتید و کارکنان گفت: به صورت دقیق آماری از واکسیناسیون اساتید و کارکنان دانشگاه‌ها نداریم ولی به صورت تقریبی اکثریت اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و کارکنان وزارت علوم دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و تعدادی از افراد باقی مانده‌اند که قرار است دوز دوم را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: برآورده اولیه ما این است که بیش از ۵۰ درصد دانشجویان نیز واکسینه شده‌اند البته هنوز آمار دقیق آن را از وزارت بهداشت در این خصوص نگرفته‌ایم.

دانشگاه‌ها در زمینه زیرساخت‌های آموزش الکترونیکی مشکلی ندارند

معاون آموزشی وزارت علوم درباره زیرساخت‌های آموزش الکترونیکی دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید نیز افزود: برای آموزش الکترونیکی دانشگاه‌ها مشکل خاصی ندارند و اکثر آنها نرم افزار و کارشناس لازم در این خصوص را دارند، و مشکلی برای آموزش الکترونیکی نداریم.

خاکی صدیق درباره اینکه چه زمانی دانشگاه‌ها حضوری خواهد شد یاد آور شد: اگر دانشجویان دو دوز واکسن را تزریق کرده و بیشتر آنها نیز بومی بوده و نیازی به خوابگاه نداشته باشند و مشکلی ایجاد نشود احتمالاً اواخر ترم جدید دانشگاه‌ها در مناطق مختلف کشور با اخذ مجوزهای لازم از ستاد کرونا منطقه خود، می‌توانند برخی از کلاس‌ها یا کارگاه‌هایشان را به صورت حضوری برگزار کنند.

وی خاطرنشان کرد: البته این بیشتر شامل دانشگاه‌هایی مانند فنی و حرفه‌ای و جامع علمی کاربردی می‌شود که دانشجویان آنها بیشتر بومی هستند و کلاس‌های آنها نیز بیشتر به صورت آزمایشگاهی و کارگاهی برگزار می‌شود و دانشجویان نیاز دارند که حضور داشته باشند.

شرایط حضوری بودن امتحانات پایان ترم دانشگاه‌ها

معاون آموزشی وزارت علوم درباره شرایط برگزاری امتحانات پایان ترم به صورت حضوری نیز گفت: برای امتحانات نیز اگر واکسیناسیون دانشجویان انجام شود و دانشجویان هر دو دوز واکسن را دریافت کرده باشند، دانشگاه‌ها می‌توانند برای برگزاری بخشی از امتحانات به صورت حضوری برنامه‌ریزی لازم را داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: برای ترم دوم نیز اگر شرایط تغییر پیدا نکند و دوباره درگیر پیک دیگری از کرونا نشویم، می‌توانیم به صورت حضوری شاهد حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها باشیم.

خاکی صدیق درباره اینترنت رایگان اساتید و دانشجویان نیز گفت: دکتر زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری در این خصوص نامه‌ای به وزیر ارتباطات نوشته و درخواست کرده مانند سه ترم گذشته که مساعدت لازم صورت گرفته بود این ترم نیز مساعدت‌های لازم صورت گیرد و اینترنت برای دانشجویان و اعضای هیأت علمی رایگان باشد. اطلاعات ما در این خصوص آماده است هر زمان اعلام شود ارسال خواهیم کرد. منبع: مهر برچسب ها: حضوری شدن ، امتحانات ، پایان ترم

منبع: ناطقان

کلیدواژه: حضوری شدن امتحانات پایان ترم امتحانات پایان ترم آموزش الکترونیکی صورت حضوری دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۱۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ/ برنامه دولت در خصوص کالابرگ چیست؟

اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در حالی از ۱۷ بهمن ماه به مدت سه ماه آغاز شد که اکنون تنها هفت روز تا پایان این طرح باقی مانده که هنوز دولت برنامه جدید خود را برای ادامه طرح یاد شده، اعلام نکرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک از خردادماه سال ۱۴۰۲ به صورت سراسری در کشور، ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست کم‌چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند برای حفظ سفره مردم از تورم در سبد غذایی این طرح تعریف شد.

طی چند فاز اجرایی و با گسترش اجرای آن در نهایت، هفت دهک درآمدی تحت پوشش این طرح قرار گرفتند و در صورتی که این هفت دهک درآمدی ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود را از میان ۱۱ قلم کالای سبد غذایی تعریف شده خریداری می‌کردند، مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی می‌شدند. به عبارتی با استفاده از این طرح، یارانه دهک‌های یک تا ۳ درآمدی به ۵۲۰ هزار تومان و یارانه دهک‌های چهارم تا هفتم درآمدی به ۴۲۰ هزارتومان افزایش یافت.

اما در مرحله جدید اجرایی و شروع دهه فجر، دولت از ۱۷ بهمن‌ماه به مدت سه ماه (تا ۱۸ اردیبهشت ادامه دارد) مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک را تحت عنوان «طرح فجرانه» اجرا کرد؛ این فاز جدیدی بوده که «شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه» حذف شد و اعتبار تشویقی آن از ۱۲۰ هزار تومان (اعتبار تشویقی کالابرگی) به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.

به بیانی دیگر در این طرح، یک سبد ۱۱ قلمی برای تامین حداقل کالری، پروتئین، ریزمغذی و ویتامین‌های لازم برای هر فرد (منطبق با نظر انستیتو تغذیه ایران) با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ انتخاب شده است و مابه التفاوت قیمت سبد مبنا سال ۱۴۰۱ با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تامین می‌شود، به این صورت که قیمت روز سبد مشتمل بر ۱۱ قلم ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم در صورت خرید بسته باید قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان از جیب خود پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تامین می‌شود.

اعتبار جدید (۲۲۰ هزار تومانی) علاوه بر یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی فعلی بوده و خانوار مشمول طرح به صورت مجزا یارانه نقدی خود را به صورت ماهانه دریافت خواهند کرد. مبلغ حمایتی دولت به صورت اعتبار در حساب سرپرست خانوار تخصیص یافته و در زمان خرید و متناسب با میزان خرید مصرف می‌شود. البته خانوار می‌تواند اقلام طرح را در سقف وزنی و کالایی تعریف شده خرید کند و امکان جا به جایی اعتبار بین گروه‌های کالایی مقدور نیست. به عنوان مثال با اعتبار برنج امکان خرید روغن وجود ندارد.

از همین رو می‌توان گفت با اجرای طرح فجرانه، فردی با دهک درآمدی یک تا ۳ به جای دریافت ۴۰۰ هزارتومان یارانه، ۶۲۰ هزارتومان و فردی با دهک درآمدی چهار تا هفت، به جای دریافت ۳۰۰ هزارتومان، ۵۲۰ هزارتومان یارانه دریافت خواهد کرد.

براساس اعلام وزارت رفاه مرحله سوم طرح کالابرگ از ۲۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ شروع شده و برابر برنامه‌ریزی انجام شده تا ۲۱ اردیبهشت ادامه خواهد داشت که از زمان شروع طرح تا ۹ اردیبهشت، به صورت میانگین روزانه بیش از ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم انجام شده و این یعنی موفقیت بالای طرح در جلب مشارکت مردم و حمایت از سبد غذایی خانوار در مقابل تورم و گرانی. طی ۸۰ روز طرح فجرانه توزیع حدود ۱۳۹ میلیون بسته غذایی صورت گرفته و اثر بسیار خوبی در رونق بازار و تولید کارخانجات صنایع غذایی گذاشته است.

تنها هفت روز تا پایان طرح سه ماهه فجرانه الکترونیک باقی مانده و هنوز دولت برنامه جدید خود را برای ادامه طرح کالابرگ اعلام نکرده است. البته ۱۹ فروردین ماه بود که سیدرضا یحیوی- مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تداوم اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در سال جاری به ایسنا اعلام کرد که در حال حاضر طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در حال اجراست و منابع آن برای مدت سه ماه در نظر گرفته شده بود که در صورت تامین منابع، همین مدل ادامه پیدا خواهد کرد، اما اگر منابع تامین نشود چند مدل طراحی و به دولت ارائه خواهد شد و در صورت موافقت با یکی از مدل‌های ارائه شده، اجرا خواهد شد.

مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین اعلام کرده بود که در هر صورت حمایت از معیشت مردم ادامه‌دار است، اما بستگی به این دارد که در چه قالب و طرحی ادامه یابد.

اکنون باید منتظر اعلام دولت ماند تا مشخص شود که قرار است پس از برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته چه مدلی برای مرحله جدید کالابرگ الکترونیک اجرایی شود.

دیگر خبرها

  • جزئیات تصحیح برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم
  • سر دادن شعار «شرمت باد» روبروی خانه رئیس دانشگاه کلمبیا
  • مردم در دور دوم انتخابات مجلس نیز حضوری پرشور داشته باشند
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • بازداشت بیش از ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه یو سی ال‌ ای
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ/ برنامه دولت در خصوص کالابرگ چیست؟
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ
  • پلیس لس‌آنجلس با تمام قوا آماده سرکوب دانشجویان معترض شد
  • ایستادن
  • پلیس لس‌آنجلس با تمام قوا خود را برای سرکوب دانشجویان آماده کرد