Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیأت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل با اشاره به اینکه امکان افزایش صادرات ایران به برزیل تا ۲ میلیارد دلار وجود دارد، گفت: در تلاش هستیم حقوق ورودی کالای ایرانی در گمرک برزیل را به منظور افزایش قدرت رقابت در بازار این کشور کاهش دهیم.

به گزارش قدس آنلاین، سید فخرالدین عامریان با اشاره به اینکه در حال حاضر برزیل سالانه حدود ۴ تا ۵ میلیارد دلار صادرات  به ایران دارد که با توجه به نیاز ایران، این واردات در حوزه کالاهای اساسی بوده است، اظهار داشت: در سوی مقابل میزان صادرات ایران به برزیل هم اکنون حدود ۱۰۰ میلیون دلار است که اگر زیرساخت‌ها اصلاح شود، این ظرفیت وجود دارد که صادرات کالا از ایران به برزیل به ۱ تا ۲ میلیارد دلار افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تزار تجاری ایران و برزیل به نفع برزیلی‌ها مثبت است، عنوان کرد: در تلاش هستیم حقوق ورودی کالای ایرانی در گمرک برزیل را کاهش دهیم تا کالاهای ایرانی قدرت رقابت در بازار این کشور را داشته باشند.

رئیس هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل با تاکید بر اینکه باید یک توافق ۲ جانبه‌ بین ایران و برزیل به منظور رسمی شدن تهاتر کالا بین ۲ کشور صورت گیرد، گفت: به زودی این اتفاق رقم خواهد خورد، ‌ با توجه به مشکلات بانکی موجود در حوزه صادرات، نیازمند رسمی شدن تهاتر کالا بین ایران و برزیل هستیم و امیدواریم بتوانیم به ازای نفت و مواد پتروشیمی نهاده وارد کنیم تا بدون نیاز به پرداخت پول مشکل به وجود آمده بانکی که ناشی از شرایط تحریمی است، برطرف شود.

عامریان با اشاره به اینکه پنج سال از تاریخ تاسیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل می‌گذرد، گفت: قرار است هفته دوم آبان ماه سال جاری با هیئتی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل سفری به سائوپائولو داشته باشیم و در این راستا جلسه‌ای با نمایندگان پارلمان برزیل و برخی از وزرای دولت این کشور برگزار کنیم.

وی تاکید کرد: هر دو سفیر ایران و برزیل در کشورهای هدف، همکاری های بسیاری را در دستور کار قرار داده اند تا روابط سیاسی و اقتصادی دو کشور با یکدیگر بهتر از قبل پیش برود و مراودات سیاسی و تجاری ایران و برزیل توسعه یابد.

رئیس هیئت مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل ادامه داد: علاوه بر این قصد داریم نمایشگاهی از کالاهای ایرانی را در برزیل برپا کنیم و با توجه به روند واکسیناسیون کرونا در کشور و نیز اینکه به مرور زمان شرایط تجاری همچون گذشته به روال عادی باز خواهد گشت، امیدوار هستیم شرایط بهتری را در راستای تجارت کالا بین ایران و برزیل تجربه کنیم.

ضرورت رفع خودتحریمی ها به منظور فعالیت هرچه بهتر اقتصادی

عامریان با اشاره به اینکه باید خودتحریمی‌ها در داخل کشور به منظور انجام هرچه بهتر فعالیت های اقتصادی برطرف شود، عنوان کرد: وزارت صنعت، ‌ معدن و تجارت، ‌ وزارت امور اقتصادی و دارایی و نیز وزارت جهاد کشاورزی باید به تصمیم واحد و اثرگذاری در حوزه واردات و صادرات کالا دست یابند، در غیر این صورت چالش موجود همچنان پابرجا خواهد بود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: صادرات برزیل تهاتر کالا مدیره اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل ایران به برزیل میلیارد دلار کالا بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۱۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین

  به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل گمرک شهید شوشتری سرخس گفت: در فروردین ماه، ۳۰ هزار تن کالا به ارزش هفت میلیون و ۷۷۳ هزار دلار از طریق گمرک مرزی سرخس به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزن ۴۷ درصد و از نظر ارزش ۳۷ درصد افزایش یافته است.   علی‌اکبر کیانی علی آباد افزود: عمده کالا‌های صادراتی مصالح ساختمانی، موادغذایی و محصولات پتروشیمی بوده است.   وی ادامه داد: همچنین ترانزیت ورودی از کشور‌های روسیه و آسیای میانه (ترکمنستان، تاجیکستان، ازبکستان، قزاقستان، قرقیزستان) به مقاصد هند، چین، پاکستان، امارات با وزن ۸۴ هزار تن نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۶۰ درصد افزایش یافته است.   به گفته او، عمده کالا‌های ترانزیتی حبوبات، گوگرد، مشتقات سوختی بوده که از طریق حمل ریلی و جاده‌ای مبادله شده است.   کیانی اعلام کرد: درمجموع ۱۸۰ هزار تن انواع کالا‌های صادراتی، وارداتی و ترانزیتی در فروردین امسال ازگمرک سرخس مبادله شده است.   بزرگترین گمرک و مرز ریلی خاورمیانه با حجم ۸۰ درصد از کل مبادلات و تبادلات کشور، در سرخس واقع شده است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان
  • پرسپولیس به جد‌ی‌ترین طلبکارش رسید!
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • کنفرانس ویدویی میان تولیدکنندگان ازبکستان و اصفهان برگزار می‌شود
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • اعلام آمادگی چین برای ساخت بندر خشک ریلی در قرقیزستان
  • هدف گذاری برای تجارت ۱۰میلیارد دلاری ایران و پاکستان