Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی ظهر امروز در مراسم تجمع اربعین حسینی در میدان امام خمینی(ره) خطاب به کسانی که خود را جامانده‌ پیاده‌روی اربعین در کربلا می‌دانند اظهار کرد: نیت شما این بوده که امروز کربلا باشید اما همین نیت شما هیچ فرقی با کسی که در کربلاست، ندارد و این را خود امام حسین(ع) می‌داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه آنچه مهم است جهت دادن به تمایلات درونی است افزود: اگر تمایلات شما به سمت کربلاست شما زائر امام حسین هستید اما شاید در ظاهر زائر نیستید اما باطن در خاندان ائمه(ع) مهم است و اندیشه و فکر شما مهم است.

نماینده ولی‌فقیه در همدان اضافه کرد: امام حسن عسگری(ع) فرمودند: یکی از نشانه‌های مومن قرائت زیارت اربعین است بنابراین با قرائت زیارت اربعین زائر اربعین هستیم تا با از بین رفتن این بیماری بتوانیم زائر کربلا باشیم.

وی با اشاره به اینکه باید ببینید چقدر در اندیشه‌های پنهان خودتان مثل حسین(ع) ظلم ستیز هستید و این مهم است گفت: امام حسینی که اسیر سختی‌ها شدند و با سختی‌ها به شهادت رسیدند، می‌دانستند که کرامت و سعادت جامعه در شهادت است.

شعبانی با تاکید بر اینکه شهادت امام حسین(ع) و خاندانش باعث شد ما با بهره‌گیری از عقلانیت درس امام حسین(ع) عاقلانه زندگی کنیم و از زیر بار جهل و جهالت بیرون باشیم افزود: انسان عاقل در مقابل فساد فریاد می‌زند و قیام می‌کند و نمی‌تواند ظلم را ببیند و سکوت کند بنابراین امام حسین(ع) قیام کرد تا عقلانیت بماند.

وی با اشاره به افکار ابن‌زیاد و یزدیان زمان که از بیت‌المال خوراک کردند و با بیت‌المال فربه شدند، وقتی به مقام رسیدند فراموش کردند افزود: یزدیان در هر دوره‌ای از تاریخ باشند، حاضرند آخرت خود را بفروشند و از ولایت دست بردارند .

نماینده ولی‌فقیه در همدان عنوان کرد: ما دنبال آنچه اربعین را تضعیف کند، نیستیم و ملت ما ملت امام حسین(ع) است و امیدواریم اربعینی باشیم و اربعینی بمانیم.
 
انتهای پیام/۸۹۰۰۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در همدان اربعین حسینی پیاده روی اربعین امام حسین ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۳۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز

ایسنا/فارس معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیشنهاد داد مستند تصویری از روایت ساخت پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز ساخته شود.

مریم جلالی امروز، ۶ اردیبهشت در بازدید از پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز گفت: هر حرمی از اهل‌بیت(ع) موزه، عرض ارادت هنرمندان صنایع‌دستی است.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: استاد هنرمند این اثر ارزشمند تمام تجلیات و این عرض ارادتی که طی قرن‌ها می‌توان برای یک حرم مطهر متصور شد را مینیاتوری کرده‌ است.

وی افزود: این اثر ارزشمند اضلاع مختلف و ساحت‌های مختلفی دارد که می‌توان به ساحت هنر، معرفت، ارادت، پشتکار و تلاش و استمرار و آموزش اشاره کرد.

جلالی با بیان اینکه تجمیع همه هنرها نشان از پیوند بین نسلی است و نشان از حفظ و نگهداری هنری ایرانی است، افزود: همیشه در طول تاریخ ایرانیان هنر را با عشق و ارادت نگه‌داشته‌اند و ما باید بتوانیم روایت رنجی که پشت این گنج بوده را نمایش دهیم و این وظیفه و مسئولیت ماست.

معاون وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی پیشنهاد داد: یک مستند تصویری از روایتی که استاد این اثر ارزشمند در حوزه‌های مختلف دارد، ساخته شود و در معرض دید عموم گذاشته شود، چراکه اثر تجلی هنر اسلامی است.

به گزارش ایسنا، پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز در مقیاس یک پانزده و یکی از آثار ارزشمند هنرمند استاد حیدریان است که ساخت آن به مدت ۱۱ سال به طول انجامیده است.

وزن این بنا سه تن است هنرهای به‌کاررفته در این اثر شامل ۲۵ حرفه هنری ازجمله مقرنس‌کاری، گچ‌بری، نجاری، جوشکاری، ریخته‌گری، قالب‌سازی، قلم‌زنی، آینه‌کاری، آجر تراشی، میناکاری، نورپردازی، معماری، خطاطی ثلث و کوفی، گره چینی، طراحی و راه‌اندازی سیستم‌های صوتی، حجاری، سنگ‌تراشی، طراحی اسلیمی و... است،ا بعاد این بنا عبارتند از عرض دو هزار میلی‌متر، طول سه هزار و دویست میلی‌متر و ارتفاع دو هزار و هفتصدمیلی متر است که بیش از ۱۲۴ هزار قطعه شامل ۲۴۰ عدد لامپ، سنگ سنندج، سنگ مرمر، کاشی هفت رنگ، نقره خالص، چوب ساج و طلای ۲۴ عیار در آن به کار رفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)
  • ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز
  • نتانیاهو از قیام دانشجویان آمریکا شوکه شده است
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین (ع) یزد + ویدئو
  • اجازه ندهید حتی یک کودک از تحصیل جا بماند
  • مرمت فرونشست زمین زیرگذر میدان امام حسین(ع)
  • فرونشست دوباره زمین در شهر یزد + فیلم
  • مرمت فرونشست زمین زیرگذر میدان امام حسین (ع)
  • مرمت فرونشست زمین زیرگذر امام حسین (ع)